Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ενα ξεκάθαρο μήνυμα για τα εμβόλια!!!

Ακούστε τι λέει η πρώην Υπουργός Υγείας της Φινλανδίας  


- Αξίζει τον κόπο .  Με Ελληνικούς υπότιτλους.









Φρικτά τα αποτελέσματα των εμβολίων της γρίπης "των χοίρων"


Μετά από αρκετούς μήνες διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν τη γρίπη των χοίρων και τα άκρως επικίνδυνα εμβόλια που είχαν προταθεί (τα οποία προσπαθούσαν κυβερνήσεις, ΠΟΥ και φαρμακευτικές να προωθήσουν προς όλους μας!) βλέπουν και πάλι το φως της δημοσιότητας και δυστυχώς επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες που είχαμε εκφράσει...

Μας Σκοτώνουν...! (video)


Μέθοδοι την Νέας τάξης πραγμάτων για τον αφανισμό του ανθρωπίνου γένους


Δείτε τα βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ:







Ο Ν. Μπογιόπουλος στην ΕΡΤ3 8/10


Μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για την παρουσία που έκανε σήμερα ο δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη» Νίκος Μπογιόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή της Ερτ 3 «Λαβύρινθος». (Δείτε το βίντεο). Ηταν καίριες οι απαντήσεις του, μίλησε με στοιχεία, δεν άφησε περιθώρια παρερμηνειών των λεγομένων του και ήταν έκδηλη η αμηχανία του Πασοκικού στελέχους και αντιπροέδρου της βουλής, Αργύρη, που ήταν καλεσμένος στην ίδια εκπομπή.
Φυσικά, και είναι γνωστό, ότι με την ίδια ευκολία που δίνουμε εύσημα σε μια ενέργεια ή παρουσία στελέχους του ΚΚΕ, με την ίδια άνεση κάνουμε κριτική στις θέσεις αυτού του κόμματος σε συμπεριφορές και θέσεις του που κατά την άποψη μας δεν είναι σωστές.

ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ


Ο κατήφορος της καταπίεσης και της εκμετάλλευσης των ζώων δεν έχει τελειωμό.
Έχουμε εισέλθει στο πιο εφιαλτικό ίσως κεφάλαιο της κακοποίησης και της ατίμωσής τους, αυτό της μετάλλαξης των ίδιων των οργανισμών τους, της προκλητικής, αλαζονικής και υβριστικής παρέμβασης στο DNA και στα γονίδια τους για να εξυπηρετηθούν τα πιο αρρωστημένα σχέδια ενός ολοκληρωτικού μηχανισμού εξουσίας και ελέγχου.

Η καταστολή της απεργίας στις 5 Οκτώβρη... (video)


Το καλύτερο βίντεο που κυκλοφορεί μέχρι στιγμής στο διαδίκτυο !!!
Ένα μεγάλο μπράβο στον dimitris meletis
"...Η μοναδική molotov που έπεσε στο Σύνταγμα, η τραμπούκικη συμπεριφορά των αμερικανοτσολιάδων μπάτσων του ΠΑΣΟΚ για μια ακόμη φορά, οι τρεις απόπειρες τους να μου σπάσουν την κάμερα, η παραλίγο προσαγωγή μου.
Εξοργισμένοι έφηβοι χωρίς μέλλον, που πετούν πέτρες στους εκπροσώπους του "κράτους". Εξοργισμένοι συνδικαλιστές που αποφάσισαν τώρα ότι δεν εμπιστεύονται το ΠΑΣΟΚ και τα βάζουν με τους εφήβους. Ο γνωστός τραμπούκος που γελούσε με τον πετροπόλεμο μέχρι που μάτωσε >>>

ILLUMINATI - ΤΙ ΈΡΧΕΤΑΙ ??? 1-3 VIDEO

Pulpit rock
back to top ;