Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Δείτε (video) τη συγκλονιστική συγκέντρωση του ΕΠΑΜ στο Περιστέρι με ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη.



Mια πολύωρη συζήτηση για την αλληλεγγύη στις γειτονιές που διοργάνωσε το ΕΠΑΜ και το "ΡΑΔΙΟ 9"
Ένας συγκλονιστικός Δημ. Καζάκης

Σαλπάρει για το… «Οικόπεδο 12» η φρεγάτα «ΥΔΡΑ»


Το Πολεμικό Ναυτικό επιβεβαίωσε την είδηση του απόπλου της φρεγάτας «ΥΔΡΑ» και διευκρίνισε ότι η μετάβασή του στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου εντάσσεται στο πλαίσιο της ΝΑΤΟϊκής επιχείρησης «ACTIVE ENDEAVOUR» για την ασφάλεια στη Μεσόγειο.


Ωστόσο, το ενδιαφέρον του ΝΑΤΟ για τις εξελίξεις στην περιοχή είναι αυτονόητο, αφού ένα κράτος-μέλος, η Τουρκία, έχει εγείρει αξιώσεις, οι οποίες ασχέτως του αν είναι σύννομες ή παράνομες, απειλούν την ειρήνη και την ασφάλεια, κυρίως όμως αυξάνουν την πιθανότητα σύγκρουσης με ένα άλλο μέλος της Συμμαχίας, την Ελλάδα.

Με προβλήματα η πρεμιέρα της φοροκάρτας


Χωρίς τα ειδικά μηχανήματα οι επιχειρήσεις


Με προβλήματα ξεκίνησε από χθες η φοροκάρτα, καθώς, όπως υποστηρίζουν οι έμποροι, πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν τα ειδικά τερματικά μηχανήματα (pos), ενώ και οι τράπεζες δεν είναι ακόμη σε θέση για την πλήρη ενεργοποίησή τους.
Αυτό σημειώνουν με ανακοινώσεις τους η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας. Σύμφωνα με την ΕΣΕΕ οι τράπεζες λένε για τα τερματικά πως πρέπει πρώτα να αναβαθμιστεί το πρόγραμμά τους και κατόπιν να ενημερωθούν οι επιχειρήσεις πότε και πώς θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, αναφέρει το «Έθνος». Μάλιστα ζητάει από το υπουργείο Οικονομικών να ενημερώσουν άμεσα τους φορείς της αγοράς για το ακριβές χρονοδιάγραμμα της πλήρους εφαρμογής της κάρτας απόδειξης.


Και ο Εμπορικός Σύλλογος υποστηρίζει ότι τόσο οι τράπεζες που προμηθεύουν τις κάρτες, όσο και οι επιχειρήσεις και οι καταναλωτές, είναι στη συντριπτική πλειονότητά τους ανέτοιμοι για την εφαρμογή του μέτρου, αν κι αυτό συζητείται από εξαμήνου. Ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας ζητεί άμεσα την προμήθεια του λογισμικού για τα pos και στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες λόγω του χαμηλού τζίρου τους δεν μπορούν να προμηθευτούν μηχανήματα καρτών από τις τράπεζες.


πηγη

TA ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 21 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ: ΣΒΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠ’ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ!!!


Είναι συγκλονιστικό……. Δώστε μεγάλη προσοχή ! ! !


«Είχαμε χθες μια συνάντηση με την παιδοψυχολόγο στον παιδικό σταθμό με θέμα την κακοποίηση των παιδιών και μας είπε φοβερά πράγματα, που μας άφησαν όλους άφωνους. Ένα από αυτά είναι ότι οι παιδόφιλοι έχουν σύμβολα για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει και σε κοσμήματα και tatoo.
και  η συνέχεια  >>>>>>>>
 Ήμασταν 15 γονείς και κανένας μας δεν ήξερε ούτε είχε ακούσει κάτι για το θέμα.
Σήμερα λοιπόν μπήκα σε ένα site για κακοποιημένα παιδιά και τα βρήκα για να σας τα στείλω. Δώστε προσοχή και στείλτε το σε όλους τους γνωστούς σας, έχουν δεν έχουν παιδιά οι ίδιοι. Εκείνοι μπορεί να τα προωθήσουν σε άλλους και η αλυσίδα να σώσει ένα παιδί, και…..
μόνο για αυτό αξίζει λίγα λεπτά από το χρόνο σας. Πρέπει να παρατηρούμε τα πάντα, σκεφτείτε ότι κάποιο από τα σύμβολα μπορεί να το έχουμε σαν κόσμημα και εμείς (εν αγνοία μας) γιατί μας έκανε “κλικ” και μας άρεσε. Δίνουμε άθελά μας στόχο. Προσοχή και πάλι προσοχή»
Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι:

Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ


Ο Πρόεδρος της Κύπρου Δημήτρης Χριστόφιας έχει σοβαρότατες ευθύνες όχι μόνο θεσμικές αλλά και προσωπικές για την έκρηξη στο Μαρί, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής για την έκρηξη της 11ης Ιουλίου 2011, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε το μεσημέρι για την παρουσίαση του πορίσματός του.
Ο κ. Πολυβίου ανέφερε πως ο Πρόεδρος δεν χειρίστηκε καλά το θέμα της παραμονής του φορτίου παρά το ότι πήρε την ορθή απόφαση να προχωρήσει στην κατάσχεσή του, αλλά από τη στιγμή που ήρθε το φορτίο στην Κύπρο, ο Πρόεδρος επέδειξε ασύγγνωστη αμέλεια και ολιγωρία, με αποτέλεσμα να χαθούν 13 ζωές.

Κατεβάζουν ρολά οι έμποροι

Το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων όλης της Ελλάδας στις 19 Οκτωβρίου αποφάσισε η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου.
Κατά τη διάρκεια του ανοικτού διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΕΕ, στο οποίο συμμετείχαν όλοι οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών Εμπορικών Συλλόγων της χώρας, τονίστηκε ότι η συγκεκριμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική οικονομία απαιτεί την άμεση λήψη δράσης από τους φορείς εκπροσώπησης της αγοράς, ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω συνέπειες για τα εισοδήματα επιχειρηματιών και καταναλωτών.
«Είναι απαραίτητο η ελληνική μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα ενωμένη να μεταφέρει το μήνυμα για την αλλαγή πολιτικής, η οποία είναι και η μόνη προϋπόθεση για την υπέρβαση της ύφεσης», τονίζει η ΕΣΣΕ και καλεί τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα ξεκινήσουν στις 5 Οκτωβρίου και θα κορυφωθούν με το κλείσιμο των καταστημάτων τους στις 19 Οκτωβρίου.
Οι κινητοποιήσεις και οι άλλες ενέργειες θα ανακοινωθούν από την ΕΣΕΕ μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα ΜΑΤ χτύπησαν μαθητές [βίντεο]


Σήκωσαν στα χέρια τους μαθητές τα ΜΑΤ προκειμένου να ανοίξουν την Αμαλίας, καθώς οι ανήλικοι δεν αποφάσιζαν να φύγουν και μάλιστα είχαν φτάσει και μέχρι το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Ευτυχώς η χρήση χημικών αποφεύχθηκε, ωστόσο οι αστυνομικοί απώθησαν τα παιδιά με τις ασπίδες, ενώ τους πιο επίμονους τους σήκωσαν στα χέρια!
Νωρίτερα οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της Αθήνας, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση στα σχολεία και την παιδεία γενικότερα.
Pulpit rock
back to top ;