Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο Θρύλος των Ελ...


Κάτι ήξερε ο Κίσσινγκερ όταν έλεγε ότι αν μάθουν οι Έλληνες τη πραγματική τους ιστορία και το πολιτισμό θα γίνουν μεγάλοι και τρανοί 


Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Λατίνος θαλασσοπόρος και εξερευνητής ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ. Αυτό είναι σωστό, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μ.Χ. εποχή. Ως γνωστόν ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΛΟΜΒΟΣ, έφθασε στην Αμερικανική ήπειρο στη δεκαετία του 1450 μ.Χ.
Όμως χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, σύμφωνα με τη παράδοση, και τα όσα αρχαιολογικά ευρήματα, τεκμήρια, σύμβολα, κειμήλια, βιβλία, και μνημεία διεσώθησαν και ευρέθησαν σε διάφορα μέρη της Γης, στο πλανήτη μας υπήρξε πολιτισμός υψίστης τεχνολογίας, και η υπερδύναμη των χρόνων εκείνων, ήταν οι πρόγονοί μας Έλληνες, οι γνωστοί στην τότε ανθρωπότητα σαν ΕΛ, από το ΕΛΛΗΝΕΣ & ΕΛΛΑΣ.
Οι ΕΛ είχαν ανακαλύψει...

Νέα δωρεά των Τούρκων για το σκοπιανό στρατό


Το ΥΠΕΞ κοιμάται και η Τουρκία ονειρεύεται


Στην συστηματική και στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας προχωρούν με ταχύ βήμα οι Τούρκοι την ίδια ώρα που κυβέρνηση και τουρκοκαναλάρχες προπαγανδίζουν υπέρ της “ελληνοτουρκικής φιλίας” και της “συμφιλίωσης των λαών”. 

Η κοινωνία έχει γυρίσει σελίδα


Φίλης Ν.


Τι μεσολάβησε από μόλις τον Ιούνιο (όταν ο πρωθυπουργός το έπαιζε κι αυτός αγανακτισμένος, έτοιμος να... διαδηλώσει) μέχρι σήμερα, που η κυβέρνηση περνά σε μετωπική σύγκρουση με τις κοινωνικές κινητοποιήσεις; Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε τις καταλήψεις των δημοσίων κτηρίων ως “εκβιαστικές” και κατηγόρησε τους δημοσίους υπαλλήλους ότι επιδιώκουν “αποτέλεσμα υπέρ συντεχνιακών συμφερόντων εις βάρος του εθνικού συμφέροντος”.
Και μόνο η επίκληση της ρητορικής περί του “εθνικού συμφέροντος” αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση είναι στριμωγμένη. Ψάχνει για δικαιολογίες που θα αντιπαραθέτουν το κοινωνικό στο εθνικό. Νοσταλγεί την τακτική του κοινωνικού αυτοματισμού. Δεν τα κατορθώνει, όμως! Η κοινωνία έχει γυρίσει σελίδα.

ILLUMINATI-ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ


Το πιο σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να κρατάει τον κόσμο υπό έλεγχο και τους εμποδίζει να αφυπνιστούν είναι η Τηλεόραση!
Είναι το πιο διεισδυτικό υπνωτιστικό και προπαγανδιστικό εργαλείο που ανακαλύφτηκε ποτέ! Διδάσκει τους ανθρώπους τι να σκέπτονται και Όχι πως να σκέπτονται. Έχει δώσει στους ανθρώπους μια εντελώς ψεύτικη αντίληψη για την κοινωνία μας. 
Pulpit rock
back to top ;