Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;


Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια όλα τα παρακάτω, μου του έστειλαν και με τη σειρά μου το αποστέλλω και σε εσάς για πληροφόρηση.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ;

Μ. Γλέζος: Αποκαταστάθηκε το πραγματικό νόημα της επετείου


Ως αποκατάσταση του πραγματικού νοήματος της επετείου της 28ης Οκτωβρίου χαρακτήρισε ο Μανώλης Γλέζος τις σημερινές απρόσμενες κινητοποιήσεις που σημειώθηκαν στο σύνολο σχεδόν της ελληνικής επικράτειας τονίζοντας ότι σήμερα ο λαός «διατρανώνει το ΟΧΙ στην υποταγή της χώρας στην τρόικα» και υπογραμμίζοντας ότι το κράτος «αυτοκαταλύθηκε».
Αναλυτικά η δήλωση του Μανώλη Γλέζου σχετικά με την ματαίωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη:

Με συλλήψεις και προσαγωγές ολοκληρώθηκε η Σοσιαλιστική Διεθνής


Με δύο συλλήψεις και 15 προσαγωγές διαδηλωτών ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, η πρώτη ημέρα της Συνόδου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς σε ξενοδοχείο στο Βαθύ Αγίου Νικολάου στην Κρήτη, στην οποία προεδρεύει ο πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου.
Ένταση επικράτησε όταν μερίδα από τους 400 περίπου διαδηλωτές προσπάθησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοίο που έχει στηθεί στη διαδρομή προς το ξενοδοχείο, ενώ ορισμένοι από αυτούς προσπάθησαν να φτάσουν στο κτίριο περνώντας μέσα από καλλιεργήσιμες εκτάσεις που βρίσκονται γύρω από το κτίριο.
ΜΑΤ απώθησαν τους διαδηλωτές σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το χώρο που γίνεται η Σύνοδος και προέβησαν στις 2 συλλήψεις και τις 15 προσαγωγές.
Οι συγκεντρωμένοι, μέλη συνδικαλιστικών φορέων όπως του Εργατικού Κέντρου, του Συλλόγου των εργαζομένων, του νοσοκομείου, της ΕΛΜΕ Λασιθίου, φώναζαν συνθήματα είναι ενάντια στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, ζητούσαν την προσφυγή στις κάλπες και αποδοκίμαζαν την παρουσία όλων των επισήμων που βρισκόταν στο συνέδριο.


http://www.protothema.gr/



Pulpit rock
back to top ;