Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Βρετανίδα blogger στην Huffington Post: Η Ελλάδα θα ξαναγίνει μεγάλο έθνος!


Ότι δεν κάνουν οι Έλληνες πολιτικοί που έχουν καταφέρει η Ελλάδα να θεωρείται το «μίασμα» της Ευρώπης, το κάνει μια Βρετανίδα blogger που υπογράφει άρθρο στην Huffington Post.
«Χωρίς την Ελλάδα δε θα υπήρχε Ευρώπη. Όλα μας τα συστήματα, οι δομές, η γλώσσα έχουν ελληνικό DNA. Οι Έλληνες είναι οι γίγαντες, στους ώμους των οποίων χτίσαμε την Ευρώπη» αναφέρει στην αρχή του άρθρου της η BritChick Paris.
«Είναι πολύ δύσκολο για ένα Έλληνα να καταπιεί όλες αυτές τις προσβολές για τη χώρα του. Οι Έλληνες είναι τεμπέληδες, ανοργάνωτοι, είναι το «αποδιοπομπαίο έθνος» της Ευρώπης.

Φοβερό...Δείτε πως επιτίθενται τα λαμόγια του MEGA στον Παν. Καμμένο


Για τον Καμπουράκη (που λέει ότι ο Καμένος λέει παράξενα πράγματα )τον άλλον με την φαλάκρα και τον Τατσόπουλο δεν χρειάζονται σχόλια είναι γνωστές οι θέσεις τους.
Προσέξτε όμως τον συνταγματολόγο κ. Σωτηρέλη υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με ποιο άθλιο τρόπο θέλει να πλήξει το κύρος του κ. Καμένου.
Είναι πολύ εύκολο πλέον για όλους μας να ξέρουμε με ποιους θα πάμε (είναι όλοι αυτοί που το MEGA και οι παρατρεχάμενοι γύρω τους, επιτίθενται).
Το καλό που ζούμε πλέον είναι αυτό που βλέπουμε, ποιοι είναι με εμάς και ποιοι με τους δανειστές την Γερμανία και με το σκύψιμο σε ότι μας απαιτούν.

Στην Κρήτη η πλουσιότερη χλωρίδα της Ευρώπης


Η πλούσια χλωρίδα της Κρήτης παρουσιάστηκε στην εκδήλωση της συλλογικότητας «Terra Verde», στο Βοτανικό Πάρκο, στον Φουρνέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Χανιώτικα Νέα».
Κατά την ομιλία του ο κ. Δημήτρης Μπατσάκης, χημικός Εργαστηρίων Ιατρικής Ερευνας, επισήμανε ότι η Δυτική Κρήτη φιλοξενεί τη μεγαλύτερη χλωρίδα της Ευρώπης, καθώς στο νησί φύονται πάνω από 180 διαφορετικά είδη ενδημικών φυτών, ενώ στην Αγγλία για παράδειγμα υπάρχει μόλις 1 ενδημικό φυτό.

Σε οικονομική κατοχή η Ελλάδα με την υπογραφή της σύμβασης


Η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου εφόσον υπογραφεί δίνει το δικαίωμα κατάσχεσης και εκμετάλλευσης της δημόσιας περιουσίας από τους δανειστές μας
Το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ, το οποίο αποφασίστηκε στη Σύνοδο της 26ης Οκτωβρίου και υποτίθεται ότι συμφωνήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες αναχρηματοδότησης του ανεξόφλητου υπολοίπου του χρέους την περίοδο 2012-2014, όχι μόνο δεν επαρκεί, αλλά σχεδιάζεται να συναφθεί με όρους εξαιρετικά επαχθείς.
Δεσμεύσεις οι οποίες θα οδηγήσουν σε πλήρη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μας για πολλά έτη και σε μόνιμη υποδούλωσή της στις διαθέσεις των ξένων πιστωτών της θα κληθεί να αναλάβει η νέα κυβέρνηση εάν αποδεχθεί να προχωρήσει στην επικύρωση του συνόλου των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου 2011, όπως την πιέζει ήδη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή! Κι όλα αυτά, τη στιγμή που με τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής δεν διασφαλίζεται η κάλυψη του συνόλου των δανειακών αναγκών του Ελληνικού Δημοσίου για την περίοδο 2012-2014, αλλά μόνο ένα μέρος!

Goldman: Ξεχάστε την Ελλάδα - Η Γερμανία θα διώξει με την πολιτική της άλλες 5 χώρες απ' το ευρώ


Η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα στην ευρωπαϊκή κρίση αλλά η πολιτική της Γερμανίας σύμφωνα με τον επικεφαλής της Goldman Sachs Asset Management l ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Sunday Telegraph και η οποία δημοσιεύεται σήμερα υποστηρίζει πως η Γερμανία είναι πιθανό να διώξει τελικά απ' την ευρωζώνη πέρα απ' την Ελλάδα και την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία και τη Φινλανδία.

Να γιατί η Ελλάδα κινδυνεύει με στάση πληρωμών στις επόμενες εβδομάδες


Τα δημόσια ταμεία διαθέτουν σήμερα μόλις 600 εκατ. ευρώ τα οποία δεν αρκούν παρά για να καλύψουν το 1/3 των πληρωμών για μισθούς και συντάξεις τον Νοέμβριο, ενώ μέχρι το Δεκέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στα χέρια του το XrimaNews.gr για τις λήξεις ελληνικών ομολόγων, λήγουν ομόλογα ύψους μεγαλύτερου των 10 δις ευρώ, για τα οποία φυσικά δεν υπάρχουν τα χρήματα να πληρωθούν.

Σαλπάρει η ρωσική αρμάδα για Αιγαίο-Α.Μεσόγειο - Συνέδριο για ΑΟΖ

Μία τεράστια αρμάδα, που αποτελείται από έξι πλοία που αποτελούν την Ομάδα Μάχης Αεροπλανοφόρου  Admiral Kuznetsov, αποπλέει σε 10 ημέρες από τον Βόρειο Ωκεανό και ξεκινάει το μακρύ ταξύδι του για την Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, όπου θα βρίσκεται περί τις αρχές Δεκεμβρίου.

ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !


Άρθρο του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη


Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?) Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος» που «δικαιολογεί» επίθεση, κατά βούληση, των.....
γνωστών οίκων. (αρνητική αξιολόγηση – αύξηση των σπρέτς – «καθυστέρηση» δήθεν των κυβερνόντων – αδιέξοδο – ανάγκη μετρητών – προσφυγή σε Ε.Ε. ΔΝΤ με νέα δάνεια – νέα υπερχρέωση – ελεγχόμενη πτώχευση - ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ !)
Φανταστείτε ! Η δραχμή που «κόβαμε» ήταν …αγορασμένη με τόκο από ιδιώτες, δεν την παράγαμε εμείς !

Οι Γάλλοι ξαναχτυπούν: «Ο Γιώργος έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων…»(video)


Παπανδρέου, Σαρκοζί, Ομπάμα και Μπερλουσκόνι τα λένε με τον… Σταλόνε για τις φορολογίες και τις περικοπές.
Και ο Σταλόνε τους αρνείται την αξιολόγηση ΑΑΑ, δίνοντας ως παράδειγμα προς μίμηση τον Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος »έχει ρουφήξει το αίμα των Ελλήνων συμπατριωτών του», όπως λένε τα Guignols de l’info (μαριονέτες της ενημέρωσης), η αγαπημένη σατιρική εκπομπή στη Γαλλία, που μας είχε φέρει τον Costas πριν κάποιες ημέρες…

Ο Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ο Δημήτρης Καζάκης εξηγεί τι σημαίνει το "αναθεωρημένο μεσοπρόθεσμο" του κ. Βενιζέλου και αποκαλύπτει τη μαύρη τρύπα του προϋπολογισμού του '11





Έρχεται στις 8 Νοεμβρίου 2011...(video)

Ο αστεροειδής 2005 YU55 θα περάσει πολύ κοντά απο την γη το βράδυ της 8 Νοεμβρίου 2011...
Η ΝΑΣΑ λέει να μην ανησυχούμε..αλλά ποιος τους πιστεύει;





Στόχος και σχέδιο κατά τις Ελλάδας

Ένα μοντάζ με τοποθετήσεις διαφορετικών προσώπων, καταλήγοντας σε ένα από τα αμέτρητα ρεπορτάζ του RussiaToday που αφορούν την Ελλάδα.





ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ : Γιατί προδότες & ΕΕ δεν θέλουν δημοψήφισμα

Έρχεται στις 8 Νοεμβρίου 2011...(video 2)


Ο αστεροειδής 2005 YU55 θα περάσει πολύ κοντά απο την γη το βράδυ της 8 Νοεμβρίου 2011...
Η ΝΑΣΑ λέει να μην ανησυχούμε..αλλά ποιος τους πιστεύει;





Pulpit rock
back to top ;