Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Επειδή κάποιοι συνεχίζουν να βλέπουν τον Έλληνα… «μαλακά, πιο μαλακά»

Ριμέικ της μεγάλης επιτυχίας του Χάρρυ Κλυνν ... δείτε το βίντεο...



Φλέβα χρυσού και χαλκού στο Άγκιστρο Σερρών-Τους 60 τόνους ξεπερνά ο χρυσός σύμφωνα με μελέτες.


Έρευνες στην περιοχή Μαύρα Λιθάρια Αγκίστρου για την εύρεση πολύτιμων μετάλλων.
Απόστολος Καρύδας:
«Η αλήθεια πρέπει να αναζητηθεί. ∆εν είµαστε αρνητικοί στην έρευνα. Αν όμως αποφασιστεί εξόρυξη, θα διερευνήσουµε σε συνεργασία µε το πανεπιστήµιο ».
Μεγάλες ποσότητες Χρυσού υπάρχουν στο υπέδαφος της Βόρειας Ελλάδας σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα, τα αποτελέσµατα εν εξελίξει έρευνας του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΣΙΓΜΕ) επιβεβαιώνουν τελικά την ύπαρξη κοιτάσµατος χρυσού- χαλκού στο υπέδαφος του Αγκίστρου Σερρών, ενώ στην Ποντοκερασιά Κιλκίς τα κοιτάσματα ξεπερνά τους 60 τόνους.

«Ο Παπανδρέου στο δείπνο της Τετάρτης μίλησε για πραξικόπημα»


Έντονο ενδιαφέρον προκαλεί ένα tweet Γάλλου δημοσιογράφου, του Jean Quatremer, ο οποίος έγραψε ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός, στη διάρκεια του δείπνου των Ευρωπαίων ηγετών στις Κάννες, δικαιολόγησε την απόφασή του για το δημοψήφισμα προκειμένου να αποφύγει το πραξικόπημα.

CNN: "Ο Παπανδρέου να έχει έτοιμο ένα ελικόπτερο!"


«Ο Παπανδρέου πρέπει να βεβαιωθεί πως θα υπάρχει ένα ελικόπτερο που θα τον περιμένει στην ταράτσα του Προεδρικού Μεγάρου για να διαφύγει από τους οργισμένους διαδηλωτές, όπως ο Αργεντινός Πρόεδρος  Fernando De La Rue το Δεκέμβριο του 2001» αναφέρει στην κατακλείδα του δημοσίευμα του αμερικανικού δικτύου CNN, σχετικά με τις ομοιότητες της «ελληνικής τραγωδίας», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά με την Αργεντινή του 2001.

Tρέμουν να μην φύγει η Ελλάδα απο το ΕΥΡΩ και καταρρεύσει το σάπιο σύστημα τους!


Μην πιστεύετε τίποτα απο αυτά που ακούτε! Μπήκε σε εφαρμογή το 2 σχέδιο για να προχωρήσουν την Παγκόσμια διακυβέρνηση,μιας και το πρώτο σχέδιο δεν τους βγήκε... Οι Έλληνες αντέδρασαν... και για αυτό φοβήθηκαν! Τώρα με ύπουλο σχέδιο,όλα τα κόμματα προσπαθούν να ηρεμήσουν τον Ελληνικό λαό,οδηγώντας τον εκεί που ούτως ή άλλως είχαν σχεδιάσει να τον πάνε!ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ,ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ! 

70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΥΡΙΟ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ


Βλέποντας αυτό το βίντεο καταλαβαίνουμε όλοι το πώς έφτασε η χώρα στην μεγαλύτερη ξεφτίλα της ιστορίας της .
Ποιοι την οδήγησαν και ποιοι κρύβονται ακόμη στα σκοτεινά μονοπάτια ενός καλοστημένου σχεδίου.
Αύριο δεν θα έχεις την δικαιολογία ότι δεν ήξερες.
Αύριο που τα παιδιά σου θα είναι δούλοι στο κεφάλαιο θα φταις εσύ εάν δεν αντιδράσεις και δεν πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους φίλους σας για το περιεχόμενο του βίντεο πριν είναι πολύ αργά για τη χώρα.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!


Στο χάρτη που παρακολουθείτε απεικονίζει μονάδες αιολικής και ηλιακής ενέργειας που είναι εγκατεστημένες η θα εγκατασταθούν στο άμεσο μέλλον.
Οι ευρωπαίοι τα γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά και γι αυτό μας θέλουν υπό την κατοχή τους δανείζοντάς μας.
Αν σε περίπτωση διεξαχθεί το δημοψήφισμα και δεχτούν οι Έλληνες τη ξένη κατοχή όπως ζούμε αυτή τη στιγμή, όλα αυτά που βλέπετε στον χάρτη και άλλα τόσα που θα κατακλύσουν τη χώρα μας θα περάσουν σιγά σιγά στα χέρια τους.
Δείτε περισσότερα rae.gr
πηγη

BINTEO- KANEΛΛΗ: «Μας ρωτάνε αν θέλουμε να πεθάνουμε ή να μας σκοτώσουν»


«Στην Ελλάδα νιώθουμε ακόμα όμορφοι, αλλά χρειάζεστε ακόμα την Ακρόπολη για να έχετε μια ιδέα του ευρωπαϊκού πολιτισμού» , ήταν τα πρώτα λόγια της Λιάνας Κανέλλη στη live συνέντευξή της στο βρετανικό κανάλι Channel 4 και μετά την πρώτη ερώτηση του Jon Snow για το πώς είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Μία απάντηση με εμφανή δηκτική απόχρωση

Ο Δ. Καζάκης σχολιάζει το λόγο του Γιώργου Παπανδρέου (3/11/11)

Pulpit rock
back to top ;