Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Συμφωνία εξόντωσης της Ελλάδας στην τηλεδιάσκεψη


Η ευρωπαϊκή μπλόφα φαίνεται ότι πιάνει. Αφού επί μία εβδομάδα «σκύλιασαν» με πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας, αφού πάγωσαν τον κόσμο που περίμενε έξοδο από το ευρώ, να χάσει τις αποταμιεύσεις του, να καταστραφεί γενικώς, όλα δείχνουν ότι τώρα οι Ευρωπαίοι ολοκληρώνουν το σχέδιό τους.
Θα ζητήσουν από την Ελλάδα να πάρει σκληρά μέτρα, όπως αυτά που είχε δεσμευτεί με το Μεσοπρόθεσμο κι όχι μόνο.
Θέτοντας το δίλημμα ή σας αφήνουμε και χρεοκοπείτε ή κάντε εδώ και τώρα ότι σας ζητάμε, οι Γερμανοί κατά κύριο λόγο θα μας βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Θα είναι τόσο άγρια τα βασανιστήρια που θα υποστούμε, που καλύτερα θα λέμε να χρεοκοπούσαμε.

Είπαν ψέματα για το νέο χαράτσι

Για άλλη μία φορά η κυβέρνηση παραπλάνησε τους πολίτες. Το ύψος του έκτακτου φόρου στα ακίνητα που θα καταβληθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ από όλους τους ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας θα φθάσει για τις νέες οικοδομές ακόμη τα 20 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο και όχι τα 10 ευρώ όπως είχε ανακοινώσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην Θεσσαλονίκης.

David Icke - Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΑΔΙΟΥ

Το Μνημόνιο έφερε χρεοκοπία


Tη δική της 11η Σεπτέμβρη ζει η Ελλάδα εδώ και ημέρες με αφορμή την ολική επαναφορά των σεναρίων χρεοκοπίας της χώρας μας, όχι μάλιστα από κάποιο τυχαίο κέντρο εξουσίας αλλά από την πηγή όλων των αποφάσεων: την Γερμανία. Το δημοσίευμα του περιοδικού Σπίγκελ βάσει του οποίου το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας έχει επεξεργαστεί σενάρια χρεοκοπίας της Ελλάδας, τα οποία μάλιστα κρίνει αρκούντως καθησυχαστικά καθώς δεν ισοδυναμούν με την συντέλεια του κόσμου (διαχειρίσιμες θα είναι οι συνέπειες με τα δικά τους λόγια) και πολύ περισσότερο σχετικές δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων δείχνουν ότι ο χρόνος τελείωσε κάπως απότομα για την Ελλάδα. 
Η εικόνα ωστόσο συμπληρώνεται, προσφέροντας μια πρόσκαιρη ανακούφιση, με πληροφορίες που φιλοξενεί η αμερικανική εφημερίδα Wall StreetJournal προερχόμενες από το ΔΝΤ βάσει των οποίων η κρίσιμη δόση των 8 δισ. θα δοθεί.
Η χρεοκοπία επομένως αναβάλλεται για ένα τρίμηνο, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011. «Προσεχώς χρεοκοπία» θα γράφει η ταμπέλα που πρέπει να αναρτήσει η κυβέρνηση.

Ισραήλ: Πλιάτσικο στην Ελλάδα, με υπογραφή Παπανδρέου


Το ξεπούλημα της Ελλάδας στο Ισραήλ, δια χειρός Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου, είναι –χωρίς αμφιβολία- το χειρότερο έγκλημα που έχει διαπραχθεί εις βάρος των συμφερόντων της χώρας μας. Και, προφανώς, η κίνηση που θα κάνει τα κόκκαλα του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού να τρίζουν στον τάφο του.
Πρόκειται για ένα έγκλημα που θα αμαυρώσει δια παντός το όνομα των Παπανδρέου στην Ιστορία. Είναι τόσο βαρύ, που δε θα χρεωθεί μονάχα στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Μπεγλίτη, ούτε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Ηλία Μόσιαλο. Είναι τόσο καταστρεπτικό για το μέλλον της χώρας μας, που εύλογα θα σκεφτούν πολλοί τις business του πρωθυπουργικού αδερφού, Νίκου Παπανδρέου με το Ισραήλ.

Δείτε την εικόνα κι αν μπορείτε διαφωνήστε !

ipad Υπάρχουν!!!......Βιβλία Δεν υπάρχουν!!!


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...


Στο βίντεο βλέπετε την πρακτική των ΜΑΤ που εφαρμόστηκε την Κυριακή 11.9.11 προκειμένου να εκκαθαριστούν τα πεζοδρόμια της οδού Αμαλίας μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι μας κυβερνά ένα ολοκληρωτικό καθεστώς
Ως επιπλέον επιβεβαίωση του βίντεο, παραθέτω την παρακάτω μαρτυρία:

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Στα χέρια Βρετανού το 10% της Δ.Ε.Η.


Το 10% της Δ.Ε.Η. βρίσκεται πλέον στην κατοχή του 40ου πιο πλούσιου Βρετανού, σύμφωνα με τα «Νέα», την ώρα που είναι «στα σκαριά» η περαιτέρω αποκρατικοποίηση της επιχείρησης.


Το όνομα του Βρετανού είναι Στέφεν Μπατ και η κατοχή του 10% της επιχείρησης τον τοποθετεί στη θέση του δεύτερου μεγαλύτερου μετόχου στην επιχείρηση, μετά το Δημόσιο.


Ο Μπατ είναι υπεύθυνος κατά 50% του αγγλοαμερικανικού «Fund Silchester International Investors», το οποίο διαχειρίζεται περίπου 20 δισ. ευρώ διεθνώς.


Το ταμείο, σύμφωνα με τους «Sunday Times», απασχολείται με την αγορά μετοχών εταιρειών, όταν είναι υποτιμημένες.


πηγη

Παιχνίδια ολέθρου από Τουρκία και Ισραήλ


Τουρκία και Ισραήλ φαίνεται πως δεν πρόκειται να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω από τις αρχικές τους “θέσεις”. Στη μέση της διένεξης βρίσκεται δυστυχώς η Κύπρος, που πιθανότατα είναι και η…
αιτία της κρίσης στις τουρκο-ισραηλινές σχέσεις. Το κλίμα ανάμεσα στις δύο χώρες είχε ψυχρανθεί από την εποχή που ο Ερντογάν επιτέθηκε στο Ισραήλ, προκαλώντας και την οργισμένη αντίδραση της ισραηλινής πολιτικής ηγεσίας.


Τώρα, στο παιχνίδι της κόντρας έχει μπει και η συμφωνία Κύπρου – Ισραήλ για την ΑΟΖ και τις έρευνες στο Θαλάσσιο Οικόπεδο 12. Ο Δημήτρης Χριστόφιας πάντως ξεκαθαρίζει με κάθε τρόπο ότι οι έρευνες θα ξεκινήσουν κανονικά. Οι Τούρκοι αναγκάζονται να παίξουν σε μία “παρτίδα” με χαρτιά που… δεν υπολόγιζαν ότι θα βγουν στο τραπέζι.


Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, με το δόγμα των μηδαμινών προστριβών με τις γειτονικές χώρες, κατάφερε να ανοίξει περισσότερα από δύο μέτωπα ταυτόχρονα και “εγκλώβισε” την Τουρκία σε μία διαδικασία από την οποία πιθανότατα θα βγει πληγωμένη…


πηγη

Διπλός κατάσκοπος στην Ε.Υ.Π. ; Στέλεχος έστελνε απόρρητα σε ξένες υπηρεσίες


Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της ελληνικής αντικατασκοπείας, είναι από τους ανθρώπους που χειρίζονται μάλιστα το περιβόητο “βαλιτσάκι” που κάνει τις παρακολουθήσεις,
αλλά ενώ θα έπρεπε να ψάχνει για ξένους κατασκόπους και να τους παρακολουθεί φαίνεται ότι έπαιρνε απόρρητα έγγραφα και τα έστελνε ο ίδιος σε ξένες υπηρεσίες.


Πρόκειται για μια νέα υπόθεση κατασκοπείας που συγκλονίζει την Ε.Υ.Π. ειδικά από τη στιγμή που μοιάζει να επιβεβαιώνεται από την ίδια τη δικαιοσύνη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ήδη δίωξη εναντίον του και άρα υπάρχουν τα σχετικά στοιχεία...

Έρευνες εντός της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας ξεκινά η Τουρκία!!


Αυτόν που θεωρεί «αδύναμο κρίκο» της τριμερούς σύμπραξης Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ, αποφάσισε να προκαλέσει η Άγκυρα ανοιχτά, για να αλλάξει τα σε βάρος της στρατηγικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί αυτή στην στιγμή...
στην Α. Μεσόγειο: Έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στην περιοχή ανατολικά της Κρήτης, νότια και νοτιοανατολικά της Μεγίστης (Καστελόριζο) πρόκειται να ξεκινήσει η Τουρκία τους πρώτους μήνες του 2012, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού διαγωνισμού της Turkiye Petrolleri Anonim Ortakligi/TPAO, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του defencenet.gr.

Pulpit rock
back to top ;