Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

"Βόμβα" Φ.Ρέσλερ - Εξοφλήστε αυτούς που σας έκλεψαν: HDW, Siemens


Όλα τα γερμανικά λαμόγια που ευθύνονται με δεκάδες οικονομικά σκάνδαλα στην Ελλάδα, η Siemens, η HDW/ThyssenKrupp, ο όμιλος Daimler κλπ, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του Μνημονίου Κατανόησης (σ.σ.σ: σκανδάλων;) που υπέγραψαν Ελλάδα και Γερμανία για του Γερμανού αντικαγκελάριου και υπουργού Οικονομίας και Καινοτομίας κ. Φίλιπ Ρέσλερ και του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ... ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Τώρα και ρωσικό ενδιαφέρον για το φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ


Στον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων για έρευνα και εξόρυξη φυσικού αερίου στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας εισέρχεται και η Ρωσία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, ρωσικές εταιρείες άρχισαν να δείχνουν έντονο ενδιαφέρον. Είναι πιθανό μάλιστα να επιδιωχθεί μία συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Ρωσίας και Κύπρου σε κυβερνητικό επίπεδο.
Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές, αυτό ενδεχομένως να μην είναι άσχετο με την επίσημη συμφωνία για σύναψη δανείου 2,5 δισ. ευρώ από τη Ρωσία, με επιτόκιο 4,5% και διάρκεια αποπληρωμής 4,5 χρόνια.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέφανο Στεφάνου, το υπουργικό συμβούλιο εξουσιοδότησε τον υπουργό Οικονομικών να προχωρήσει στην σύναψη της συμφωνίας για το δάνειο από τη Ρωσία.

Ο Καραμανλής είχε ενοχλήσει τις ΗΠΑ


Προεκλογικά φέρεται να δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου το "πάγωμα" των αγωγών φυσικού αερίου Μπουργκάς- Αλεξανδρούπολη και Southstream. Οι απειλές και οι παραχωρήσεις, μέσα από τα έγγραφα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Σε νέες αποκαλύψεις προχωρά το σημερινό τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" (6/10), καθώς στο φως έρχονται απόκρυφα τηλεγραφήματα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, μέσω των οποίων καταδεικνύεται μεθοδευμένο σχέδιο ανατροπής της κυβέρνησης Κ. Καραμανλή, αλλά και οι πραγματικές προθέσεις των Αμερικανών από την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ > ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΡΤΑ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Conspiracy theory with Jesse Ventura - HAARP

Μια νεα τεχνολογια που δουλευει με δισεκατομυρια ραδιοκυματα, μπορει να ελεγχοι και να αλλαζει τον καιρο οπουδηποτε στον κοσμο,προκαλει τσουναμια,σεισμους,και τυφωνες,επισης μπορει να επηρεαζει τον ανθρωπινο εγκεφαλο,ειναι το υπερτατο καταστροφικο οπλο!!

«Βολές» της Bild για τα προνόμια των Ελλήνων βουλευτών


Για τα «μετρητά των χρεοκοπημένων πολιτικών» κάνει λόγο η γερμανική εφημερίδα Bild, σε ρεπορτάζ για τις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Αθήνα και τα επεισόδια της Τετάρτης στο Σύνταγμα.

Δημοσιεύοντας έναν αναλυτικό κατάλογο με τις αποδοχές, τα επιδόματα, τις αποζημιώσεις και τα συνταξιοδοτικά των νυν και πρώην βουλευτών, η εφημερίδα καλεί, ουσιαστικά, τους Έλληνες, αντί να κάνουν απεργίες και διαδηλώσεις για τις περικοπές και τις απολύσεις, να ζητήσουν την κατάργηση των προνομίων των πολιτικών.
Όπως επισημαίνει η Bild, πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου βρίσκονται ήδη υπό πίεση, λόγω των υψηλών αποδοχών και των περιουσιακών τους στοιχείων, αναφέροντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου.

πηγη

Πώς είναι 114,5 Τρισεκατομμύρια Δολάρια? (το σύνολο των χρεών στην Αμερική)...


Παρακάτω πως είναι σε όγκο μετρητά μέχρι 114,5 τρις δολάρια.

Το αμερικάνικο όνειρο !!! Όλη η αλήθεια για το τραπεζικό σύστημα... (2/2)

Πιό τέλεια και ευχάριστα παρουσιασμένη οικονομική ανάλυση δεν ξανάγινε...!
Με Ελληνικούς υπότιτλους. Απολαύστε τα:

Πανος Καμμένος στο Κόντρα 6-10-11 (αποκαλύψεις 3 video)




Pulpit rock
back to top ;