Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης ! Δείτε κι ακούστε τι έλεγε τον Ιούνιο για ακίνητα φόρους μέσω ΔΕΗ

Ο Ερντογάν κλιμακώνει με στόχο και την Ελληνική ΑΟΖ (Καστελόριζο)!


Οι Ισραηλινοί προετοιμάζονται ακόμη και για πόλεμο, οι Τούρκοι πάλι λένε ότι το ενδεχόμενο να φθάσει η αντιπαράθεση σε ένοπλη σύρραξη, είναι ακόμη αδύναμο σενάριο, όχι όμως απίθανο. Κι αυτό ανησυχεί πολλούς στη γειτονική χώρα, οι.... οποίοι θέλουν να πιστεύουν ότι ακόμη κι αν όλα πάνε στραβά, μία παρέμβαση των ΗΠΑ, θα σταματήσει τη πορεία προς μια σφοδρή στρατιωτική σύγκρουση. Ο Ερντογάν συνεχίζει τους λεονταρισμούς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι “βρυχηθμοί” αφορούν κι εμάς. Η ΑΟΖ Κύπρου-Ισραήλ δεν είναι ο μόνος πονοκέφαλος της Τουρκίας. Ο καθορισμός της ελληνικής ΑΟΖ, έρχεται και τα δεδομένα δεν είναι ευχάριστα για την Άγκυρα.

Χρήματα από το τίποτα


 Μία από τις σημαντικότερες πλευρές του ελέγχου της ανθρωπότητας από τις οικο­γένειες των Πεφωτισμένων είναι το χρηματοοικονομικό σύστημα. Το οικονομικό Kεντρί των Πεφωτισμένων είναι πολύ απλό και εκτείνεται από την εποχή της Σου­μερίας και της Βαβυλώνας έως και σήμερα. Βασίζεται στη δημιουργία ανύπαρκτου χρήματος, καθώς και στο δανεισμό του σε άτομα και επιχειρήσεις με αντάλλαγμα τους τόκους. Αυτό δημιουργεί τεράστια χρέη για τις κυβερνήσεις, τις επιχειρήσεις και τον πληθυσμό γενικότερα, και συνεπώς μπορούν να τεθούν υπό έλεγχο. Βασι­κό ρόλο σε αυτό διαδραμάτιζε ανέκαθεν η δυνατότητα που είχαν οι τραπεζίτες να δανείζουν χρήματα που δεν διαθέτουν.

Ορκιστήκατε να υπηρετείτε το σύνταγμα...(Βίντεο)


Η φωνή ενός αγανακτισμένου Έλληνα στην Θεσσαλονίκη 10/9.
Δείτε το βίντεο...



Ξέρετε πόσο κόστισαν τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη;


Πάει και τελείωσε, λεφτά υπάρχουν και το καλό μας το κράτος τα διαθέτει όπου κρίνει αναγκαίο. Αν πάλι ζοριστεί, εδώ είμαστε εμείς για να βάλουμε και πάλι το χέρι στην τσέπη  προκειμένου να στηρίξουμε οικονομικά την πολιτική του Γιώργου. Οι φίλοι στην ανάγκη φαίνονται άλλωστε. Με αυτήν την λογική δεν πρέπει να μας κάνει καμία αρνητική εντύπωση το γεγονός ότι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη δαπάνησε τουλάχιστον... 
1,3 εκατομμύρια ευρώ για να κουβαλήσει τόσους αστυνομικούς οι οποίοι προστάτευαν τον ΓΑΠ και την παρέα του. Αυτό τουλάχιστον γράφει σήμερα η εφημερίδα "Μακεδονία".  
Λέτε το νέο χαράτσι που θα κληθούμε να πληρώσουμε μέσω του λογαριασμού της ΔΕΘ να καλύψει ένα μέρος των "σπασμένων" για την τριήμερη παρουσία των αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη;


πηγη
Pulpit rock
back to top ;