Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Θέλει να διχάσει τον λαό με αντισυνταγματικά δημοψηφίσματα! Φεύγει και φορτώνει τις αποτυχίες του στον λαό!


Η ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου πριν λίγη ώρα που αποφάσισε δημοψήφισμα σχετικά με το αν πρέπει να επικυρωθεί η νέα δανειακή σύμβαση ή όχι, δεν είναι απλά η πολιτική ταφόπλακα του ΓΑΠ!

«Απάτη» χαρακτηρίζουν το δημοψήφισμα οι Βρυξέλλες


ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ, ΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


Εξοργισμένοι είναι στην Κομισιόν μετά από τις δηλώσεις περί δημοψηφισμάτων - ακόμα και άνθρωποι που είναι κανονικά ήπιων τόνων, αφήνουν την αγανάκτησή τους να ξεχειλίσει. «Είναι μια ακόμη Ελληνική απάτη. Το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν θα πάρετε μερικά ακόμα μέτρα, ή θα τρέχετε με μια πέτρα στο χέρι για να βρείτε ρύζι για το παιδί σας από το σούπερ μάρκετ. Τότε θα γίνετε Αργεντινή» τόνιζαν στελέχη της Κομισιόν στο Real.gr. 
Πρόσθεσαν επίσης ότι «το ότι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα, δηλαδή πρόβλημα οικονομικής επιβίωσης της Ελλάδας, το γνωρίζαμε. Τώρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός θέτει ένα πολιτικό πρόβλημα. Το πολιτικό πρόβλημα της παραμονής της Ελλάδας στο κοινό νόμισμα και την Ε.Ε.». 
Ανώτατος κοινοτικός παράγοντας διαβεβαίωνε ότι ουδέποτε ο πρωθυπουργός ή κάποιος συνεργάτης του έθεσε, υπονόησε, ή πρότεινε το να περάσει η δανειακή σύμβαση από δημοψήφισμα: «Δεν είναι δυνατόν μια χώρα που δεν πέρασε την συμμετοχή της στην ένωση και στο κοινό νόμισμα από δημοψήφισμα, να θέλει να κάνει κάτι τέτοιο για μια δανειακή σύμβαση».


Real.gr

Ο ΟΜΠΑΜΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ !!!


Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και οι ραγδαίες εξελίξεις στην Ευρωζώνη έχουν θορυβήσει έντονα τον Αμερικανό πρόεδρο. Η Αμερικανική ηγεσία γνωρίζει καλά ότι το “ελληνικό ζήτημα” μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στην οικονομία των Η.Π.Α..
Ο κ. Ομπάμα ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθεί άμεσα από την πρωθυπουργία της χώρας διότι αποτελεί και ο ίδιος πια μέρος του προβλήματος.

Περιφρόνηση από Β.Σόϊμπλε: "Κανείς δεν θα έδινε εθνική κυριαρχία"!


"Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Ελλάδα εκχωρεί προσωρινά ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας της. Δεν πιστεύω ότι άλλες χώρες θα δέχονταν ποτέ κάτι τέτοιο”. Με αυτή την φράση που αφήνει να φανεί η περιφρόνηση του νικητή προς τον ηττημένο και όχι του εταίρου που βοηθά έναν άλλο εταίρο, ο υουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόϊμπλε, παραδέχεται ότι εκχώρησε η ελληνική κυβέρνηση κυριαρχικά δικαιωμάτα στοτς ξένους, αλλά και τους περιφρονεί γιατί δέχθηκαν κάτι "που κανένας άλλος δεν θα δεχόταν"! 
Στο εσωτερικό η κυβέρνηση επιμένει να λέει ψέματα και να προσπαθεί να πέρασει με αντισυνταγματικό τρόπο την συμφωνία από την Βουλή! 

Πανικός από τις προσφυγές κατά του χαρατσιού στα ακίνητα


Πανικός έχει πιάσει την κυβέρνηση από τις απανωτές προσφυγές κατά της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης, του χαρατσιού  για τα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ αλλά και της επικείμενης απόφασης για τους ημιυπαίθριους και τα αυθαίρετα.
Ολόκληρο το δημοσιονομικό οικοδόμημα της κυβέρνησης θα κριθεί από τους δικαστές με πολλά κυβερνητικά στελέχη να εκφράζουν φόβους ότι αν υπάρξουν εκπλήξεις μπορεί να τιναχτεί στον αέρα όλο το σχέδιο για μείωση του χρέους και η Ελλάδα να χρεοκοπήσει χωρίς να μπορεί κανείς να βοηθήσει.

"ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ!

Βρήκαμε αυτό το βίντεο με τις αποδοκιμασίες και το κράξιμο πολιτών στον Παπούλια:





Βίντεο-ντοκουμέντο: Η κυβερνητική απάτη με το "κούρεμα"!

Λες κι ήταν βαλτός από τον ... διάβολο (που τόσο συχνά επικαλείται ο νυν ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος στις δηλώσεις του εσχάτως) ο υπουργός ΠΕΚΑ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, προτού αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών, τον Μάιο του 2011, είπε με ελάχιστες φράσεις όλη την αλήθεια για το χάος που θα προκαλέσει το "κούρεμα" που σήμερα η κυβέρνηση παρουσιάζει ως "εθνική σωτηρία" με επικεφαλής στο ίδιο υπουργείο τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Λάθος σε ομιλία Γ.Παπανδρέου ή έχουμε θέμα ... ανεξάρτητης Κρήτης;


Και μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα από τον Δεκέμβριο του 2008, ήρθε και το «κερασάκι στην τούρτα». Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στην διάσκεψη της Σοσιαλιστικής Διεθνούς που πραγματοποιείται στον Αγ. Νικόλαο Λασιθίου, με αντικείμενο τις εξελίξεις στον αραβικό κόσμο μετά την Αραβική Άνοιξη, έδωσε υπόσταση σε μία φημολογία που οργιάζει τα τελευταία δύο χρόνια σε πολλά διπλωματικά σαλόνια των Αθηνών: Ότι επίκειται δημοψήφισμα στο νησί με θέμα την ανεξαρτησία της … Κρήτης!
Έτσι ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην Κρήτη ως να επρόκειτο για … ανεξάρτητο κράτος ή για επικείμενο ανεξάρτητο κράτος!
Pulpit rock
back to top ;