Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΒΑΖΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


Με βάση το νέο νομοσχέδιο, το αφορολόγητο διαμορφώνεται ως εξής:


- έγγαμος με 1 παιδί έχει αφορολόγητο πλέον 7.000 ευρώ, ενώ είχε 10.000


- έγγαμος με 2 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 9.000 ευρώ, ενώ είχε 12.000.


- έγγαμος με 3 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 12.000 ευρώ, ενώ είχε 20.500


- έγγαμος με 4 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 15.000 ευρώ, ενώ είχε 23.000
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΩΣ ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ!
Αυτό είναι το ανθελληνικό σχέδιο των ολετήρων του Πασοκ: Να φορολογήσουν ακόμα και την...ύπαρξη παιδών σε κάθε οικογένεια, μετά τα χαράτσια στα ακίνητα!
Την ίδια ώρα, τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών αυξάνονται και πληθύνονται ανενόχλητα, χωρίς καμία...επιβάρυνση!
Απώτερος σκοπός του Τζέφρυ, η αντικατάσταση του ελληνικού-και χριστιανικού-πληθυσμού της χώρας με αλλοδαπούς, ως επί το πλείστον βάρβαρους ισλαμιστές!
Όποιος ακόμα δεν κατάλαβε πως οι συγκεκριμένοι εθνοπροδότες δρουν βάση σχεδίου, είναι βαθιά νυχτωμένος!


Θέλουν μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες, ο Γιωργάκης και η παρέα του!


πηγη

ΚΡΗΤΗ: Στην ουρά ... για ένα πιάτο φαγητό στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες!


Ανέχεια, οικονομική εξαθλίωση, σημάδια κοινωνικής παρακμής. Συμπολίτες μας , άνθρωποι της διπλανής πόρτας που πριν από λίγους μόλις μήνες  η ζωή τους ήταν εντελώς διαφορετική τώρα πια μπορεί να αντιμετωπίζουν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης καθώς τους λείπουν τα απολύτως απαραίτητα. 
Κι επειδή η μέριμνα της πολιτείας είναι εντελώς ανύπαρκτη για αυτούς τους ανθρώπους, τη στήριξη τους έχουν αναλάβει, φορείς και εκκλησία που με το δικό τους τρόπο και χάρη σε προσφορές ανθρωπιάς των συνανθρώπων μας  ανιδιοτελώς κάνουν το αυτονόητο.
Πριν από ένα - δυο χρόνια, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πως μεγάλες κοινωνικές ομάδες στα Χανιά θα στερούνταν ακόμα και ένα πιάτο φαγητό.
Κι όμως Σήμερα, συμβαίνει και αυτό . Το Φιλόπτωχο Συσσίτιο της Σπλάντζιας , αλλά και Ενορίες της Μητρόπολης Κυδωνίας  και Αποκορώνου, καθώς και οι Αγανακτισμένοι στην πλατεία  της Δημοτικής Αγοράς,  σε καθημερνή βάση διανέμουν περίπου, 800 με 1100 μερίδες φαγητού, σε ανθρώπους που στερούνται την καθημερινή τους  τροφή.

"Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, η παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή


Το εκπληκτικο ντοκυμαντερ με Ελληνικούς υπότιτλους.


"Για την Νέα Παγκόσμια Τάξη, η παγκόσμια κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή.
Όταν ολοκληρωθεί μπορεί να ξεκινήσει το σχέδιό τους για να εξαλείψουν το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού, ενώ θα επιτρέπονται οι προνομιούχοι να ζούν για πάντα με την βοήθεια της ανεπτυγμένης τεχνολογίας. 
Για πρώτη φορά, ο σταυροφόρος κινηματογραφιστής Alex Jones αποκαλύπτει το μυστικό σχέδιό τους για την εξολόθρευση της ανθρωπότητας: Επιχείρηση ENDGAME."

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΒΟΜΒΑ" από τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Χατζημαρκάκη


ΑΚΟΥΣΤΕ: Με τα χρήματα του ΕΣΠΑ, η Ελλάδα θα φιάξει υποδομές και πάνω σε αυτές θα επενδύσουν οι Γερμανοί επενδυτές, δήλωσε νωρίτερα στο "Marconi Radio 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη, ο Ευρωβουλευτής του κόμματος των Φιλελευθέρων της Γερμανίας Γιώργος Χατζημαρκάκης, στον...
απόηχο της επίσκεψη του αρχηγού του κόμματος και υπουργού Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ...


Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

VIDEO-ΣΟΚ: «Αφήστε με να μπω στο μετρό να τους….»


Ακόμα ένα ενδεικτικό βίντεο της χθεσινής στάσης ΕΛ.ΑΣ. στα επεισόδια του Συντάγματος ήρθε στη δημοσιότητα και εμφανίζει εξαγριωμένους άνδρες των ΜΑΤ να επιθυμούν να επιτεθούν σε όσους τους αποδοκιμάζουν. Για το ζήτημα όπως έχει γίνει γνωστό έχει συλληφθεί ένας αστυνομικός, ενώ διεξέγεται ΕΔΕ και...
για τα υπόλοιπα περιστατικά…


Παρακολουθείστε το βίντεο…

Παγκόσμιος ξεσηκωμός ή εγκαθίδρυση της παγκόσμιας νέας τάξης;


Το κυρίως πιάτο που σας είχαμε αναφέρει πριν λίγες μέρες στο άρθρο εδώ έρχεται και θα είναι καταστροφικό! Εδω και αρκετές μέρες έχει ξεκινήσει ένα "παγκόσμιο κίνημα", βασισμένο στο Ισπανικό realdemocracy ya που έχει σαν σημαία του το Ήρθε ο καιρός να ενωθούμε για τις 15 Οκτωβρίου.Ήδη έχουν δηλώσει την συμμετοχή τους 308 πόλεις απο 40 χώρες παγκοσμίως. Όπως δηλώνουν οι ίδιοι,προτρέπουν τον κόσμο να βγει παγκοσμίως στις πλατείες και να ξεσηκωθεί εναντίον του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος και της οικονομικής ελιτ που εκμεταλεύεται τους λαούς. Δεν αμφισβητούμε τα κίνητρα, αλλα τον τρόπο επίτευξής τους. 

Ρέσλερ: «Αθωώστε» τη Siemens για να σας φέρουμε επενδύσεις


Ασφυκτικές πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση για να επιστρέψει η Siemens στην ελληνική αγορά (προμήθειες διαγωνισμών, έργα κ.λπ.) άσκησε ο Γερμανός αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρέσλερ κατά τη διάρκεια της εδώ επίσκεψής του προκειμένου να προωθήσει τις γερμανικές επενδύσεις στην Ελλάδα.
Χαρακτηριστική των προθέσεών του είναι η αποστροφή των δηλώσεών του αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής του με τον Ελληνα αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ το HOLYWOOD για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΘΕΩΝ; (video)


Πίσω από τα ψέματα κρύβονται αλήθειες ή κρυμμένα μηνύματα. Είναι άραγε, οι τελευταίες ταινίες του Hollywood  ένας τρόπο να μας προϊδεάσουν για το μπορεί να συμβεί στο κοντινό μέλλον; Κι αυτό το λέμε διότι σε αυτές κρύβονται πολλά υποσυνείδητα μηνύματα ό,τι οι Θεοί θα επιστρέψουν.
Pulpit rock
back to top ;