Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΕΣ


Να σταματήσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις του προς το Δημόσιο ή να συγκεντρώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους και να τα καταθέσουν στο υπουργείο Οικονομικών, σχεδιάζουν οι εστιάτορες. Αυτό αναφέρθηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση των... 
σωματείων-μελών της Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.), με μοναδικό θέμα συζήτησης τη στάση του κλάδου και ενδεχόμενες κινητοποιήσεις και αντιδράσεις μετά τη μετάταξη του ΦΠΑ στον υψηλό συντελεστή 23%, από 1η Σεπτεμβρίου 2011, στις επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής. Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων του κλάδου, τόνισαν ότι το μέτρο θα επιφέρει χιλιάδες λουκέτα και αύξηση της ανεργίας. Η γενική συνέλευση συνεχίζεται και η οριστική απόφαση για τη θέση του κλάδου αναμένεται το απόγευμα.


πηγη

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Τα 7... ΜΗ μετά το φαγητό


- Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10 !!!! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.


- Μην φάτε αμέσως φρούτα: Θα προκαλέσουν φούσκωμα στο στομάχι. Καλύτερα 1-2 ώρες μετά ή 1 ώρα πριν από το φαγητό.

Τι γίνεται όταν πίνουμε Coca Cola


Τα πρώτα 10 λεπτά… 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.




20 λεπτά: Το ζάχαρο σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος (και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή

Pulpit rock
back to top ;