Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κύπρος: Ανταλλαγή πυροβολισμών στην πράσινη γραμμή


Σε κόκκινο συναγερμό τέθηκαν όλα τα στρατόπεδα στην Κύπρο, μετά από σοβαρότατο περιστατικό που συνέβη το βράδυ μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής (10-11/9/2011) στην μεθοριακή ζώνη.


Συγκεκριμένα, υπήρξαν ανταλλαγές πυροβολισμών στην περιοχή του Αγίου Δομετίου, στα δυτικά προάστια της Λευκωσίας.
Υπήρξε άμεση παρέμβαση από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να σταματήσουν οι πυροβολισμοί. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε απολύτως, τόσο από την Κυπριακή κυβέρνηση, όσο και από την ψευδοκυβέρνηση της κατεχόμενης Κύπρου.

Η Προφητική συνέντευξη του Γέροντα Ιωσήφ


"Και σε κάθε περίπτωση θα αναγκάσουν τους Τούρκους να έρθουν εδώ, στην Ελλάδα, για να ξεκινήσουν τη δουλειά τους. Και η Ελλάδα, παρόλο που τυπικά έχει κυβέρνηση, δεν έχει στην πραγματικότητα κυβέρνηση"


Γέροντας Ιωσήφ: Προσευχόμαστε ώστε οι Ρώσοι να επιστρέψουν στην φυσική τους κατάσταση, αυτή που υπηρχε πριν την καταστροφή, επειδή έχουμε κοινές ρίζες και η κατάσταση στην οποία οι Ρώσοι έχουν περιέλθει είναι βάρος στην καρδιά μας.

Ελληνόπουλα μιλάνε για την εισβολή των Τούρκων(1974 Βίντεο )

Τα Ελληνόπουλα που κλαίνε για τη χαμένη πατρίδα τους. Ποτέ ξανά να μην επιτρέψουμε σε κανένα να κάνει τα Ελληνόπουλα μας να κλαίνε....













Εφιαλτικό σενάριο για στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις


(Ανανεωμένο) Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.


«Σίγουρα και μέσα στον Οκτώβριο έχουμε τη δυνατότητα να κινηθούμε», δήλωσε σήμερα στο Mega ο κ. Σαχινίδης και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί το κράτος χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα».


Γράφαμε χθές για το πρόβλημα που δημιουργείται:


Η 6η δόση του δανείου από την τρόικα πρέπει να δοθεί, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου, πράγμα αδύνατο αφού οι εκπρόσωποι των δανειστών θα έλθουν στις 17 για συνομιλίες. Επομένως, δε θα δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να λειτουργήσει ομαλά η χώρα και το ταμειακό απόθεμα της Ελλάδας ίσως υποχωρήσει και κάτω από 1 δις ευρώ.

Τι θα συμβεί εάν χρεοκοπήσουμε


- Τι σημαίνει κρατική πτώχευση
- Συνθήκες πολέμου για τους πολίτες, δεν θα καταβάλλονται μισθοί και συντάξεις
- Δεσμεύονται οι τραπεζικές καταθέσεις, δε θα υπάρχουν καύσιμα, κλείνουν σχολεία και νοσοκομεία
- Η Γερμανία ανάμεσα στα ιστορικά παραδείγματα κρατών που πτώχευσαν 2 φορές


Χρεοκοπία σημαίνει στην ουσία στάση πληρωμών.
Αυτό πρακτικά μας βάζει σε συνθήκες πολέμου καθώς το κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, θα κλείσουν επιχειρήσεις άρα και στον ιδιωτικό τομέα θα υπάρξουν χιλιάδες απολύσεις και τα ποσοστά της ανεργίας θα εκτοξευτούν. Θα δεσμευτούν οι τραπεζικές καταθέσεις και δεν θα υπάρχουν καύσιμα στη χώρα καθώς δεν θα μπορούν να γίνουν εισαγωγές. Θα κλείσουν νοσοκομεία και σχολεία. Μιλάμε για έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς οι πολίτες δε θα έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Aποπλέουν 3 τουρκικές Φ/Γ για Αν. Μεσόγειο - Στενή επιτήρηση από Π.Ν.


Με τίτλο "Dog fight στη Μεσόγειο", η τουρκική εφημερίδα «Sabah» αναφέρει ότι τρία τουρκικά σκάφη πρόκειται να αποπλεύσουν τις επόμενες ημέρες για την Αν. Μεσόγειο, σε μια επίδειξη ισχύος που θα έχει στόχο "την εξασφάλιση της ελεύθερης ναυσιπλοΐας στα διεθνή ύδατα της Μεσογείου".
Οι τρεις φρεγάτες θα αποπλεύσουν από το ναύσταθμο της Μαρμαρίδας, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε στενή και αδιάκοπη παρακολούθηση από το Πολεμικό Ναυτικό. Για την ώρα, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του Π.Ν., κανένα σκάφος δεν έχει εξέλθει από το ναύσταθμο, ενώ η δραστηριότητα της πρώτης κορβέτας Milgem περιορίζεται στο Βόρειο Αιγαίο.  

Σχέδιο επιτάξεων έχουν έτοιμο οι Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση πτώχευσης


 “Σχέδιο B’” με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία τους, πρόκειται να ενεργοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, σε περίπτωση η χώρα οδηγηθεί σε χρεοκοπία και υπάρξουν δυσχέρειες στην χρηματοδότηση των λειτουργικών δαπανών τους.
Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, το οποίο ο κάθε Κλάδος ξεχωριστά έχει ασχοληθεί, θα υπάρξει μέχρι και επίταξη καυσίμων από τα ΕΛΠΕ, αλλά και παντός είδους αναγκαίου υλικού (τροφίμων, λιπαντικών, οχημάτων, ακόμα και ... πλοίων της ακτοπλοϊας), αν δεν υπάρχει η δυνατότητα άμεσης  αποπληρωμής ή άρνησης των εν λόγω εταιρειών να παράσχουν τα απαραίτητα εφόδια για τηννυποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Μεγας ΓΑΠ - Θαυμάστε το παιδί

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...



* "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
* "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
* "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!

Pulpit rock
back to top ;