Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Γιατί χτυπήσανε εμάς;


Δείτε το βίντεο. 
Ας ξυπνήσουμε ρε παιδιά επιτέλους...









Μανώλης Καψής - catastrophoΛογία !

Ακούστε εδω τρομοκρατία !!!
Από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, 8 Νοε. 2011




ESM: Το μεγάλο κόλπο λεηλασίας! (ελληνικοί υπότιτλοι)

Η επιμονή διάσωσης του Ευρώ και η πάση θυσία να προλάβουν να οργανώσουν το μόνιμο μηχανισμό στήριξης (ESM) για τη "σωτηρία" των ευρωπαϊκών λαών, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο κόλπο λεηλασίας που στήνεται στις πλάτες όλων μας!
Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ή Ευρωπαϊκός ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ;

Εθνική προδοσία και δανειακή σύμβαση


Του Δ. Κωνσταντακόπουλου


Toυλάχιστον ο γράφων έχει αποφύγει μέχρι τώρα την υιοθέτηση βαριών εκφράσεων, γιατί δεν πιστεύει σε αυτό το είδος πολιτικού λόγου. Αυτό που κυρίως έχει σημασία είναι ο ελληνικός λαός να αντιμετωπίσει την τραγωδία που τον πλήττει με το μυαλό του όσο γίνεται καθαρότερο. Οι αυτοκρατορίες, και αυτοκρατορία είναι αυτή που μας επιτίθεται, δεν αντιμετωπίζονται μόνο με την παλληκαριά, χρειάζεται και πολύ μυαλό. Πατριώτες είναι πολλοί που λένε π.χ. ΅επιστροφή στη δραχμή τώρα΅ ή ΅αποδέσμευση από την ΕΕ΅, μόνο που το επίπεδο της στρατηγικής σκέψης τους είναι στο επίπεδο εκείνων που έφτιαξαν ξύλινα τείχη γύρω από την Αθήνα και τους έκαψε μέσα ο Ξέρξης.

Νέα πολιτική κίνηση από αποχωρήσαντες του ΠαΣοΚ


Μια νέα πολιτική κίνηση, στην οποία θα επιδιώξουν τη συνεργασία «όλων των προοδευτικών πολιτικών δυνάμεων του ευρύτερου δημοκρατικού χώρου» θα προσπαθήσουν να συνθέσουν ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής με τους καθηγητές Αλέξη Μητρόπουλο, Νότη Μαριά και Νίκο Κοτζιά καθώς και τους Νίνα Κασιμάτη και Αντώνη Κοτσακά. Όλοι τους προέρχονται από το ΠαΣοΚ. 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΙΝΑΙ -πλεον- Η ΜΟΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΛΥΣΗ!


ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!


Η παραμονή μας στο ευρώ σηματοδοτεί το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους διεθνείς τοκογλύφους και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Οι εκβιασμοί της τρόϊκας είναι καθημερινό μενού, με την εθνική ταπείνωση και τον εξευτελισμό των Ελλήνων να βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη. 
Ας πάψουν πια οι εγχώριοι πολιτικοί απατεώνες σαν τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο, να εκφοβίζουν τον λαό ότι θα επέλθει η συντέλεια της χώρας εάν φύγουμε από την ευρωζώνη και επιστρέψουμε στη δραχμή. Η ολοκληρωτική καταστροφή μας επέρχεται καθημερινά με την συνέχιση της παραμονής μας στο ευρώ. Το νόμισμα αυτό, στα χέρια της Γερμανίας χρησιμοποείται ως όπλο εκβιασμού, υποδούλωσης του λαού μας και αρπαγής από μέρους της, τής δημόσιας περιουσίας μας. Με το ευρώ έχουν -ήδη- καταλυθεί οι δημοκρατικές ελευθερίες, τα  ανθρώπινα δικαιώματα και οι κατακτήσεις του λαού στην εργασία.

Η ειρωνία των Βρετανών για την επένδυση στο Τοπλού


Πρώτα μας ειρωνεύτηκαν, βάζοντας στο κάδρο τα ελληνικά αγάλματα και την Ακρόπολη. Μετά άρχισαν τα ειρωνικά και περίεργα δημοσιεύματα για τα νησιά μας, και τώρα τα ξένα μέσα ενημέρωσης έρχονται να μας πουλήσουν πνεύμα για την ελληνική γραφειοκρατία και τις μίζες που καθιστούν, όπως λένε, απαγορευτικές τις όποιες επενδυτικές προθέσεις στην Ελλάδα. 
Για του λόγου το αληθές, το δημοσίευμα οικονομικής βρετανικής εφημερίδας που εξηγεί με τρόπο ειρωνικό και προκλητικό στους Βρετανούς και στους Ευρωπαίους το γιατί δε θα μπορέσουν να κάνουν ποτέ επενδύσεις στην Ελλάδα! Το εν λόγω δημοσίευμα της "Marketwatch" είναι στο ίδιο έντυπο που προ ημερών έλεγε πάλι ειρωνικά «Αφήστε τους Έλληνες να φάνε μπακλαβά» και έρχεται τώρα να επαναφέρει στο προσκήνιο την πολύκροτη υπόθεση της τουριστικής επένδυσης στο Κάβο Σίδερο. Και αυτό γιατί στο κεντρικό του άρθρο, με το χαρακτηριστικό τίτλο "Πώς θα κάνετε επενδύσεις στην Ελλάδα. Το πλέον πιθανό είναι ότι δε θα κάνετε", το οικονομικό αυτό έντυπο της Βρετανίας φιλοξενεί συνέντευξη του προέδρου της εταιρείας Minoan Group PLC, ο οποίος αποδίδει το... ναυάγιο της επένδυσης στον "πόλεμο" που έγινε από τους ντόπιους ξενοδόχους και στην ελληνική γραφειοκρατία, ενώ αφήνει υπονοούμενα για αιτήματα «δωροδοκίας». 

Wikileaks: Η Μέρκελ δεν έκανε τίποτε για την Ελλάδα


Λανθασμένη και ανεύθυνη, σύμφωνα με τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Βερολίνο, η στάση της Γερμανίας από το 2010
Βερολίνο 
Αμηχανία, αποσιώπηση και παραπληροφόρηση: Αυτό χαρακτήριζε, σύμφωνα με έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας στο Βερολίνο, την πολιτική του Βερολίνου για την αντιμετώπιση της ελληνικής κρίσης, τo χειμώνα του 2010.

Le Monde: Plans B - Σχέδιο διχοτόμησης της ευρωζώνης σε Βόρειους και Νότιους!


Σύμφωνα με την εφημερίδα  Le Monde, το «σχέδιο Β» eίναι το σχέδιο διχοτόμησης της ευρωζώνης σε Βόρειους και Νότιους που προβλέπει τη μαζική «κοπή» ευρώ από την ΕΚΤ αλλά και την εισαγωγή νέων εθνικών νομισμάτων για εσωτερική χρήση από τα μέλη της (διασπασμένης) Ευρωζώνης.

Δραχμή: η μόνη λύση


Πριν 10 χρόνια η Ελλάδα είχε το εθνικό της νόμισμα. Οι συναλλαγές γίνονταν ομαλά και ο κόσμος εισέπραττε τις συντάξεις και τους μισθούς του, η δε αποδοτικότητα στην πληρωμή φόρων είχε ξεπεράσει το 92% των βεβαιωμένων φόρων.
Ξαφνικά μέσα σε λίγες μέρες η κοινωνία μας είδε τη μικρή φιάλη εμφιαλωμένου νερού από 50 δραχμές να πηγαίνει στα 50 λεπτά. Αυτό μεταφράζεται σε υπερπληθωρισμό 340% σε σχέση με την αρχική ισοτιμία μετατροπής μέσα σε μια ημέρα, ή με άλλα λόγια η πραγματική ισοτιμία μετατροπής για το....
λαϊκό εισόδημα ήταν στην πραγματικότητα περίπου 1 ευρώ προς 1.000 δρχ. αντί για 1 ευρώ προς 340,75 δρχ.

Επιστολή Σόιμπλε σε Σνάιντερ αποκαλύπτει ότι ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ μπλόφαρε με την πτώχευση της Ελλάδας


Πριν λίγες μόλις ημέρες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωνε πως πλέον το κόστος διάσωσης της Ελλάδας είναι ανάλογο με το κόστος κατάρρευσης της και πως η Γερμανία ήταν έτοιμη να αναλάβει αυτό το ρίσκο. Τότε, χαρακτηρίσαμε τους ισχυρούς του Σόιμπλε ως παντελώς ανακριβείς και λανθασμένους και υποστηρίξαμε ότι απλά μπλοφάρει ελπίζοντας στην υποχώρηση της Ελλάδας στις απαιτήσεις της Γερμανίας. 
Pulpit rock
back to top ;