Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Η Eurogendfor ήρθε στην Ελλάδα; Η απάντηση είναι ΝΑΙ!! (βίντεο)

KΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ


Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών.
Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων.
Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς.

Τι δεν μας λένε για τα εμβόλια - Έκθεση Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου για τους Εμβολιασμούς


Στο βίντεο επιτυχημένη αντιπρόσωπος φαρμακοβιομηχανιών μιλάει για τους θανάσιμους κινδύνους που ελλοχεύουν από πολλά φάρμακα Θύμα και η ίδια ολέθριων παρενεργειών φαρμάκων από τις οποίες απαλλάγηκε με φυσικές θεραπείες αποχώρησε από τη δουλειά της και αφιερώθηκε στη δημοσιοποίηση των κινδύνων αυτών. Έχει καταθέσει σε επιτροπές του κογκρέσου και δίνει διαλέξεις σε πόλεις των ΗΠΑ. Την εμπειρία της την έχει καταγράψει στο βιβλίο της:
"Μαρτυρίες ενός προωθητή φαρμάκων" (Confessions of an Rx Drug Pusher). Την ιστορία της και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία μπορεί να δει κανείς στην ιστοσελίδα http://www.gwenolsen.com/

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Καστανίδης ρίχνει μπουνιές στα ΜΑΤ


Όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν αντιπολίτευση και ακόμα υποκρινόταν το σοσιαλιστικό πατριωτικό κόμμα, ο Χάρης Καστανίδης πρωτοστατούσε στις λαϊκές κινητοποιήσεις και έπαιζε ως βουλευτής ξύλο με τα ΜΑΤ -όπως θα δείτε και στο βίντεο.
Λίγο καιρό μετά το ΠΑΣΟΚ έγινε κυβέρνηση και πρόδωσε την πατρίδα, το λαό, τη δημοκρατική παράταξη, τις αρχές και αξίες της 3ης Σεπτέμβρη και όλοι του οι υπουργοί από σοσιαλιστές έγιναν δωσίλογοι και εχθροί του λαού.

Τα 14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά η Κυβέρνηση


Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.




«Γιώργο μην πας στις ΗΠΑ», θα πέσει η κυβέρνηση…


Έντονος προβληματισμός στο Μαξίμου για τα σενάρια κατάρρευσης της κυβέρνησης με τους συμβούλους του Πρωθυπουργού να ζητούν ματαίωση του ταξιδιού του στις ΗΠΑ
Πολλοί κρίνουν ότι η παρουσία του πρωθυπουργού στη χώρα θα είναι απαραίτητη την επόμενη εβδομάδα όπου θα υπάρξουν σημαντικές πιέσεις, από το βάρος της κοινωνικής έκρηξης που αναμένεται και που θα πρέπει μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός να διαχειριστεί.
Στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και του ΠΑΣΟΚ ζητούν από τον Γ. Παπανδρέου να μείνει στη χώρα γιατί προβλέπουν ότι οι εξελίξεις θα είναι τόσο κρίσιμες που θα πρέπει να λάβει δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον της κυβέρνησης.


Την ίδια εικόνα φαίνεται να εισπράττει ο πρωθυπουργός και από τον Βενιζέλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες και ο ίδιος εκτιμά ότι δεν πρέπει να ταξιδέψει ο πρωθυπουργός. 


πηγη

Eπιβάτες και εργαζόμενοι είδαν τις ξένες ειδικές δυνάμεις!


Δεν τις είδαν, όμως, να περνούν από το λιμάνι Ηγουμενίτσας Αστυνομία και Λιμεναρχείο!
Αλίμονο αν η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας επιβεβαίωναν ότι πέρασαν από το λιμάνι της πόλης  μέλη,  Γερμανοί και Ολλανδοί, της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων. Διαψεύδεται κατηγορηματικά το γεγονός τόσο από την Αστυνομία όσο και από το Λιμεναρχείο. Αυτό όφειλαν να κάνουν οι υπηρεσίες,
αυτό έκαναν... Κι όμως πέρασαν... Αυτό τουλάχιστον λένε επιβάτες και εργαζόμενοι στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, που αντίκρισαν κουστουμαρισμένα άτομα να έχουν στους ώμους τους βαλιτσάκια με την ένδειξη της "Eurogedfor". 


πηγη

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ : ''Αντισταθείτε ! Παραβιάζουν το διεθνές και το ευρωπαϊκό δίκαιο'' (video)

Pulpit rock
back to top ;