Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΞΕ-ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!


ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟΥ DEAL ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΜΙΡΗ 


Πάνε και τα Μεταλλεία Χαλκιδικής. Περνάνε στα χέρια του Εμίρη του Κατάρ. χωρίς να γνωρίζει κανένας πόσο και για ποιον λόγο πουλήθηκαν. Η συμφωνία έκλεισε σήμερα το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Αποφασίστηκε η είσοδος κεφαλαίων του Κατάρ στην εταιρεία Μεταλλεία Χαλκιδικής «Ελληνικός Χρυσός».

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΖΕΦΡΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ!

Νέα εσχάτη προδοσία που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη!




Αρνήθηκε να αναλάβει οικόπεδο της κυπριακής ΑΟΖ!


Αυτό και αν είναι απαράδεκτο! Ο ελληνικός λαός στην κυριολεξία πεινά, η Ελλάδα περνά τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της, έχει υποθηκεύσει την κυριαρχία και την αξιοπρέπεια της στο βωμό της αποπληρωμής των χρεών της (που δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ), αλλά ο Γιωργάκης Παπανδρέου αρνήθηκε να αναλάβει η χώρα την εκμετάλλευση ενός από τα θαλάσσια οικόπεδα της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!

Εμφύτευμα RFID αρρώστησε! Κόλλησε ιό των Η/Υ.

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ οι ΕΛΛΗΝΕΣ να δημιουργήσουν χάος και πανικό στην κυβέρνηση της Τρόικας και του ΔΝΤ > Πώς Προχωράμε σε Στάση Πληρωμών Προς Το Κράτος


Από το epam-hellas.gr Η στάση πληρωμών ξεκινώντας από τους έκτακτους φόρους και τα «χαράτσια» που επιβάλει η κυβέρνηση στο όνομα της τρόικας, είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση του λαού που δεν έχει σαν στόχο να γλυτώσει από κάποια υπερβολικά μέτρα. Έχει σαν στόχο να γλυτώσει από τους κυβερνώντες, την τρόικα και το καθεστώς που επιβάλλεται στην χώρα. Γι’ αυτό και η στάση πληρωμών ξεκινά με την μη καταβολή των έκτακτων φόρων και έχει σαν στόχο την κατάρρευση της κυβέρνησης και των πολιτικών της, πριν προλάβουν να οδηγήσουν την ίδια την χώρα σε κατάρρευση. Αν τους επιτρέψουμε να περάσουν τα συγκεκριμένα μέτρα στην πράξη, τότε θα συνεχίσουν πιο αδίστακτοι.

«Η Τρόικα συναντά το μίσος στην Αθήνα»


Σκηνικό τρόμου περιγράφουν τα γερμανικά ΜΜΕ με αφορμή τις καταλήψεις των υπουργείων


Για σκηνικό τρόμου που αντιμετωπίζει η Τρόικα όποτε επισκέπτεται την Αθήνα κάνουν λόγο τα γερμανικά ΜΜΕ με αφορμή τις καταλήψεις των υπουργείων


Μίσος, οργή και απειλές «συνθέτουν» -κατά τα γερμανικά ΜΜΕ- το σκηνικό κάθε άφιξης των ελεγκτών της τρόικας στην Αθήνα, τα οποία σκιαγραφούν με τα μελανότερα χρώματα τον αποκλεισμό των υπουργείων Μεταφορών και Οικονομικών από διαδηλωτές πριν τη...
συνάντηση του κλιμακίου με τις ηγεσίες τους.
Οι ελεγκτές, γράφει χαρακτηριστικά η Welt, όταν φτάνουν στην Ελλάδα «ζουν σε έναν κόσμο... που πρέπει να τους προστατεύει η αστυνομία, να του φυλάει σε ξενοδοχεία, να συνοδεύει τα οχήματά τους», κάνοντας λόγο για μία «ζωή συνεχούς άγχους, σαν εφιάλτη».

Ωμός εκβιασμός: Μπλόκαραν τις φορολογικές ενημερότητες για να πληρωθεί η πρώτη δόση!


Σε μια πράξη ωμού εκβιασμού προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να πιέσει τους πολίτες να πληρώσουν την τριπλή εισφορά.

Η καταβολή της πρώτης δόσης λήγει σήμερα και κάποιοι εγκέφαλοι της πλατείας Συντάγματος σκέφτηκαν να μπλοκάρουν το σύστημα που εκδίδει φορολογικές ενημερότητες, για να οδηγήσουν τους πολίτες που δεν θα πληρώσουν (για τους δικούς τους λόγους) αλλά θα χρειαστούν τη βεβαίωση να φτάσουν στα γκισέ της εφορίας.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ 100% ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΕΡΓΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ


Το 100% των χρεών άνεργης δανειολήπτριας προς τράπεζα (26.179,65 ευρώ) διέγραψε το Ειρηνοδικείο Λάρισας, με μια ιστορική απόφασή του, η οποία δημιουργεί νέα δεδομένα. Είναι η πρώτη φορά που λαμβάνεται τέτοια απόφαση από ελληνικό δικαστήριο, ανοίγοντας...
τον δρόμο για ανάλογες περιπτώσεις.
Κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς απέρριψε τους ισχυρισμούς των τραπεζών ότι η δανειολήπτρια δεν προσδιορίζει από «πού» βρίσκει το ποσό για το κόστος διαβίωσης αυτής και της οικογένειάς της, αν και εμπεριέχονται στο δικόγραφο της αίτησης τα στοιχεία της μόνιμης αδυναμίας πληρωμής και τα απαραίτητα έγγραφα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο και πληθαίνουν οι αποφάσεις που εκδίδονται από Ειρηνοδικεία για πολίτες που ζητούν τη δικαστική συνδρομή μετά την αποτυχία εξωδικαστικού συμβιβασμού. Είναι δε, στη συντριπτική τους πλειονότητα θετικές και πετυχαίνουν την διαγραφή του χρέους από 50-60%.
Για πρώτη φορά όμως δικαστική απόφαση προβλέπει τη συνολική διαγραφή του χρέους. Την υπεράσπιση της δανειολήπτριας είχε αναλάβει η Κίνηση Πολιτών Δανειοληπτών Λάρισας μαζί με το ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας.

πηγη

Πρεπει να υψώσουμε τη φωνή μας ΤΩΡΑ καθ. Κασσιμάτης

Τό μεγαλύτερο διαπραγματευτικό χαρτί τῆς Ἑλλάδος


Ἡ Ἑλλάδα ὅπως ὑπογραμμίζουν οἱ New York Times, ἔχει σήμερα ἕνα τεράστιο διαπραγματευτικό χαρτί, πού δέν διέθεταν χῶρες ὅπως ἡ Ἀργεντινή, ἡ Οὐρουγουάη ἤ ἡ Ῥωσία. Τό χρέος τῶν χωρῶν ἦταν ὑπό τό καθεστώς τοῦ ἀμερικανικοῦ ἤ τοῦ βρετανικοῦ δικαίου. Ἀντίθετα, ἄνω τοῦ 90% τοῦ Ἑλληνικοῦ χρέους ὑπόκειται στήν Ἐλληνική νομοθεσία. Αὐτό ὑποστηρίζουν διεθνεῖς νομικοί ἐμπειρογνώμονες, μπορεῖ νά δώσῃ στήν Ἐλλάδα τήν δυνατότητα – ἄν τό ἀποφασίσῃ – νά μεταβάλῃ τούς ὅρους τῶν δανειακῶν συμβάσεων, ἐπιβάλλοντας στούς ξένους πιστωτές εὐνοϊκότερους ὅρους ἀναδιαρθρώσεως. Γιά παράδειγμα, τό Ἑλληνικό κοινοβούλιο θά μποροῦσε νά ψηφίσῃ μιά διάταξι πού νά ἐπιβάλλῃ τόν ὑποχρεωτικό χαρακτῆρα μιᾶς ἀναδιαρθρώσεως, ἄν συμφωνήσῃ τό 51% τῶν πιστωτῶν. Ἤ ἀκόμη πιό δραστικά, ἡ Ἀθήνα θά μποροῦσε νά ἀρνηθῇ ἐντελῶς νά πληρώσῃ, στέλνοντας τούς πιστωτές στά Ἑλληνικά δικαστήρια νά βροῦν τό δίκιο τους. Ἡ κατάστασις αὐτή δίνει μοναδικό στήν παγκόσμια ἱστορία διαπραγματευτικό χαρτί στήν Ἑλλάδα, σημειώνουν διεθνεῖς εἰδικοί στό ζήτημα τού χρέους πού ἐπικαλοῦνται, ἐπαναλαβάνουμε, ὄχι ὁ Ῥιζοσπάστης ἤ ἡ Κόοκκινη Σημαία, ἀλλά οἱ New York Times!
Pulpit rock
back to top ;