Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΩΣ ΑΠΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ

Θαυμάστε τον πρωθυπουργό με τα λόγια τα μεγάλα....

Στέλιος Παπαθεμελής: τα μεγάλα ΜΜΕ ελέγχουν τα Κόμματα

Περιορισμό κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας απαιτούν τώρα οι Γερμανοί!


Έρχεται μάγος εκ Γερμανίας και κομίζει δώρα για την Ελλάδα. Μόνο που τα δώρα είναι κακά και προβλέπουν χρεοκοπία, ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας, εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, οικονομική και πολιτική υποδούλωση για πάρα πολλά χρόνια.
Ο αντικαγκελάριος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομίας, Φίλιπ Ρέσλερ, έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας στο χαρτοφυλάκιό του σχέδιο για την Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες της Frankfurter Allgemeine Zeitung. Τις πληροφορίες αναπαράγει και η DW δείχνοντας ότι πρόκειται για σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας που έχει ετοιμαστεί εδώ και καιρό

Παραβιάζει κάθε πολιτική και διπλωματική λογική η επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα


Ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέπτεται την Άγκυρα, ενώ ο Ερντογάν προκαλεί την Ελλάδα
Εισηγήσεις για να αναβληθεί η επίσκεψη Παπανδρέου στην Άγκυρα
Τι πάει να συζητήσει ο Παπανδρέου με τον Ερντογάν, όταν έχει υποχωρήσει σε όλα τα μέτωπα εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας;

Έρχονται οι Γερμανοί με σχέδιο ελεγχόμενης χρεοκοπίας;Περί τα μέσα Οκτωβρίου αναμένεται στην Αθήνα ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ


Με ένα σχέδιο «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» της Ελλάδας, σχέδιο που έχουν επεξεργαστεί Γερμανοί «ειδικοί» στη βάση του σχεδίου αναδιοργάνωσης της πρώην Ανατολικής Γερμανίας των αρχών της δεκαετίας του ’90, αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα, περί τα μέσα Οκτωβρίου, ο υπουργός Οικονομίας και Αντικαγκελάριος της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ!


Την είδηση φιλοξενεί στη σημερινή της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung και αναμεταδίδει η Deutsche Welle. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο χερ Ρέσλερ φέρνει στην Αθήνα «σχέδιο-κοστούμι» για την Ελλάδα, που αναμένεται να τεθεί σε ισχύ παράλληλα με την ενεργοποίηση του μόνιμου μηχανισμού αντιμετώπισης κρίσεων της ΕΕ (ESM). Ενός μηχανισμού, που να σημειωθεί ότι θα αντικαταστήσει τον EFSF το 2013 και η ειδοποιός διαφορά του είναι πως προβλέπει διαδικασία ελεγχόμενης χρεοκοπίας μέλος του ευρώ.

Σχέδιο επίθεσης των ΗΠΑ στην Τουρκία


Το σχέδιο μάχης του επιχειρησιακού διοικητή ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην Ευρώπη, κατά το σενάριο του Πλοιάρχου Χιουζ στο “Fleet Tactics and Coastal Combat” («Ελληνική Άμυνα και Τεχνολογία»)


Στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού «Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία» που κυκλοφορεί την Τετάρτη 5 του μηνός, παρουσιάζεται πλήρες επιχειρησιακό σενάριο από το βιβλίο «Τακτικές Στόλου και Παράκτια Μάχη» (“Naval Tactics and Coastal Combat”, Naval Institute Press, 2000, σελ. 321-347) του Γουέιν Π. Χιουζ, απόστρατου πλοιάρχου του Ναυτικού των ΗΠΑ και καθηγητή Τακτικής Ανάλυσης της Ναυτικής Μεταπτυχιακής Σχολής (NPS) στο Μόντερεϊ της Καλιφόρνια.
Καθώς η ρητορική της τουρκικής ηγεσίας κατά του Ισραήλ επιμένει, αναδύεται η πιθανότητα ένοπλης αντιπαράθεσης των δύο κρατών, με επίκεντρο είτε τις έρευνες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου, είτε κάποια νέα απόπειρα διάσπασης του αποκλεισμού της Γάζας.
Pulpit rock
back to top ;