Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

«Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι εκβιάζουν τον πλανήτη»!


Με δημοσίευμα κόλαφο κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων στην Ελλάδα, η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιγράφει με τα μελανότερα χρώματα την κατάσταση στην Ελλάδα, με τις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, την άρνηση των ιδιοκτητών ταξί και άλλων κοινωνικών ομάδων, να δεχθούν την απελευθέρωση των επαγγελμάτων τους και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει στην παγκόσμια οικονομία η "ανευθυνότητα" της Ελλάδας.

Δεκάδες τουρκικά και ισραηλινά μαχητικά τη νύχτα στην Αν. Μεσόγειο


Από χθες το βράδυ στις 22.00 η ώρα, στην Ανατολική Μεσόγειο παρατηρείται η μεγαλύτερη συγκέντρωση αεροπορικών δυνάμεων που έχει συμβεί ποτέ εν καιρώ ειρήνης, καθώς δεκάδες τουρκικά μαχητικά ξεκίνησαν σε παράνομες δεσμευμένες περιοχές εντός του FIR της Κύπρου νυχτερινές αεροπορικές ασκήσεις CAP και CAS.


Η μία περιοχή βρίσκεται βρίσκεται νότια του Ακρωτηρίου Λεμεσού και της πλατφόρμας «Όμηρος». H περιοχή έχει δεσμευθεί εντελώς παράνομα και υπάρχουν σκέψεις μεταξύ των Ισραηλινών να στείλουν μαχητικά αεροσκάφη, αφού πρόκειται για παράνομη δέσμευση σε FIR Λευκωσίας.
Τα τουρκικά μαχητικά πετάνε μέχρι το ύψος των 20.000 ποδών. Η δεύτερη περιοχή που δέσμευσε είναι κατά μήκος των βορείων ακτών της νήσου, επίσης παράνομα φυσικά.

Τι δουλεία έχει η Τρόικα με την Ελληνική δικαιοσύνη;;;


Αντί να τους πετάξουν με τις κλωτσιές και να τους απαγορεύσουν να περάσουν το κατώφλι του πρωτοδικείου και του υπουργείου δικαιοσύνης, τους έδωσαν και τον λόγο για την κατάσταση που επικρατεί στην δικαιοσύνη.
Καλά έκανε ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α και μίλησε για ωμή παρέμβαση...

Ωμή παρέμβαση της Τρόικας στον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης καταγγέλει ο Δ.Σ.Α


Για «ωμή παρέμβαση στον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης», κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιάννης Αδαμόπουλος, σχολιάζοντας την επίσκεψη κλιμακίου της Τρόικας στο Πρωτοδικείο Αθηνών και τις επαφές που είχε με το προεδρείο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων. 
Ο Γιάννης Αδαμόπουλος τονίζει ότι αδυνατεί να αντιληφθεί το λόγο και την ιδιότητα «υπό την οποία οι εκπρόσωποι των δανειστών μας ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν στοιχεία για... 
τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης, καθιστώντας μάλιστα τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης δικαστές απολογούμενους αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί εν γένει στον κλάδο μας, προβαίνοντας σε χιλιοειπωμένες διαπιστώσεις, ενέργειες, οι οποίες ουδόλως αρμόζουν σε μια ομάδα ανθρώπων «έξωθεν» προερχόμενη, δίχως την παραμικρή δημοκρατική νομιμοποίηση». 

Λέω ΝΑΙ στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, λέω ΟΧΙ στην "ΚΑΡΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ".


- Η καλλιέργεια φορολογικής συνείδησης είναι ζητούμενο από όλους τους Έλληνες πολίτες.
- Η φοροκλοπή, η φοροδιαφυγή, η φοροαποφυγή συνιστούν οικονομικό έγκλημα με σοβαρές επιπτώσεις στο κοινωνικό σύνολο.
- Συνέπεια της παράνομης πρακτικής της μη έκδοσης ή/και μη λήψης αποδείξεων, είναι να αδυνατεί το κράτος να εισπράξει τα έσοδα που έχει ανάγκη προκειμένου να ασκήσει δίκαιη κοινωνική και φορολογική πολιτική.


Συνεπώς στις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ λέμε ΝΑΙ.

Εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό : Αυτός κάτι παίρνει !

Οι Γερμανοί ξανάρχονται: Τους καλεί η κυβέρνηση για να μας "βοηθήσουν" να μπούμε σε τάξη...

Η κυβέρνηση επιδώκει μια στρατηγική συνεργασία με τη Γερμανία ώστε να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις και να πάψουν οι επιθέσεις κατά της Ελλάδας, μέσω της σύστασης μιας διακρατικής ομάδας συνεργασίας ανάμεσα στις δύο χώρες τις επόμενες ημέρες, με σκοπό να παρασχεθεί τεχνική βοήθεια στην Ελλάδα σε διάφορους τομείς όπως η φορολογία, το κτηματολόγιο, η τοπική αυτοδιοίκηση, η ενέργεια κ.ά.

Μας πούλησαν στο Δ.Ν.Τ... (Βίντεο)


Πόσο πολύ έχουμε ξεφτιλιστεί;;;; Για εμάς λέω τους απλούς πολίτες...Εμείς δεν τους ψηφίσαμε;




Δείτε το βίντεο...

Έλληνες !!!

Έλληνες!Εδώ και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του. ΔΝΤ και Τρόικα ως ίδιο συνδικάτο έχουν αποφασίσει όχι μόνο την οικονομική μας εξαθλίωση αλλά το βιολογικό μας θάνατο. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και η υποβόσκουσα σε όλους οργή και αγανάκτηση πρέπει επιτέλους να εκφραστεί. Τόσον καιρό που οι όποιες λίγες στην ουσία αντιδράσεις κινούνταν σεμνά και ταπεινά, το μόνο που είχαν ως....
αποτέλεσμα ήταν τα κάθε φορά και πιο σκληρά νέα μέτρα για το καλό μας. 
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όποιος εξαργυρώνει επιταγές, υποδουλώνοντας τη χώρα και ξεπουλώντας την εθνική κυριαρχία θα πρέπει να έχει την τύχη που αρμόζει στους προδότες. Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ανασύρεται το πάλαι πότε επίκαιρο συνθήματα «ψωμί παιδεία ελευθερία», μόνο που σήμερα δεν έχουμε στρατιωτικό καθεστώς αλλά μία κοινοβουλευτική χούντα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ο μόνος δρόμος είναι αγώνας διαρκείας, αντίσταση και πάλη. Όλοι μαζί έχουμε δύναμη. Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία. Η επανίδρυση του κράτους απαιτεί την άμεση αποχώρηση όλων αυτών που συντεταγμένα και σχεδιασμένα μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση. Σε όποιο χρώμα και αν ανήκουν.
Pulpit rock
back to top ;