Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ! (3/11/11)

Ρωσικό "χαστούκι" στον Γ.Παπανδρέου - Ν.Μεντβέντεφ: Είσαι λαϊκιστής


Ο πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ ανταπέδωσε για άλλη μια φορά στον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την άθλια συμπεριφορά της κυβέρνησης του τελευταίου έναντι της Ρωσίας (της μοναδικής χώρας που είχε δεχθεί να στηρίξει την Ελλάδα με αντάλλαγμα μόνο το - χαμηλό - επιτόκιο το δανείου του δανείου των 25 δισ. ευρώ) και τον αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς "λαϊκιστή"! 

Σίγουρα καλύτερα με το Ευρώ!


Το ευρώ τους, αυτό το περίφημο «κοινό νόμισμα», είναι το νόμισμα υπό το οποίο - και μάλιστα προ κρίσης - το 25% των Ελλήνων ζούσε κάτω από τα όρια της φτώχειας.
Μέσα στο ευρώ τους, σε αυτό το «απάνεμο λιμάνι» είναι που - κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού - η Ελλάδα βρίσκεται σε συνθήκες «Τιτανικού», «εντατικής», «ελεγχόμενης χρεοκοπίας» και «κουρέματος».

Προσοχή!!! Μην αφήσουμε τους εργολάβους της καταστροφής να μας επιβάλλουν "κυβέρνηση έκτακτης ανάγκης"


Ο Παπανδρέου  πέφτει και δεν αρκεί να μείνουμε  στον καναπέ παρακολουθώντας  το  θέαμα.
Κάτω απο άλλες συνθήκες ίσως αυτό να ήταν  ενδιαφέρον ή να έσπαγε τη "μονοτονία του καναπέ", όμως σήμερα  που οι λύκοι  και οι ύαινες  τρώγονται  μεταξύ τους  και που σε λίγο θα χυμήξουν  εναντίον μας  φορώντας  προβιά, δεν μπορούμε απλώς να παρακολουθούμε  τις ..εξελίξεις αποσβολωμένοι , τρομαγμένοι, αποχαυνωμένοι.

Κορυφαία φάρσα από Ελληνοφρένεια (sound)

Ο Ιάσων Σέκερης χτυπά στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη.... Φυσικά μιλάμε για τον Αποστόλη με την φάρσα που κάνει στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη. Απολαυστικός όπως πάντα... Ακούστε την...



Ε ρε γλέντια... Μπλόφα του ΓΑΠ το δημοψήφισμα για να δεχθεί ο Σαμαράς συγκυβέρνηση!

Γ.Παπανδρέου: "Δεν παραιτούμαι" - Υπουργοί του: "Θα σε παραιτήσουμε"!


Πάνε για μετωπική σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ οι δελφίνοι (Ε.Βενιζέλος, Α.Λοβέρδος Μ.Χρυσοχοϊδης κλπ) αν ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν υλοποιήσει την αρχική πρόθεσή του να παραιτηθεί.
Στενοί του συνεργάτες του Γ.Παπανδρέου λένε ότι «Ο πρωθυπουργός δεν προτίθεται να παραιτηθεί» αλλά την ίδια στιγμή οι περισσότεροι υπουργοί σπεύδουν στο υπουργικό συμβούλιο αποφασισμένοι να ζητήσουν την παραίτησή του. Είναι εύκολο να φανταστούμε τι θα συμβεί αν δεν παραιτηθεί εντός της ημέρας.

ΚΑΖΑΚΗΣ : Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΦΤΕΙ - ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Φοβούνται την φωνή του λαού, ακόμα και τα κόμματα της αριστεράς!
Πάνε να μας φέρουν μια κατοχική δραχμή, μια Ράλικη και όχι αυτή που προτείνουμε εμείς.


πηγη

Βενιζέλος με Λοβέρδο μαγειρεύουν μεταβατική πρωθυπουργία


Στις καταιγιστικές εξελίξεις προστίθεται η πληροφορία ότι αυτή την ώρα συναντώνται Βενιζέλος και Λοβέρδος προκειμένου στο υπουργικό που θα συγκληθεί λίγο αργότερα να θέσουν θέμα παραίτησης Παπανδρέου και μεταβατικής πρωθυπουργίας.
Pulpit rock
back to top ;