Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ζωη Γεωργαντά 5% κλοπή στο ΑΕΠ...

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Πραγματικά απίστευτες οι χθεσινές αποκαλύψεις από τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" στο ΚΟΝΤΡΑ TV.
Αποκαλύψεις που βασίζονται σε αλληλογραφία τόσο της Ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον, όσο και της Αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν πως έβλεπαν τον Καραμανλή καθώς και τις προβλέψεις-μεθοδεύσεις για τα εθνικά και ενεργειακά θέματα, με την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον κ. Παπανδρέου.
Αυτά που ακούγονται είναι απίστευτα...

Nτοκουμέντο από την επέμβαση των ΜΑΤ στο μετρό .


Στο πέρασμά τους δεν υπολογίζουν γυναίκες, γιατρούς, εργαζόμενους...
Τα χθεσινά επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας εγείρουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την δράση της αστυνομίας και τις επιθέσεις σε ανυποψίαστους πολίτες, διαδηλωτές αλλά και δημοσιογράφους-φωτορεπόρτερ.
Εντυπωσιακό είναι το βίντεο του διεθνούς ειδησεογραφικού Μέσου RT (Russia Today) που κατέγραψε την εισβολή των ΜΑΤ στο μετρό του Συντάγματος και την εκδίωξή τους από τους συνδικαλιστές.
Επιπλέον, η κάμερα αποτυπώνει σκηνές απίστευτης βίας από τους ΜΑΤατζήδες, οι οποίοι χτυπάνε εργαζόμενους του μετρό και πολίτες, βρίζουν και κάνουν χειρονομίες!
Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναμεταδίδουν σε όλο το πλανήτη τις σκηνές αυτές ενώ δεν λείπουν τα σχόλια των δημοσιογράφων που λίγο - πολύ λένε ότι η χώρα τελεί υπό την κατοχή μιας δίχως νομιμοποίηση κυβέρνησης και των μισθοφόρων μπράβων της.

Όλοι οι Έλληνες πρέπει να γνωρίζουν τα κάτωθι...ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΟΙΚΑ, Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

Προβλήματα υγείας μετά τη Φουκουσίμα σε παιδιά


Ορμονικές και άλλες δυσλειτουργίες παρατηρήθηκαν στους θυρεοειδείς αδένες δέκα εκ των 130 παιδιών που απομακρύνθηκαν από περιοχές που βρίσκονται κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο της βορειοανατολικής Ιαπωνίας, το οποίο επλήγη από τον σεισμό του Μαρτίου, αναφέρουν σήμερα ιαπωνικά ΜΜΕ.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου απέρριψε επένδυση 1,5 δισ. δολαρίων


Γιατί απορρίφθηκε από την κυβέρνηση Παπανδρέου αίτηση επένδυσης Έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος έδινε μετρητά 1,5 δισ. δολάρια προκειμένου να πάρει άδεια έρευνας και εξόρυξης πετρελαίου στον Θερμαϊκό;


Ο εν λόγω, λοιπόν, Έλληνας επιχειρηματίας, ήρθε προ καιρού στην Ελλάδα και κατέθεσε αίτηση για έρευνα και εκμετάλλευση στο αρμόδιο υπουργείο, τονίζοντας πως η όλη επένδυση θα καλυπτόταν από κεφάλαια του ιδίου και όχι μέσω δανείων από Ελληνικές τράπεζες, τα οποία μπορούσε να τα διαθέσει άμεσα για τον σκοπό αυτό. Όμως, το υπουργείο μετά την πάροδο μερικών ημερών (και αφού ο ίδιος ο Έλληνας επιχειρηματίας άσκησε πιέσεις για να του δοθεί μία απάντηση) απάντησε τηλεφωνικώς λέγοντας πως «επειδή αυτό το διάστημα σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε έρευνες στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο και η πρότασή σας είναι πολύ μεγάλου ποσού, σας αντιπροτείνουμε να περιμένετε τα αποτελέσματα των δικών μας ερευνών τοποθετώντας από την δική σας πλευρά λιγότερο κεφάλαιο»…!

Πως θα βγάλουμε 25 δισ - Που ξεκινούν έρευνες για πετρέλαιο!


- Το "πράσινο φως" για τρεις περιοχές της Ελλάδας έδωσε η Κυβερνητική Επιτροπή- 'Εως το τέλος του 2012 θα έχουν πιάσει δουλειά τα τρυπάνια- Πόσα εκατομμύρια βαρέλια έχουν υπολογιστεί για κάθε περιοχή


Πρόκειται για την περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου, την περιοχή δυτικά των Ιωαννίνων και την περιοχή του Κατάκολου, με συνολική εκτιμώμενη δυνατότητα 250 με 300 εκατομμυρίων βαρελιών, σε βάθος 15ετίας-20ετίας.
Για το Κατάκολο υπολογίζονται στα 3 εκατομμύρια βαρέλια, την περιοχή δυτικά των Ιωαννίνων 50 έως 80 εκατομμύρια βαρέλια και στον Πατραϊκό 200 εκατομμύρια βαρέλια.
Από 01/01/2012 θα γίνει η πρόσκληση ενδιαφεροντος και υπολογίζεται οτι έως το τελος του 2012 πετρελαϊκές εταιρείες θα εχουν εγκαταστήσει τα τρυπάνια τους.


'Ολο αυτό αναμένεται να αποφέρει στην Ελλάδα 25 δισ.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΚΑ κ.ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Πότε θα πέσει αυτή η πουτάνα φασιστοκυβέρνηση;

Οι μπράβοι....Καμαρώστε τους.... (pic,video)

Με κάθε σεβασμό στους ενστόλους που υπηρετούν τη πατρίδα και το Σύνταγμα...Υπάρχουν και είναι πολλοί...Οι συγκεκριμένοι τύποι που φαίνονται στα βίντεο δεν ανήκουν στη κατηγορία αυτή και δε μπορούν να τύχουν καμίας ανοχής...Ούτε το ότι εκτελούν εντολές αποτελεί άλοθι ή δικαιολογία...Οι Ναζιστές που δικάστηκαν στη Νυρεμβέργη επικαλέστηκαν την ίδια δικαιολογία...Και όμως εκτελέστηκαν ή καταδικάστηκαν σε ισόβια...Δεν είναι τίποτε άλλο από δωσίλογους ταγματασφαλίτες...Που υπερασπίζονται τη καταστρατήγηση της Δημοκρατίας για να μπορούν οι πολιτικοί να κλείνουν τις μπίζνες τους...Πληρωμένοι μπράβοι είναι...Και δε τους πρέπει κανένας σεβασμός...Ούτε είναι άξιοι να φέρουν το Εθνόσημο...

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Προειδοποίηση-τρόμος της προέδρου της Αργεντινής για το ΔΝΤ:


“Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα”!


Προειδοποίηση-τρόμος για την Ελλάδα από την πρόεδρο της, παθούσης από το ΔΝΤ, Αργεντινής, Christina Fernandez De Kirchner, για την Ελλάδα και τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα λιτότητας που δέχθηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου:


«Τα άγρια μέτρα λιτότητας θα συναντήσουν αντίσταση. Θα τελειώσουν άσχημα στην Ελλάδα. Τα οικονομικά μέτρα που πήραν θα πυροδοτήσουν κοινωνική αναταραχή, όπως αυτή που αντιμετώπισε η χώρα μας την περασμένη δεκαετία”.
«Οι συνταγές που επιβάλλονται στην Ελλάδα είναι ταυτόσημες με αυτές που εφαρμόστηκαν εδώ το 2001», δήλωσε πριν δύο ώρες περίπου σε δημοσιογράφους στην Αργεντινή η Kirchner, υπογραμμίζοντας τις ομοιότητες μεταξύ της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα και την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κρίση που συγκλόνισε την Αργεντινή προτού η χώρα κηρύξει στάση πληρωμών.

ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Pulpit rock
back to top ;