Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Χτύπημα της Τουρκίας στο Καστελόριζο περιμένει η κυβέρνηση!


Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, σύμφωνα με την έγκυρη ισραηλινή ιστοσελίδα για θέματα άμυνας και διπλωματίας Depka file


Όπως αναφέρει η ίδια ιστοσελίδα, χθες, 14/9, και κατόπιν τηλεφωνικής συνομιλίας του Έλληνα Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον ισραηλινό ομόλογό του Μπ.Νετανιάχου, ετέθη σε εφαρμογή το σύμφωνο στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών. Το σύμφωνο αυτό είχε υπογραφεί την 4/9 - με την άφιξη του Έλληνα Υπουργού Αμύνης κ.Μπεγλίτη στο Τελ Αβίβ και ο λόγος που ετέθη σε εφαρμογή το σύμφωνο είναι οι απειλητικές κινήσεις του πολεμικού ναυτικού και της αεροπορίας της Τουρκίας στην Νοτιοανατολική Μεσόγειο. 

Μπορεί να εξοφληθεί μόνο η ΔΕΗ, χωρίς να καταβληθεί το χαράτσι;;;;


Κάποτε η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη, αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ, γιατί περιείχε μέσα και δικαιώματα υπέρ της ΕΡΤ. Πριν δύο μήνες, ο υπουργός οικονομικών κ. Βενιζέλος (συνταγματολόγος) είπε πως δεν μπορούν να ενσωματωθούν φόροι μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ.


Νομικοί κύκλοι με τους οποίους μιλήσαμε, μας είπαν ότι είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική, έτσι κι αλλιώς, η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα που επέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα παράνομες τόσο η ενσωμάτωσή της μέσα στον λογαριασμό της ΔΕΗ, όσο και η απαράδεκτη απειλή ότι θα διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα, η οποία διακοπή ενδέχεται να προκαλέσει υλικές ζημιές, αλλά και κινδύνους σωματικών βλαβών, ακόμα και θανάτων σε καταναλωτές που θα στερηθούν αναίτια τη χρήση του. 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τουρκικά πολεμικά πλοία παρενόχλησαν το «Διαγόρα»

Σύμφωνα με ανθρώπους μας, δωδεκανήσιους ακρίτες, τουρκικά πολεμικά πλοία «παρενόχλησαν» το οχηματαγωγό της Blue Star ferries, «Διαγόρας», καθώς έπλεε προς Καστελόριζο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δυόμισι ώρες μετά τον απόπλου του από το λιμάνι της Ρόδου, το «Διαγόρας» βρέθηκε σε στενό κλοιό έξι τουρκικών πολεμικών, τα οποία ανάγκασαν το πλοίο να αλλάξει πορεία. Τελικά έπιασε στο Καστελόριζο με σχετική καθυστέρηση.
πηγη

ΕΑΝ....????


ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΟΛΟΙ ,ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ;
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΔΕΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Η ΕΡΤ
ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ.
ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ.


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.


Αναγνωστης
πηγη

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


Αξιότιμοι κύριοι,
Σήμερα την ……./…../2011 έλαβα από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. γραπτή ειδοποίηση για την καταβολή του ποσού ……….. ευρώ. ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ, αλλά αδυνατώ να καταβάλλω το ανωτέρω ποσό εξαιτίας της μείωσης των εισοδημάτων μου κατά 30-35% μηνιαίως(α), ή την απώλεια θέσης
εργασίας μου(β) με συνέπεια το ποσό που απαιτείται απο το κράτος να έρχεται σε αντίθεση με το Σύνταγμα της χώρας και τους ισχύοντες νόμους.


Έφθασε το γεωτρύπανο στο οικόπεδο 12! Σε επιφυλακή Λευκωσία-Αθήνα.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sigmalive,από τη Κύπρο λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι έφθασε η πλατφόρμα της Noble Energy στο οικόπεδο 12.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την ερχόμενη Τετάρτη, όλα θα είναι έτοιμα για να αρχίσει η γεώτρηση. Στο μεσοδιάστημα θα γίνονται διεργασίες ούτως ώστε η πλατφόρμα να προσεγγίσει το ακριβές σημείο όπου θα γίνει η γεώτρηση, να γεμίσει τις δεξαμενές της με νερό και να σταθεροποιηθεί. Τη διαδικασία θα βοηθήσει και το πλοίο που συνοδεύει την πλατφόρμα. Την Τετάρτη θα φθάσει στην Κύπρο και το προσωπικό της Noble, που αποτελείται από 56 άτομα. Τα άτομα αυτά θα δουλεύουν με μηνιαία βάρδια. Ελικόπτερο το οποίο θα απογειώνεται από το ελικοδρόμιο στο Λιμάνι Λεμεσού θα μεταφέρει κάθε μήνα το προσωπικό.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ενεργοποιήθηκε το σύμφωνο στρατιωτικής συμμαχίας με Ισραήλ!


Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές στο defencenet.gr.

Δημήτρης Καζάκης - Η χώρα επισήμως έχει χρεοκοπήσει

ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΕ 3 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΖΑΚΗΣ

Γιατί τα'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά

Nigel Farage: Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες, που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα, από την χθεσινή συγκλονιστική ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοινοβούλιο.
Απίστευτες και συγκλονιστικές κατηγορίες για την οικονομική διακυβέρνηση και τον ρόλο της τρόικα στην Ελλάδα..
Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.

Όποιος τους πληρώσει θα είναι κορόιδο


Όλοι το ξέρουμε απλά δε θέλουμε να το πιστέψουμε. Αυτό το χρέος δε μαζεύεται με τίποτα. Η χρεωκοπία είναι βέβαιη. 
Ρίξτε μια ματιά στα ξένα μπλόγκς και θα καταλάβετε. Μετά τη χρεωκοπία όλες αυτές οι αηδιαστικές εισφορές σαν την "εισφορά αλληλεγγύης" που στέλνουν οι καραγκιόζηδες δε θα έχουν κανένα νόημα ούτε θα τις ψάξει κανείς. Όποιος πάει να τους πληρώσει θα πιαστεί κορόιδο. Τουλάχιστο να σώσουμε τις λιγοστές οικονομίες μας.


Αναγνώστης
πηγη

Αποκλειστικό: Ο Γιώργος Παπανδρέου παρέδωσε «γη και ύδωρ» στον Ομπάμα!


Το κόκκινο τηλέφωνο σήκωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά το τέλος της κρίσιμης τηλεδιάσκεψης με την Άνγκελα Μέρκελ και το Νικολά Σαρκοζί. Η πρώτη κουβέντα που είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός ήταν: «Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε, για την παρέμβαση σας στην....
Ευρωπαϊκή Ένωση για τη σωτηρία της χώρας μου». (Θυμηθείτε ανάλογη «ιστορική» φράση Σημίτη: «Ευχαριστώ τους Αμερικάνους για τα Ίμια»).


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της prionokordela.gr, o Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από τον πρωθυπουργό να εκπληρώσει άμεσα και να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του στην Ευρωπαική Ένωση, μετά την Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου. Ο κ. Παπανδρέου του απάντησε ότι «Παρά τη δύσκολη θέση, που βρίσκεται η Ελλάδα, θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τηρήσω τις δεσμεύσεις μου στο έπακρο»…

Οι Τούρκοι κλιμακώνουν την ένταση στη Μεσόγειο


Του Κώστα Τζεβελέκου


Ο Τούρκος πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει περιοδεία στις χώρες που υποτίθεται ότι έφεραν την “Αραβική Άνοιξη”. Βέβαια πολλοί διεθνείς αναλυτές υποστηρίζουν ότι : “Στο τέλος αυτή η εξέγερση δεν θα καταλήξει σε άνοιξη, αλλά σε έναν βαρύ χειμώνα για τις χώρες που προσπάθησαν να ψηλαφίσουν τη Δημοκρατία”.


Στην Αίγυπτο του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή, ιδιαίτερα τα μέλη της μουσουλμανικής αδελφότητας.
Στο Ισραήλ, οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι πίσω από τα γεγονότα της περασμένης εβδομάδας, που είχαν σχέση με την επίθεση στην Ισραηλινή πρεσβεία της Αιγύπτου, κρύβονται άνθρωποι των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας ( ΜΙΤ), οι οποίοι συνεργάσθηκαν με την οργάνωση των “ Αδελφών Μουσουλμάνων”, μια ισλαμική οργάνωση που έχει μεγάλη διείσδυση στον Ισλαμικό κόσμο και ιδιαίτερα στην Αίγυπτο.

Ξαναγεννιέται ο υγρότοπος λίμνης Μαριδάτης στην Σητεία


Στο πλαίσιο του εθελοντικού προγράμματος του WWF Ελλάς «Παρακολούθηση της Κατάστασης των Υγρότοπων της Κρήτης», τα μέλη του Δικτύου στη Σητεία επισκέφτηκαν τον υγρότοπο στην λίμνη Μαριδάτη.

Να ξανακερδίζεις υγρότοπους που κάποτε θεωρούσες χαμένους, είναι μια στιγμή αισιοδοξίας και ενθάρρυνσης μέσα στον κυκεώνα των πολυετών προσπαθειών. Η εικόνα λοιπόν, του υγρότοπου στον όρμο Μαριδάτη, της βορειοανατολικής Κρήτης, να επανέρχεται στη ζωή, σίγουρα μας «ανέβασε την ψυχολογία»…

Τα πιο υπερφορτωμένα οχήματα που έχετε δει (Pics)

Δείτε τις φωτογραφίες






Κύπρος: ξεκίνησε η μεταφορά της πλατφόρμας γεώτρησης


Ξεκίνησε σήμερα την 100 ναυτικών μιλίων διαδρομή του ο «Όμηρος» - η πλατφόρμα-γεωτρύπανο Νoble Ηomer Ferrington - με προορισμό το σημείο γεώτρησης στο κυπριακό οικόπεδο «Αφροδίτη». 


Η Νoble Εnergy έδωσε το πράσινο φως και ξεκίνησε η διαδικασία για τη μετακίνηση από το σημείο όπου ο «Ομηρος» πραγματοποίησε γεώτρηση στο οικόπεδο ΝΟΑ του Ισραήλ


Έτσι η μετακίνηση του γεωτρύπανου γίνεται - όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» - ουσιαστικά μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί, την 21η Σεπτεμβρίου, και σίγουρα πολύ πριν τις αρχές Οκτωβρίου που αναφέρεται επίσημα ως η περίοδος έναρξης της γεώτρησης.

Σάλος με την κοροϊδία για το νέο φόρο


Πολιτική αναστάτωση έχει προκαλέσει η έκδηλη πλέον αδυναμία της κυβέρνησης να παραμείνει αξιόπιστη ως προς τις ίδιες τις εξαγγελίες της.


Δεν πέρασαν παρά ελάχιστα εικοσιτετράωρα από την ανακοίνωση περί επιβολής νέου έκτακτου φόρου στα ακίνητα και την Τετάρτη το βράδυ έγινε γνωστό πως οι δεσμεύσεις του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Τελικά και όπως προέκυψε από την επεξεργασία υπολογισμού του νέου φόρου, το χαράτσι θα ανέρχεται στο διπλάσιο από εκείνο που ανακοινώθηκε και θα περιλαμβάνει κοινωνικές ομάδες οι οποίες έχουν βάναυσα πληγεί από την οικονομική ύφεση.

Pulpit rock
back to top ;