Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Chemtrails - Προσπάθεια δολοφονίας του Nicola Aleksic!

Ενώ λοιπόν όπως έγραφα νωρίτερα κάποια έντυπα τώρα μόλις αρχίζουν δειλά δειλά να γράφουν για το ζήτημα των δηλητηρίων που ψεκάζονται στους ουρανούς της Γης μας -από το 1998 συστηματικά- κάποιοι άλλοι αγωνιστές και ερευνητές ενημερώνουν τους συμπολίτες τους και ρισκάρουν ακόμη και τη ζωή τους στην προσπάθεια παύσης της γενοκτονίας των λαών!
Στους ανθρώπους αυτούς που με παράστημα, ήθος, θάρρος και ανθρωπιά ομολογούν την αλήθεια και καλούν σε κοινό αγώνα, συμπεριλαμβάνεται ο Σέρβος Nikola Aleksic, που μιλά έξω από τα δόντια ζητώντας άμεση παύση των μεταλλαγμένων τροφίμων και των χημικών αεροψεκασμών/ chemtrails.
Δείτε τι λέει στο σχετικό βίντεο:

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΡΙΩΝ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Μια σειρά σεισμικών δονήσεων μεσαίου μεγέθους (5.0 κλίμακας Ρίχτερ) έχει γίνει το τελευταίο 48ωρο σε ολόκληρη την υδρόγειο, υποδεικνύοντας μια μελλοντική σεισμική δόνηση μεγαλύτερου μεγέθους. Οι άνθρωποι που κατοικούν σε περιοχές με μεγάλη σεισμική δραστηριότητα, καλό θα είναι να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.


5.3 earthquake NW Territory Canada
5.1 earthquake Banda Sea
5.2 earthquake Santa Cruz Islands
5.1 earthquake Tonga
5.2 earthquake Rat Islands, Alaska
5.0 earthquake Kashmir-Xinjiang border
5.1 earthquake Crete, Greece – swarm
5.4 earthquake Andreanof Islands, Alaska
5.2 earthquake Loyalty Islands

το διαβασαμε απο pisoapothnkoyrtina
πηγη

H οικονομική κατάρρευση της Αργεντινής με το ΔΝΤ....Πάρτε μια γεύση για το που θα φτάσουμε....



ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....

Υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις – Κάποιες εικόνες που σίγουρα θυμάστε

Πολλές φορές έχει τύχει να συζητήσω με φίλους για παλιές διαφημίσεις, σειρές και σποτάκια στην τηλεόραση. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πως μετά απο τόσα χρόνια οι περισσότεροι μπορούν να θυμηθούν σλόγκαν και μελωδίες, ακόμα και απο διαφημίσεις της δεκαετίας του ’80 και αρχές ’90. Κάτι που πολλοί έχουν ξεχάσει, ή δεν το είχαν παρατηρήσει ποτέ, είναι πως παλιότερα πριν απο κάθε διαφήμιση εμφανιζόταν για 1 δευτερόλεπτο το σήμα της διαφημιστικής εταιρείας. Παρ’ ότι ήταν κάτι τόσο γρήγορο και ασήμαντο, πολλοί μπορούν ακόμα να θυμηθούν «το μπλε βελάκι», «το τόξο», και εκείνο το άσπρο σήμα σε μπλε φόντο που μοιάζει με S. Για δείτε τα παρακάτω σήματα, σας θυμίζουν κάτι?…

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


Το σχέδιο της Κυβέρνησης του Μνημονίου, η οποία εκτελεί πειθήνια τις εντολές της Μέρκελ και τω δανειστών της τρόϊκας, ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς.


Ήδη, το συμπέρασμα της τελευταίας συνεδρίας της Λέσχης Bilderberg ήταν: "επιτέλους η Ελλάδα καταστράφηκε οριστικά".


Αυτό που απομένει πια στους σατανικούς σχεδιαστές της διάλυσης της Ελλάδας, είναι, μετά το κράτος, να χρεοκοπήσει και ο λαός!


Η  Κυβέρνηση του Μνημονίου, πρέπει να δώσει σύντομα λογαριασμό στην τρόϊκα και στην Γερμανία.  
Ένας λογαριασμός που λέει ότι  η χώρα και ο λαός της πρέπει να παραδοθούν,  γυμνοί, ξυπόλητοι  στους νέους κατακτητές!  Εξαθλιωμένοι, απένταροι, άνεργοι και ανίκανοι να κρατήσουν τα σπίτια τους! Να παρακαλάνε για ένα κομμάτι ψωμί. Οι μισθοί στη χώρα πρέπει να μοιάζουν με αυτούς στη Σομαλία ή το Μπαγκλαντές.


Αυτή είναι στην πραγματικότητα η γραπτή εγγύηση που ζητεί το ΔΝΤ για την εξασφάλιση των δανειστών και την τελική υποδούλωση της Ελλάδος και του λαού της ! 


Ο κ. Βενιζέλος δεν απάντησε σε  ερώτηση που του έγινε για το εάν "χρεοκοπημένη χώρα σημαίνει και χρεοκοπημένος λαός", όμως η...σιωπή του επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.
Το χρεοκοπημένο κράτος που συμπεριφέρεται ως νταβαντζής ή ...προστάτης, ξεζουμίζει με κάθε τρόπο τον Έλληνα φορολογούμενο και δεν πρόκειται να σταματήσει τους άγριους και ανιλεείς φόρους, έως ότου εξαντλήσει τη συντριπτική πλειοψηφία των νοικοκυριών. 


ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΙ΄ΑΥΤΗ!
Όσο ο Έλληνας πληρώνει (ό,τι έχει) η τυραννία της χούντας θα γίνει πιο βάναυση!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


πηγη
Pulpit rock
back to top ;