Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

“Θα έχουμε πέσει μέχρι το βράδυ” !!!


Υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ λένε στην Βουλή ότι “θα έχουμε πέσει μέχρι το βράδυ”. Σε κατάσταση σοκ το Μαξίμου αντιγράφει τον μπαμπά Παπανδρέου και μιλάει για αποστασία.
Συγκαλείται εκτάκτως το υπουργικό συμβούλιο το απόγευμα (αν προλάβουν…)
Αυξάνουν ώρα με την ώρα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που λένε ότι δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.
Η δήλωση της Β. Παπανδρέου για κυβέρνηση “εθνικής ενότητας” είναι λένε τώρα στο ΠΑΣΟΚ “το πρόσχημα για να πούνε όχι στον Παπανδρέου”. Όμως κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητάνε και η Ντόρα με τον Καρατζαφέρη. Κι αυτό που απαιτούν οι περιστάσεις είναι εκλογές.

Ξηλώνει όλη τη στρατιωτική ηγεσία ο Μπεγλίτης


Ξηλώνει όλη τη στρατιωτική ηγεσία ο Μπεγλίτης
Με στόχο να φτιάξει τη δική του ηγεσία υπό την λογική των εκλογών ο υπουργός
Εθνικής Άμυνας συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση ΚΥΣΕΑ, με μόνο θέμα την αλλαγή της στρατιωτικής ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων.
 Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει νωρίς το απόγευμα παρά το γεγονός ότι χαρακτηρίζεται ως πράξη “πολιτικά αψυχολόγητη” και “στρατιωτικά επικίνδυνη”. Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «ακόμα και την στιγμή που η κυβέρνηση φαίνεται να οδηγείται σε εκλογές, ο υπουργός εθνικής άμυνας αλλάζει την ηγεσία προφανώς για να βάλει δικούς του ανθρώπους».
enet

Ραγδαίες εξελίξεις - Ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη - Διαφωνεί με το δημοψήφισμα

Τη βαθύτατη διαφωνία της με την απόφαση του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε δημοψήφισμα εξέφρασε η βουλευτής Μιλένα Αποστολάκη, δηλώνοντας ότι ανεξαρτητοποιείται. Στην επιστολή της χρησιμοποιεί ιδιαίτερα αιχμηρές εκφράσεις για τις αποφάσεις του Γ.Παπανδρέου.
πηγη

Reuters: "Το 60% των Ελλήνων κατά της νέας δανειακής σύμβασης"


Σε τηλεγράφημά του το Reuters, αναφερόμενο στην εξαγγελία του πρωθυπουργού στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση επισημαίνει ότι σχεδόν το 60% των Ελλήνων αντιτίθενται στη σύμβαση, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε το περασμένο Σάββατο. 
Μάλιστα, παραθέτει τη δήλωση του Γ. Παπανδρέου, που τόνισε «εμπιστευόμαστε τους πολίτες, πιστεύουμε στην κρίση τους, πιστεύουμε στις αποφάσεις τους».
Παράλληλα, σχολιάζει πως τα συνεχιζόμενα μέτρα λιτότητας, που έχει λάβει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως μέρος των δανειακών συμβάσεων, έχουν οδηγήσει σε πτώση της δημοτικότητας του κυβερνώντος κόμματος.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Έμφραγμα» στις χρηματαγορές προκαλεί η ανακοίνωση για δημοψήφισμα στην Ελλάδα


Μεγάλη πτώση γνωρίζουν οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές μετά την ανακοίνωση της Δευτέρας περί διενέργειας δημοψηφίσματος στην Ελλάδα σχετικά με το τελευταίο πακέτο βοήθειας για την επίλυση της κρίσης χρέους. Στο «κόκκινο» το ΧΑ με τον δείκτη να καταρρέει κατά 6,3% μέχρι στιγμής.

ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ; ΝΕΑ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ! [βίντεο]


Νομίζει ότι μπορεί να αποπροσανατολίσει το λαό, να παρασύρει το έθνος στο λαβύρινθο της ταραγμένης σκέψης του… Εμείς όμως ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! Κανένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ! Τώρα Νέα ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ – ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Δικαιοσύνη – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία!


Να πέσει η κυβέρνηση ΤΩΡΑ πριν είναι αργά για όλους μας…

Τουρκικό περιπολικό μερικές δεκάδες μέτρα απο την Κω


Συνεχίζει την προκλητική συμπεριφορά της στην θαλάσσια περιοχή της Κω, η τουρκική Ακτοφυλακή διαλύοντας τις όποιες φρούδες ελπίδες που ορισμένοι τοπικοί κύκλοι έχουν για την αρμονική και βασισμένη στον αμοιβαίο σεβασμό συνύπαρξη των δύο λαών με τις αναγκαίες φυσικά και “άγιες” κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες. 

Σε καθεστώς εξελίσσεται η κυβέρνηση - Ετοιμάζει "πλύση εγκεφάλου"


Eπικίνδυνη καθεστωτική αντίληψη για την χώρα, αλλά και για την δημοκρατία επιδεικνύει η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης, καθώς η απόφασή της να οδηγήσει στην χώρα σε δημοψήφισμα δείχνει με σαφήνεια ότι «Είναι ικανοί για όλα» προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία παρά την θέληση των πολιτών. Όταν μία κυβέρνηση δεν διστάζει να διχάσει τον λαό για να κερδίσει-όπως η ίδια πιστεύει-μερικές εβδομάδες ακόμα στην εξουσία, τότε δημιουργούνται ερωτήματα για το αν πρόκειται περί ελληνικής ή απλά περί ελληνόφωνης κυβέρνησης.
Από σήμερα μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου, οπότε αναμένεται να διεξαχθεί το δημοψήφισμα, θα ζήσουμε μια τεράστια πλύση εγκεφάλου τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από τα ΜΜΕ που ελέγχει. Λαϊκή στήριξη δεν έχει.

Εκλογές πριν τα Χριστούγεννα


Εκλογές λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πάρει τουλάχιστον 150 + 1 θετικές ψήφους στην ψηφοφορία που θα γίνει τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής.

Η Πορτογαλία θα κάνει επαναδιαπραγμάτευση !!!


Τροποποιήσεις στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας από την ΕΕ και το ΔΝΤ θα προτείνει η Λισαβόνα προκειμένου να το προσαρμόσει στο νέο οικονομικό πλαίσιο, δήλωσε ο Πορτογάλος πρωθυπουργός Πέδρο Πάσος Κοέλιο σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα πορτογαλικών εφημερίδων.
Pulpit rock
back to top ;