Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν θέλουν άλλους φόρους, αλλά μείωση του κράτους!


Πρώτα τους διώχνουμε, μετά τους ψάχνουμε


Ένα εντελώς σουρεαλιστικό σκηνικό έχει στηθεί στη χώρα, καθώς αφού η κυβέρνηση (δια του κ. Βενιζέλου) κατάφερε να διώξει την τρόικα, τώρα περνά ατέλειωτες ώρες… μιλώντας στο τηλέφωνο μαζί τους!
Οι τρομερές καθυστερήσεις, η αναποφασιστικότητα και η απόλυτη αδράνεια, σε συνδυασμό με την αδυναμία παρέμβασης σε σειρά Eurogroup και την ανυπαρξία διαπραγμάτευσης έχει οδηγήσει σε ένα πρωτοφανές αδιέξοδο.....
Οι Ευρωπαίοι έθεσαν κάποιους όρους ξανά και ξανά επί μήνες. Η Ελλάδα, δια της κυβέρνησης, τους αποδέχθηκε, υπέγραψε και μετά ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να τους εφαρμόσει και να ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις της.

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ από τον Αρτέμη Σώρρα – Γιατί η Ελλάδα δεν εξοφλεί ολόκληρο το χρέος της;


Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
Κατά τον ισχύοντα νόμο επιβάλλεται να διενεργηθεί εκκαθάριση. Τρεις εκκαθαριστές αναλαμβάνουν την υπόθεση κατόπιν αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως της «Τράπεζας της Ανατολής». Η εκκαθάριση δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Κατά τους ισχύοντες νόμους και κατόπιν παρελεύσεως πολλών ετών, η Εθνικής Τράπεζα ισχυρίζεται πώς η αξία των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έχει εκμηδενιστεί. Πιθανώς να έχει και δίκιο ως προς τις μετοχές αν και εφόσον αυτές ήταν σε δραχμές, βοηθούσης και της τότε πτωχεύσεως του ελληνικού κράτους.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!


Takis2x11

ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΠ ΝΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

Τη Γεωργαντά επιβεβαιώνει ο αντιπρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ

Ζωή Γεωργαντά - Το ΠΑΣΟΚ αύξησε σκόπιμα το έλλειμμα

Απειλούν με έρευνες και στην ελληνική ΑΟΖ


Με έναρξη ερευνών εντός της εβδομάδας, συνοδεία τουρκικών δυνάμεων, όχι μόνο στην ΑΟΖ της Κύπρου αλλά και στην ελληνική ΑΟΖ νοτίως του Καστελόριζου, απειλεί η Τουρκία και μάλιστα διά χειλέων Ερντογάν. Λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νέα Υόρκη, χθες ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι «τουρκικές φρεγάτες, πολεμικά και αεροπορικές δυνάμεις θα παρακολουθούν συνεχώς τις εξελίξεις στην περιοχή» και πρόσθεσε ότι «η Τουρκία θα ξεκινήσει τις δικές της έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην περιοχή εντός της εβδομάδας».
Pulpit rock
back to top ;