Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Οι πτήσεις σε όλο τον πλανήτη σε 2 λεπτά (video)


Πόσες αεροπορικές πτήσεις πιστεύεται ότι πραγματοποιούνται σε 24 ώρες. Ένας δορυφόρος μας αποκαλύπτει την κίνηση των αεροπλάνων σε όλο τον πλανήτη μέσα σε μία ημέρα από και....
προς κάθε σημείο της Γης.


Κάθε μία κίτρινη κουκκίδα αντιστοιχεί σε ένα αεροπλάνο. Παρατηρείστε τον αριθμό και την συχνότητα των πτήσεων μεταξύ ημέρας και νύχτας. Προσέξτε την Αμερική και την Ευρώπη να κιτρινίζουν κατά την διάρκεια της ημέρας και να ηρεμούν κατά την διάρκεια της νύχτας. Παρατηρήστε την απουσία πτήσεων στον χάρτη ή τον περιορισμένο αριθμό αυτών και κάντε τους συσχετισμούς με τις χώρες που βρίσκονται εκεί.

ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ


ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL AND BONES ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕΡΥ!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΑΘΕΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΕΡΥ,ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ....ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ SKULL AND BONES (ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ) ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ  ΕΝΑ ΣΑΔΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ....
ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.....

Μεταλλαγμένα τα προϊόντα της ΔΕΛΤΑ ; Γιατί δεν βάζει σήμανση;

Απέρριψε οριστικά η Δικαιοσύνη το αίτημα της ΔΕΛΤΑ για απόσυρση του Οδηγού Καταναλωτών της Greenpeace για τα μεταλλαγμένα στα ζωικά προϊόντα ή για παράλειψη του ονόματός της. Έτσι, ο Οδηγός κυκλοφορεί κανονικά και χωρίς κανέναν περιορισμό αναφοράς στο όνομα και τη βαθμολογία της ΔΕΛΤΑ.«Η απόφαση του δικαστηρίου δικαιώνει τον πολυετή αγώνα της Greenpeace και των ελλήνων καταναλωτών για το δικαίωμα να γνωρίζουμε αν καταναλώνουμε μεταλλαγμένα, διαβάζοντας απλά την ετικέτα των προϊόντων πριν τα επιλέξουμε», δήλωσε η Αλεξία Βουρεξάκη, υπεύθυνη της εκστρατείας ενάντια στα μεταλλαγμένα του ελληνικού γραφείου της Greenpeace. «Θα συνεχίσουμε δυναμικά τη δράση μας για να διασφαλίσουμε την υλοποίηση ενός αξιόπιστου κρατικού σήματος για τη μη χρήση μεταλλαγμένων στα ζωικά προϊόντα.

Έβαλαν στο μάτι τα κοιτάσματα Πάφου


Η Τουρκία έχει ήδη δημοσιοποιήσει χάρτη που τα εντάσσει σε δική της ΑΟΖ
Τα κοιτάσματα βρίσκονται στην ΑΟΖ Κύπρου, εκεί που γειτνιάζει με την ΑΟΖ της Ελλάδας.
Η Τουρκία, πολύ πριν εκδηλώσει την εισβολή της στην Κύπρο, φλέρταρε με πιθανά κοιτάσματα του Αιγαίου και προέβαινε σε σχεδιασμό πολέμου αν η Ελλάδα επέκτεινε τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια. Τότε το Αιγαίο θα γινόταν κλειστή ελληνική θάλασσα και δεν θα ετίθετο θέμα διαμοιρασμού της υφαλοκρηπίδας μεταξύ δύο παράκτιων κρατών.

Επί ποδός πολέμου το Ισραήλ


Διέκοψαν τη ροή προγραμμάτων τους όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου. Η είδηση – σοκ που μεταδίδουν αφορά την τουρκική ναυτική δύναμη που βγήκε στην ανατολική Μεσόγειο.


Επί ποδός πολέμου βρίσκεται σήμερα (απόγευμα της Τρίτης 6/9/2011) το Ισραήλ. Τρεις τορπιλάκατοι, ένα πυρηνικό υποβρύχιο και δύο αντιτορπιλικά του Ισραήλ έχουν ξεκινήσει αυτή τη στιγμή από Χάιφα, προκειμένου να τοποθετηθούν στην περιοχή που αναμένεται να καταλήξουν και τα τουρκικά πολεμικά πλοία.

Ξεσηκωθείτε η Ελλάδα πεθαίνει!!!

Pulpit rock
back to top ;