Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Οι Έλληνες δουλεύουν περισσότερο από όλους στην Ευρώπη


Στην ετήσια έκθεσή της για τη Γερμανία η Ομποσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία στο κεφάλαιο "Η Γερμανία στην Ευρώπη" καταγράφεται ότι οι Έλληνες εργάζονται περισσότερες ώρες από τους άλλους ευρωπαίους. 

Γερμανός καθηγητής στο Spiegel: "Εμείς έχουμε χρεοκοπήσει, όχι η Ελλάδα"!


Για τη χρεοκοπία, τα δάνεια και τη στάση πληρωμών μίλησε στο περιοδικό Spiegel ο έγκριτος Γερμανός καθηγητής Οικονομίας Άλμπερτ Ριτς.
Όχι όμως της Ελλάδας, αλλά… της Γερμανίας, χαρίζοντας μάλιστα στη χώρα του τον τίτλο του «αυτοκράτορα» των χρεοκοπιών!
Χαρακτηρίζοντας τη στάση «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε» της Γερμανίας ως... αδικαιολόγητη και (εμμέσως) ανήθικη, ο Γερμανός καθηγητής εξηγεί ότι η χώρα του χρωστάει τη σημερινή οικονομική της ανεξαρτησία στις ΗΠΑ που παραιτήθηκαν από το δικαίωμα τους για τεράστια χρηματικά ποσά μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.
«Επιπλέον», όπως τονίζει «φρόντισαν να μη θέσει κανείς από τους συμμάχους αξιώσεις για αποζημίωση, μεταξύ αυτών και οι Έλληνες».

RON PAUL - ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ (video)

Μια επί της ουσίας και σημαντική πολιτική ομιλία του Ρον Πολ, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους έντιμους πολιτικούς της Αμερικής. Έκανε οδυνηρή για τη χώρα του αυτοκριτική, εκστομίζοντας αλήθειες, και επικρίνοντας αυστηρά και αδίστακτα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την Παγκοσμιοποίηση, και τα αποτελέσματα αυτής. Πολλά φυσικά από αυτά που επισημαίνει ισχύουν και για την κυβερνητική διαδρομή άλλων «πολιτισμένων» χωρών της Δύσης.

Xιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις πρώην στελεχών του ΟΤΕ!


Χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις επτά πρώην στελεχών του ΟΤΕ, οι οποίες συνδέονται με τη σύμβαση 8002 με την Siemens, εντόπισαν οι εφέτες ανακριτές που ερευνούν το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» και για το λόγο αυτό προχωρούν στην απαγγελία νέων κατηγοριών, αλλά και στην αποστολή κλήσεων προς απολογία προς τα πρόσωπα αυτά για την ερχόμενη εβδομάδα. 

Ξέρεις πόσο καλό σου κάνει ο καφές που πίνεις; Δείτε τι προσφέρει στην υγεία μας


Είναι το αγαπημένο ρόφημα πολλών ενώ περισσότερο από το 90% του ενήλικου πληθυσμού τον πίνει καθημερινά.
Ο λόγος για τον γνωστό σε όλους μας καφέ ο οποίος πολλές φορές έχει αποτελέσει αντικείμενο αναρίθμητων μελετών.
Δείτε τι προσφέρει στην υγεία μας:
Καφές Vs καρκίνου= 1-0!

Γ.ΓΚΙΟΛΒΑΣ-ΑΡΤΕΜΗΣ30- - -ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙ

Η Γαλλία στέλνει πολεμικά σκάφη απέναντι από τον τουρκικό Στόλο


Μετά την κόντρα Νικολα Σαρκοζι και Ερντογάν με αφορμή τις δηλώσεις του πρώτου για την αρμενική γενοκτονία, η Γαλλία στέλνει στην περιοχή της γεώτρησης του οικοπέδου 12 μία κορβέτα F792 Premier-Maître L'Her κλάσης D'Estienne d'Orves η όποια κομίζει μήνυμα προς την Άγκυρα ότι δεν θα επιτρέπουν από το Παρίσι ενέργειες από την πλευρά της Άγκυρας που ξεφεύγουν της διεθνούς νομιμότητας.

Απίστευτο! Η κυβέρνηση αποφάσισε να πει την αλήθεια στο λαό

Τα παπαγαλάκια του άλτερ πέσανε να ''φάνε'' τον Καζάκη

Ξανά μαζί για νέο album οι Doors


Στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας σας είχαμε ενημερώσει πως το 2012 αναμένεται να είναι το έτος των Doors... με αφορμή την επανακυκλοφορία του “L.A Woman” και όχι μόνο. Επίσης σας είχαμε πει και για μια έκπληξη που ετοιμάζεται από το συγκρότημα και η οποία αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.
Pulpit rock
back to top ;