Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ

Βρετανός καθηγητής της Οξφόρδης για την Μακεδονία!


Ένα ηχηρό χαστούκι σε όσους Έλληνες και μη αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας...

Δείτε τι έλεγε πριν πάρει το αξίωμα !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ - Ή ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ

ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ


Ιταλοί αναρχικοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μέσω Ηγουμενίτσας!


Έρχονται με πλοία, για να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις αυτής της εβδομάδας στις δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας φτάνουν αυτές τις ημέρες Ιταλοί αναρχικοί, προκειμένου να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που γίνονται αυτή την εβδομάδα κατά των μέτρων της κυβέρνησης.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Βαξεβάνης «τσάκισε» τον Βενιζέλο και το αλαζονικό υφάκι του…

Δείτε τι έγινε εχθές στο ALTER. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τηλεφώνησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για να «μαλώσει» τον Κώστα Βαξεβάνη. Μόνο που ο δημοσιογράφος του το γύρισε μπούμερανγκ… Δεν σας γράφουμε περισσότερα, δείτε την εκπομπή:...







Ήρθε η ώρα του Παπούλια...


Μια κοινωνία σε απόγνωση, οργισμένη, στα κάγκελα.
Ένας κόσμος απελπισμένος, που δεν έχει «αύριο» και ελπίδα, θυμωμένος αλλά και φοβισμένος, που είναι όμως έτοιμος να μπει στη Βουλή και να τα διαλύσει όλα, που θέλει να κάψει, να γκρεμίσει, να κάνει κομμάτια Τράπεζες, μαγαζιά, επιχειρήσεις.

Επόμενος στόχος η Ελλάδα;


Με αφορμή την ανακοίνωση της Μόσχας για τον ερχομό του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" από την Βόρεια Θάλασσα, ώστε να βρεθεί κοντά στην περιοχή της κυπριακής γεώτρησης του "Οικοπέδου 12", σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του παρουσία στην περιοχή, αναδημοσιεύουμε παλιότερο άρθρο του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη!
Ένα κείμενο του Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη, το οποίο είχε δημοσιευτεί πριν απο ενάμιση χρόνο περίπου αλλά φαίνεται σήμερα να είναι ακόμα πιο επίκαιρο απο τότε. Αξίζει να το διαβάσουμε και να αναλογιστούμε τη κατάσταση που βρισκόμασταν τότε, που βρισκόμαστε τώρα και που θα βρισκόμαστε μετά απο λίγο(ίσως πολύ λίγο χρονικό διάστημα).

Πατριάρχης Ρωσίας: “Δεν πρέπει να χάσετε την εθνική σας κυριαρχία

Pulpit rock
back to top ;