Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

AKOYΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΕΒΡΑΙΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ - Πως μας παίρνουνε και το σπίτι. ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Οι Ούγγροι έφτυσαν στα μούτρα το Δ.Ν.Τ. και την Ε.Ε.


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί...
με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί.

BBC: Εξομολόγηση- σοκ χρηματιστή για το μέλλον της οικονομίας


Με περίσσεια ειλικρίνεια, αλλά και θρασύτητα, ο ανεξάρτητος χρηματιστής Αλέσιο Ραστάνι στη διάρκεια συνέντευξής του στο BBC της Τρίτη, παραδέχθηκε ευθαρσώς ότι ο ίδιος, και ο κλάδος του, παρακαλούν να υπάρχει ύφεση στην ευρωζώνη, αλλά και αλλού, γιατί πρόκειται για μία πολύ καλή ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα.
«Τον κόσμο δεν τον κυβερνούν οι κυβερνήσεις. Τον κυβερνά η Goldman Sachs» υπογραμμίζει, προσθέτοντας ότι οι περισσότεροι χρηματιστές (traders) δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τις διασώσεις (bailouts) των προβληματικών χωρών- όπως η Ελλάδα- ή για το αν θα διορθωθεί η κατάσταση της οικονομίας.

«Ονειρεύομαι άλλη μία ύφεση σαν αυτή της δεκαετίας του ’30» λέει χαρακτηριστικά, καθώς «ένα κραχ είναι καλή ευκαιρία, για όσους έχουν προετοιμαστεί, να βγάλουν λεφτά».

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Τι φοβούνται οι Γερμανοι? (Καζάκης 27-9-11)

ΠΛΗΡΩΜΗ ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ = ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΚΑΖΑΚΗΣ)

Pulpit rock
back to top ;