Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Το τέλος του φόβου ΙΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕ !!!



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΞΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ


Πριν δύο εβδομάδες, είχαμε την πρώτη πληροφορία, ότι στην Ηγουμενίτσα έχει αποβιβαστεί ένα ξένο στρατιωτικό-αστυνομικό σώμα! Από τότε, επικοινωνήσαμε με διάφορες πηγές και προσπαθήσαμε να διασταυρώσουμε την είδηση αλλά μάταια! Ουδείς γνώριζε ή ήξερε κάτι για το θέμα, λες και ήρθαν στην Ελλάδα τα … χελιδόνια και όχι μια ξένη δύναμη.
Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν ενώ από ανεξάρτητες πηγές είχαμε επιβεβαιώσει την άφιξη της ξένης δύναμης. Το ζήτημα ήταν ότι αυτή η δύναμη ήταν κυριολεκτικά … άφαντη!!!

Φλερτάρει με Συνταγματικό πραξικόπημα ο Γ.Παπανδρέου...


Kύκλοι του Μαξίμου φαίνεται ότι επιθυμούν να παρασύρουν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε Συνταγματικό πραξικόπημα και προσπαθούν "να τα γυρίσουν" τώρα τα περί ανάγκης για 180 βουλευτές στην ψήφιση της δανειακής σύμβασης που εκχωρεί εθνική κυριαρχία στην χώρα και παίζουν με το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου. Θεωρώντας ότι οι ξένοι θα μπορέσουν να τους προστατέψουν. "Ισχύει ό,τι είχαμε πει και για την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου" λένε τώρα.

ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ HΠΑ "XTΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ;;;


Μεταφέρουμε το άρθρο από την ιστοσελίδα whatdoesitmean.


Mια έκθεση αναφοράς  παρέλαβε το Κρεμλίνο σήμερα (23 Οκτ) από πολεμικό της στόλο που βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα.  Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν επιτεθεί στην Τουρκία με ένα από τα τρομακτικά όπλα σεισμού που διαθέτει, ως αντίποινα για τη μαζική εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.

Pulpit rock
back to top ;