Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Έκαναν λάθος στα στοιχεία και διέλυσαν την χώρα, μας λέει τώρα η Μέρκελ !!!


Θα τρελλαθούμε με αυτούς που μπλέξαμε.Αν είναι αληθινή η φράση που είπε η Αγκελα Μέρκελ στη Σύνοδο του Λαϊκού κόμματος, ότι δηλαδή η συμφωνία της 21ης Ιουλίου ήταν λάθος διότι ελήφθη με βάση λανθασμένα στοιχεία, τότε έχουμε να κάνουμε με μείζον πολιτικό θέμα.
Δηλαδή τι έγινε και υπεγράφη εκείνη η συμφωνία; Κάποιοι έδωσαν στους Ευρωπαίους διαφορετικά στοιχεία απ’ ότι ίσχυαν; Μα καλά, η τρόικα δεν κάνει κουμάντο τόσους μήνες; Με βάση τις εκθέσεις των τεχνοκρατών δεν ελήφθησαν αποφάσεις για κούρεμα 21% καθώς όλοι έβλεπαν το καλοκαίρι ότι μόνο αυτή η λύση θα έδινε ανάσα στην Ελλάδα;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ


ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

«Με πιέζουν να πάω σε εκλογές» – «Κάνε ό,τι νομίζεις»


«Μου ασκείται μεγάλη πίεση. Ίσως αναγκαστώ να πάω σε εκλογές!» είπε σε δραματικούς τόνους ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τους Άνγκελα Μέρκελ, Νικολά Σαρκοζύ. «Κάνε ότι νομίζεις…» ήταν η ψυχρή απάντηση που έλαβε.

Ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα «σπάει» τα ταμεία στην Βρετανία

Την ώρα που η χώρα μας δοκιμάζεται, οι εικόνες της έχουν μαγέψει τους Βρετανούς τηλεθεατές. Η μίνι σειρά ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ «Joanna Lumley’s Greek Odyssey» (Η ελληνική Οδύσσεια της ηθοποιού Τζοάνα Λάμλεϊ) που ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες να προβάλλεται από το κανάλι ITV, το οποίο βλέπουν διεθνώς περίπου 30 εκατομμύρια σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Να γίνουμε ξανά ο Λαός του «ΟΧΙ» ανατρέποντας την κυβέρνηση των δωσίλογων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.) 

Επτά δεκαετίες μετά τον Οκτώβριο του 1940, ο ελληνικός λαός υποχρεώνεται να δώσει ξανά τον υπέρτατο αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία, την δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη. Τα ψέματα τελείωσαν, ο στόχος των επίδοξων σφαγέων μας είναι κυνικά ξεκάθαρος.

Ενα "προφητικό" άρθρο του 2002 δείχνει την ευθύνη του Ευρώ στην τεχνητή κρίση που μας έριξαν...


Αγαπητοί αναγνώστες σας παραθέτω ένα πολύ ενδιαφέρον "προφητικό" άρθρο του Νίκου Ξυδάκη που δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή το 2002...
Τότε που η εν λόγω εφημερίδα ανήκε ακόμα στον πατριωτικό χώρο.
Σήμερα όπως όλοι ξέρουμε υπηρετεί την παγκοσμιοποίηση, την Νέα Τάξη και φυσικά σιγοντάρει την προδοτική κυβέρνηση και το Μνημόνιο....
Τότε όμως, το 2002, φιλοξενούσε άρθρα σαν το παρακάτω:
(Επειδή το άρθρο το βρήκα μέσω του ιστολογίου του Ακη Τσιάπη τα "διακόσμησα" με πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες ισοτιμίας Δραχμής με Ευρώ... που μιλάνε από μόνες τους και μας λένε τι φταίει για την σημερινή κατάσταση...)
Tου Nικου Γ. Ξυδακη

2048: Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων 3/3

Έρχονται άγριες μέρες για την Ελλάδα


Κλειδωμένο είναι όπως όλο δείχνουν, το haircut έως και 60% του ελληνικού χρέους και οι δραματικές συνέπειες για τον ελληνικό λαό. Με τα χέρια κατεβασμένα η ελληνική κυβέρνηση αποδέχεται το σχέδιο των Ευρωπαίων που όχι μόνο δεν έκαναν πραγματικότητα την αλληλεγγύη που ζητούσε ο Γ. Παπανδρέου, αλλά αντίθετα επέλεξαν το χειρότερο σενάριο.
Ωστόσο, η απόφαση αυτή γεννά τεράστια ερωτήματα τόσο για το μέλλον της Ελλάδας όσο και για τη μεθόδευση της Γερμανίας.
Pulpit rock
back to top ;