Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Το ΕΠΑΜ καλεί σε ευρύ μέτωπο για την άμεση προσφυγή σε δημοψήφισμα με σκοπό την καταδίκη της συμφωνίας επίσημης πτώχευσης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.


Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου με βάση την οποία η Ελλάδα τίθεται επίσημα υπό καθεστώς ελεγχόμενης πτώχευσης και ο λαός της μετατρέπεται σε δουλοπάροικο, δεν είναι ένα στενό δημοσιονομικό πρόβλημα, αλλά ένα κορυφαίο εθνικό και κοινωνικό ζήτημα. Κρίνει την τύχη του λαού και της χώρας. Συνδέεται στενά με το αν θα πρέπει να μετατραπεί η χώρα σε επίσημη αποικία ή όχι. Γι’ αυτό και επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε η προσφυγή σε δημοψήφισμα το ταχύτερο δυνατόν, ώστε να αποφανθεί ο ίδιος ο λαός για την τύχη του και την τύχη της χώρας.
Το ερώτημα πρέπει να είναι καθαρό και σαφές: Δέχεται ο λαός την διαδικασία επίσημης πτώχευσης που αποφάσισε η ευρωζώνη ή όχι;

Φόβοι Παπουτσή για επεισόδια την 17η Νοέμβρη


Σοβαρές ανησυχίες ότι στην επέτειο για του Πολυτεχνείου η Αθήνα θα «καεί» εξέφρασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. «Αρχίζω ν’ ανησυχώ» τόνισε ο κ. Παπουτσής προσθέτοντας πως: «Φτιάχνουμε λοιπόν τη βεβαιότητα της σύγκρουσης. Γι’ αυτό ανησυχώ… Θέλω λοιπόν να επιστήσω την προσοχή σε όλους και αυτό είναι το τέταρτο μήνυμα το οποίο θέλω να στείλω, ότι η ευθύνη μας αφορά και την αποτροπή τέτοιων γεγονότων». 

Fitch: «Ένα όχι των Ελλήνων απειλεί τη βιωσιμότητα του ευρώ»


Ο οίκος αξιολόγησης Fitch προειδοποίησε πως σε ενδεχόμενη αρνητική απάντηση των Ελλήνων σε ένα δημοψήφισμα για την νέα δανεική σύμβαση κινδυνεύει η βιωσιμότητα του κοινού νομίσματος. «Αν οι Έλληνες καταψηφίσουν τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής τότε μιλούμε στα σίγουρα για μια υποβάθμιση σε «selective default», αναφέρουν στελέχη του οίκου «Fitch» στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί. Πάμε να δούμε την πραγματική αλήθεια. ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!


Κατι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει.
Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Pulpit rock
back to top ;