Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ:ΕΔΙΩΞΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ G20


«Αυτή δεν είναι κρίση. Κρίση θα είναι η Αργεντινή του 2000», μας «απείλησε» πρόσφατα ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Από πέρυσι, αφότου η Ελλάδα «σώθηκε» από την τρόικα και το ΔΝΤ πάτησε πρώτη φορά το πόδι του στην ευρωζώνη, η Αργεντινή έχει γίνει για τη χώρα μας απειλή, εφιάλτης, μέτρο σύγκρισης, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, σύμφωνα με ορισμένους. Αλλά, όταν μιλάμε για Αργεντινή, τι ακριβώς εννοούμε;Η Αργεντινή, μία από τις μεγαλύτερες και σήμερα πλουσιότερες χώρες όχι μόνο της Λατινικής Αμερικής, αλλά ολόκληρου του κόσμου και μέλος των G20, βγήκε από την κόλαση της χούντας το 1983 η οποία άφησε πίσω της τουλάχιστον 30.000 θύματα και από τα τέλη της δεκαετίας του '80 άρχισε να πειραματίζεται με το νεοφιλελευθερισμό, ο οποίος, μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ, έγινε ευαγγέλιο και μονόδρομος για όλες σχεδόν τις χώρες της περιοχής. Το σύστημα εγκαινιάστηκε από τον γραφικό πρόεδρο Κάρλος Μένεμ που ανήκε στο Περονικό Κόμμα και συνεχίστηκε και από τους ριζοσπάστες που τον διαδέχθηκαν.

Η τρόϊκα "βάζει χέρι" στις Ένοπλες Δυνάμεις!Τι θέλουν να κόψουν!


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το Βήμα, ανάμεσα στους επτά υπουργούς που δέχτηκαν "κόκκινη κάρτα" από την τρόϊκα, είναι και ο ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης! Αιτία ότι "δεν μειώθηκαν οι προσλήψεις στις ΕΔ" και "στις αστυνομικές ακαδημίες"!!! Τρανταχτά τα λάθη (;),αφού ούτε προσλήψεις έχουν γίνει στις ΕΔ ,ούτε έχει καμία σχέση ο ΥΕΘΑ ...με τις αστυνομικές ακαδημίες! Τότε γιατί ...η κόκκινη κάρτα ή μάλλον οι διαρροές γι΄ αυτή; Γιατί φτιάχνεται κλίμα για την "εισβολή" της τρόϊκας στο ΥΕΘΑ!
Μέχρι τώρα οι "τροϊκανοί" έχουν κάνει επισκέψεις στο ΥΕΘΑ κυρίως επί Βενιζέλου, όπου ...έπιναν πορτοκολάδα και καφέ, έβλεπαν τα στοιχεία που τους έδειχναν ,κούναγαν το κεφάλι κι έφευγαν. Τώρα θα έρθουν με άγριες διαθέσεις για ...περικοπές οι οποίες αν κρίνουμε και από τις χθεσινές διαρροές θα αφορούν και στο προσωπικό!

Το οικολογικό σούπερ σπίτι, με το μάτι του Ώρου, της Naomi Campbell, στο ιδιωτικό νησί της στην Τουρκία. (φωτο)


Αν ο κόσμος φτάσει στο τέλος του, το μοντέλο Naomi Campbell και οι δικοί της και αγαπημένοι της δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα επιβίωσης σε αυτό το 25 δωματίων οικολογικό σπίτι. Σχεδιασμένο από τον αγαπημένο νέο αρχιτέκτονά της Luis de Garrido, το γυάλινο θολωτό σπίτι είναι απολύτως αυτάρκες από ενέργεια και νερό και διαθέτει ένα καταπληκτικό εσωτερικό διαμορφωμένο αίθριο.

H φοροκάρτα, οι εταιρίες μάρκετινγκ και η Παγκόσμια διακυβέρνηση... VIDEO


Ξεκινά την Δευτέρα η προαιρετική διανομή της φοροκάρτας...
Η κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και θα απαλλάξει τους πολίτες από την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων (* Το τυράκι για να πέσουμε στην φάκα ), ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Οικονομικών να έχει πλήρη εικόνα του ΦΠΑ. Με απλά λόγια όλες οι συναλλαγές όλων των υπάκουων εργατών θα καταγράφονται σε μία βάση δεδομένων στην οποία θα έχει πρόσβαση η κυβέρνηση και θα μπορεί να ελέγχει τον κάθε πολίτη, (εκτός και αν ανήκει στον κομματικό στρατό της) με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής. Θα εμπιστευόσασταν τα οικονομικά σας δεδομένα σε μια κυβέρνηση που ξεπουλάει την χώρα, απολύει τους πολίτες για να πληρώσει τοκογλύφους;

Ο ΜΑΧ KEISER ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ!


Ο Μαξ τα λέει ως εχουν. Πολλοί τα λένε. Εμείς τα έχουμε συνειδητοποιήσει τελικά; Καιρός να δούμε κατάματα τι παίζεται.
Γινόμαστε περίγελος και απoρούν με την αδράνειά μας. Αυτή και οι προηγούμενες κυβερνήσεις είναι προδοτικές και ξεκάθαρα ανθελληνικές. Και τα υπόλοιπα κόμματα που τα ανέχονται όλα αυτά και κάνουν τους Γερμανούς, συνεργοί τους! Το σύστημα είναι σάπιο φαύλο και αντιλαϊκό. Αν δεν το έχουμε εμπεδώσει αυτό πλέον, η περίπτωσή μας είναι ανίατη. Δεν έχω άλλα να πω. Τα λέει ευθέως ο Μαξ. Τα συμπεράσματα και τα σχόλια, δικά σας.
Pulpit rock
back to top ;