Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ήταν ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ. Φωτογραφίες ΣΟΚ.

Το Τέλειο Σχέδιο, για μια άδεια πλατεία Συντάγματος πέτυχε.  
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν δείτε "κουκολοφόρους" με "παράξενο εξοπλισμό".
Χθες γράφτηκε άλλη μια γραμμή στην ταφόπλακα της Δημοκρατίας στην Ελλάδα...

Η Πόλις Εάλω

Εκπληκτικό βίντεο. Ευρωβουλευτής λέει σκληρές αλήθειες για Καντάφι!


Ο ευρωβουλευτής Νάϊτζελ Φάρατζ ,μας έχει συνηθίσει να τα λέει "χύμα και τσουβαλάτα" εντός του Ευρωκοινοβουλίου. Αυτή τη φορά τόλμησε να πει αλήθειες που πονάνε για τη Λιβύη,με κυριότερη ,ότι όλοι αυτοί που κυνηγούσαν  τον Καντάφι,ήταν οι ίδιοι που λίγους μήνες πριν τον χάϊδευαν! Δείτε το βίντεο από την ομιλία του,όπου φέρνει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης Χέρμαν Βαν Ρόμπουι,δείχνοντάς του τις φωτογραφίες του μαζί με τον Καντάφι!

Φωτορεπορτάζ από τα χθεσινά επεισόδια

Τι θα κάνουν οι illouminati στις 7 Δεκεμβρίου;



Πηγαίνετε στην ιστοσελίδα illuminati.org

Οι επιστολές Παπανδρέου Βενιζέλου στην Λαγκάρτ του ΔΝΤ !!!


Η επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου προς την κυρία Λαγκάρντ αναφέρει τα εξής:


''Σε πολλές περιπτώσεις, όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες και οι θεσμικοί εταίροι προσέδωσαν έμφαση στην σημασία της επείγουσας, έγκαιρης και ορθής εφαρμογής των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου και των επιπτώσεών τους στην σταθερότητα και το μέλλον της Ελλάδας, καθώς επίσης για την προστασία της ευρωζώνης, της οποίας η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα.

Η κυβέρνηση μου, με την υποστήριξη της κοινοβουλευτικής ομάδας και του κυβερνώντος κόμματος, λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για να ανταποκριθεί πλήρως στους συμφωνημένους δημοσιονομικούς στόχους για το 2011 και 2012 και για την πλήρη εφαρμογή της Μεσοπρόθεσμης Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

Ντοκουμέντο: Ο «κουκουλοφόρος» που δίνει εντολές στα ΜΑΤ


Αμαλίας και Σουρή ώρα 18.21
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ από το kentrinews


Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.
Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη.

Πάμε για γενναίο “κούρεμα” και πολιτικές εξελίξεις


Διπλή σύνοδο κορυφής, μία την Κυριακή με τη συμμετοχή των ηγετών και των 27 χωρών μελών και μία μέχρι την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή των 17 ηγετών της Ευρωζώνης, είναι η προσπάθεια της
Μέρκελ και του Σαρκοζί να ηρεμήσουν τις αγορές. Αλλά και να βρουν μια λύση στο πρόβλημα που μεγαλώνει για την Ευρώπη και  προκαλεί μεγάλη αγωνία και στην Ελλάδα.

ABC Αυστραλίας - Η Ελληνική κυβέρνηση θα πέσει σε 2 ημέρες! [video]


Tο αυστραλιανό ειδησεογραφικό κανάλι ΑΒC Australia, μέσω του ανταποκριτή του στην Αθήνα, κάνει λόγο για πτώση της Ελληνικής Κυβέρνησης μέχρι το βράδυ της Κυριακής.
Επίσης, κάνει εκτενή αναφορά για την συγκέντρωση, με τουλάχιστον 120.000 κόσμο και ρίχνει αιχμές για φόβους του Παπανδρέου για φυλάκιση αυτού και στελεχών της κυβέρνησης εαν αποτύχει η κυβέρνηση!
Pulpit rock
back to top ;