Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Μυστικές συνομιλίες Παπανδρέου για πετρέλαιο και αέριο


Η χάραξη της ελληνικής ΑΟΖ με τη Μεγαλόνησο θα ολοκληρώσει τον άξονα Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ.


Το σημερινό (25/8/11) τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" φέρνει στο φως ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τις μυστικές συνομιλίες Παπανδρέου με Ισραήλ και ΗΠΑ για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο.
Καθώς η κυβέρνηση ψάχνει διέξοδο από την κατάρρευση της οικονομικής πολιτικής μέσω της επιβεβλημένης ανακήρυξης της ΑΟΖ (Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης), ο Παπανδρέου φαίνεται ότι σχεδιάζει νέες επενδυτικές στρατηγικές, ενώ Ομπάμα και Νετανιάχου είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν τα συμφέροντά τους στην περιοχή CasusBelli από την Τουρκία....

17 Απίστευτα κόλπα που κάνει το σώμα μας!


1. Εάν σας γαργαλάει ο λαιμός σας, ξύστε το αυτί σας!


Ένας έξυπνος τρόπος για να απαλλαγείτε από το γαργαλητό που νιώθετε στο λαιμό σας είναι να ξύσετε το αυτί σας. «Όταν διεγείρονται τα νεύρα που υπάρχουν στο αυτί, προκαλείται μία αντανάκλαση στο...



λαιμό, που μπορεί να προκαλέσει σπασμούς στον μυ,» αναφέρει ο Δρ. Scott Schaffer, πρόεδρος του Κέντρου Ωτορινολαρυγγολογίας στο Γκίμπσμπορο του Νιού Τζέρσεϊ. «Ο σπασμός ανακουφίζει από το γαργαλητό.»

1.445.000 ευρώ οι δαπάνες του πολιτικού γραφείου του Ηλία Μόσιαλου


Εξηγήσεις για τον τριπλασιασμό των δαπανών του πολιτικού του γραφείου ζητεί από τον υπουργο Επικρατείας, Ηλία Μόσιαλο ο υπεύθυνος του τομέα ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου...
«Όπως διαπιστώνεται από τα στοιχεία του κρατικού προϋπολογισμού για το 2011, ενώ ανακοινώνονται δραστικές περικοπές, απολύσεις, κλεισίματα τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών και συγχωνεύσεις την ίδια στιγμή τριπλασιάζονται οι δαπάνες του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Επικρατείας», καταγγέλλει ο βουλευτής.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται ο κ. Κεδίκογλου, οι συγκεκριμένες δαπάνες το 2010 ήταν 564.400 ευρώ και το 2011 ανήλθαν στα 1.455.000 ευρώ.


Ο τομεάρχης ΜΜΕ της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τέλος την κυβέρνηση ότι εξακολουθεί να δίνει «αρνητικά δείγματα» σε ζητήματα σεβασμού του δημόσιου χρήματος, τη στιγμή, που όπως αναφέρει, «όλη η Ελλάδα δοκιμάζεται από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και οι πολίτες υποβάλλονται σε αλλεπάλληλες θυσίες».


blog.gr

"Tίτλοι τέλους" για την ελληνική οικονομία - Αγωνία για την ασφάλεια της χώρας


Όλα δείχνουν ότι τους επόμενους τέσσερις μήνες μέχρι το τέλος του έτους, όλοι θα γίνουμε θεατές του ρέκβιεμ της ελληνικής  οικονομίας  ή τουλάχιστον αυτό που ξέρουμε όλοι ως «ελληνική οικονομία» από το 2002 και μετά. 


Κατά κάποιο τρόπο έρχεται η Νέμεσις για όλους εκείνους που έσπρωξαν τη χώρα, βασικά τις τράπεζες και το τραπεζικό σύστημα με παραοικονομία (τότε…) της τάξεως του 60%  και σήμερα όχι κάτω από 40% να εισέλθει παντελώς απροετοίμαστη σε έναν στίβο μάχης απίστευτα δύσκολο, ο οποίος στην πορεία αυτών των δέκα χρόνων ισοπέδωσε την όποια εγχώρια βιομηχανία (αφού όλα τα βιομηχανικά προϊόντα ήταν φθηνότερα να εισάγονται από το εξωτερικό) και έδωσε την χαριστική βολή στο πρόβλημα ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. 
Το δυστύχημα είναι ότι οι μεν τράπεζες και τραπεζίτες καταρρέουν (υπάρχει έντονη φημολογία για μεγάλο τραπεζικό όμιλο που μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστες ανακονώσεις οσονούπω), αλλά ουδείς από αυτούς θα κλάψει με τον τρόπο που θα κλάψει ο μέσος Έλληνας. 

Γιατί οι γυναίκες κουτσομπολεύουν περισσότερο από τους άντρες;


Στην παιδική ηλικία εντοπίζουν τα αίτια του φαινομένου οι επιστήμονες 
Τα κορίτσια αναλώνονται συζητώντας με τις ώρες, επειδή πιστεύουν ότι η συζήτηση θα τα κάνει να νιώσουν καλύτερα, ενώ τα αγόρια βρίσκουν πως η συζήτηση το μόνο αποτέλεσμα που θα φέρει είναι να διογκώσει το πρόβλημα 

Pulpit rock
back to top ;