Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ένα βίντεο που προβληματίζει πολύ τις Αμερικανικές αρχές ενώ θα έπρεπε να είχε ρίξει την Ελληνική κυβέρνηση

Δείτε τώρα τις εκπληκτικές συμπτώσεις που δεν έχουν διαψευσθεί:

Νοέμβρη του 2009, ο Παπανδρέου εχει ήδη συμφωνήσει την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ με τον Στρως Καν. 
Τον ίδιο μήνα, συναντάται με τον Σόρος.
Την ίδια χρονική περίοδο πουλιέται το περιβόητο CDS.
Στις 20 Φλεβάρη ο Σόρος ζητά μόχλευση 1:20 για την επιθεση στην Ελλάδα.
Όταν οι Νούλας και Τόμπρας καταθέτουν την μήνυση, το περιβόητο CDS έχει 20πλάσια αξία.
H Goldman Sachs παρευρίσκεται στην διάσκεψη του Φεβρουαρίου. Τι είχε κάνει την ίδια περίοδο η Goldman Sachs με εντολή Παπακωνσταντίνου; 

Σε κατάσταση συναγερμού οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά από συνεχείς πληροφορίες που φτάνουν στο Πεντάγωνο για σαφέστατο προσανατολισμό της Τουρκίας στη δημιουργία θερμού επεισοδίου με αφορμή τη ρήξη στις σχέσεις Αγκυρας Τελ-Αβίβ.
Σε ετοιμότητα, όμως, βρίσκεται και το ναυτικο του Ισραήλ με εμπροσθοφυλακή υπερσύγχρονα υποβρύχια που φέρουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Ελληνικού πενταγώνου, οι κινήσεις της Τουρκίας στο θέμα της ενέργειας, αποσκοπούν στην επίδειξη ισχύος κυρίως προς το Ισραήλ, χωρίς να περιλαμβάνεται οποιοδήποτε χτύπημα στην πλατφόρμα εξόρυξης φυσικού αερίου, στην Κυπριακή ΑΟΖ. Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερτογάν, δήλωσε ότι η Τουρκία έλαβε μέτρα για να σταματήσει το Ισραήλ από τη μονομερή όπως είπε, εκμετάλλευση φυσικών πόρων από την ανατολική Μεσόγειο. Ο Ερτογάν μιλούσε στο τηλεοπτικό δίκτυο AL Jazeera.
Ασφαλείς πληροφορίες από το Ελληνικό πεντάγωνο αναφέρουν ότι μέσα σε μια βδομάδα πραγματοποιήθηκαν δύο έκτακτες συσκέψεις στο Εθνικό Κέντρο επιχειρήσεων, στο δεύτερο υπόγειο του Υπουργείου Αμυνας στην Αθήνα και δόθηκαν σαφείς οδηγίες για επιχειρησιακή ετοιμότητα η οποία θα αυξάνεται ανάλογα με τις εξελίξεις για αντιμετώπιση πιθανής τουρκικής πρόκλησης.

Θ.Πάγκαλος: "Αν η Τουρκία επιτεθεί στη Κύπρο, θα πολεμήσουμε"!


Στο χορό των προειδοποιητικών δηλώσεων προς την Τουρκία, εν όψει των γεωτρήσεων της Κύπρου στην Α.Μεσόγειο, μπήκε και η Ελλάδα: Eπιτέλους, δύο χρόνια μετά την έλευση της κυβέρνησης στην εξουσία ακούστηκαν από τα χείλη του αντιπροέδρου Θ.Πάγκαλου σωστές κουβέντες: Από το βήμα της Βουλής πριν λίγο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, προειδοποίησε την Τουρκία ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία αν η Τουρκία θελήσει να εφαρμόσει τον "Αττίλα ΙΙΙ" ή επιτεθεί με οποιαδήποτε τρόπο την Κύπρο.

Με απειλή καταβύθισης των τουρκικών φρεγατών απαντά το Ισραήλ!


Το Ισραήλ «σήκωσε το γάντι» που του πέταξε η Τουρκία και για πρώτη φορά στην μεταξύ τους διαμάχη απειλεί με χρήση στρατιωτικής δύναμης και καταβύθιση των τουρκικών πολεμικών σκαφών που θα θελήσουν να συνοδεύσουν τα τουρκικά εμπορικά που θα επιχειρήσουν να σπάσουν τον αποκλεισμό της Γάζα.
Περισσότερο ευθεία προειδοποίηση δεν θα μπορούσε να υπάρξει καθώς ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου απαντώντας στις απειλές μέσω του Αλ Τζαζίρα που διατύπωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερντογάν δήλωσε ότι «Το Ισραήλ για την ανατολική Μεσόγειο έχει δύο πολύ δυνατά χέρια. Το ένα είναι το Ναυτικό του και το άλλο η Αεροπορία του. Και όταν λέμε για ισραηλινή Αεροπορία, όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει»!

Βαραίνει το κλίμα: Πολεμικά σκάφη στέλνει η Τουρκία στη Γάζα!


Τελικά φαίνεται ότι η Τουρκία το πάει καθαρά για σύγκρουση με το Ισραήλ, διαψεύδοντας όλους εκείνους που υποστηρίζουν ότι η κρίση μπορεί να εκτονωθεί γρήγορα και στέλνει όντως πολεμικά σκάφη στην Γάζα!


Πρίν λίγο, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Αλ Τζαζίρα ότι "Εφ'εξής τα τουρκικά σκάφη που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Λωρίδα της Γάζας θα συνοδεύονται από τουρκικά πολεμικά σκάφη. Και όποιος τολμάει ας προσπαθήσει να τα εμποδίσει"!

Φρούριο η Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘ


Σε ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται το Σάββατο, ημέρα εγκαινίων της 76ης Διεθνούς Έκθεσης, η Θεσσαλονίκη για την αποφυγή επεισοδίων.


Ο μεταλλικός φράχτης και το θωρακισμένο όχημα "Αίας" ανηφορίζουν στη συμπρωτεύουσα

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θα ανεβαίνει στο βήμα του Συνεδριακού Κέντρου «Ι. Βελλίδης» για να εγκαινιάσει τη φετινή διοργάνωση, το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα θυμίζει απόρθητο φρούριο.

Reuters: Μοναδική λύση για την Ελλάδα η... δραχμή!


Η «δραχμοποίηση» είναι η μοναδική λύση για την Ελλάδα, καθώς η λιτότητα από μόνη της δεν αρκεί για να προκαλέσει τη διόρθωση στο βιωτικό επίπεδο που απαιτείται για να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα, γράφει η στήλη του Reuters, Breakingviews.


Όπως εξηγεί το άρθρο, η δραματική αύξηση του... βιωτικού επιπέδου των Ελλήνων, με το κατά κεφαλήν ΑΕΠ να φτάνει στα 30.400 δολάρια το 2008, κοντά στον ευρωπαϊκό μέσο όρο, δεν ήταν αποτέλεσμα κάποια εξαιρετικής αύξησης της παραγωγικότητας της χώρας, αλλά κυρίως των τεράστιων επιδοτήσεων και του δανεισμού.

Στάση πληρωμών τον Οκτώβριο


Το ενδεχόμενο μερικής στάσης πληρωμών τον Οκτώβριο στο Δημόσιο –εκτός μισθών και συντάξεων– αντιμετωπίζει η κυβέρνηση σε περίπτωση μη έγκαιρης καταβολής της 6ης δόσης.
Η τρόικα έχει καταστήσει σαφές ότι, εάν δεν καλυφθεί το δημοσιονομικό «κενό» ύψους 1,7 δισ. ευρώ, δεν θα δοθούν τα.....
8 δισεκατομμύρια της δόσης.
Και ενώ η δημοπρασία των εντόκων γραμματίων θα μπορούσε να δώσει μία ανάσα αντλώντας από τις συμπληρωματικές μη ανταγωνιστικές προσφορές που είχαν γίνει στα έντοκα γραμμάτια της Τρίτης το ποσό των 300 εκατομμυρίων ευρώ, οι τράπεζες παρείχαν μόνο τα 155 εκατ. ευρώ.

Pulpit rock
back to top ;