Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ – Η πλήρης λίστα με τους Έλληνες πού συμμετείχαν σε διασκέψεις της λέσχης Bilderberg, από το 1954 έως σήμερα.


Οί ιδιότητες των συμμετεχόντων αναφέρονται στην θέση πού είχαν τήν χρονιά της συνδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν.

Η Ελληνίδα της Goldman Sachs που είναι Yoga master !!!


Μια Ελληνίδα από το Λονδίνο, η Αντιγόνη Λουδιάδη, φέρεται να είναι ο άνθρωπος που έκλεισε τις περιβόητες συμφωνίες swap το 2001 με την ελληνική κυβέρνηση. Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας Wall Street Journal, η 46χρονη Αντιγόνη Λουδιάδη, γνωστή με το παρατσούκλι «Αντι», ήταν ο άνθρωπος που έκλεισε την αμφιλεγόμενη συμφωνία το 2001, από την οποία η Goldman Sachs έβγαλε σε προμήθειες έως και 300 εκατ. δολάρια....
Περισσότερα εδώ από enet: η Ελληνίδα των 12 εκατ. δολ. ετησίως που έκλεισε το κόλπο με Goldman Sachs

ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Νέο ρεκόρ για το σπρεντ της Αυστρίας ενώ η κρίση μόλις χτύπησε επίσημα τη Σλοβενία


Την ώρα που στην Ελλάδα μοιράζουν υπουργεία και υπόσχονται καλύτερες μέρες, στην Ευρώπη η κρίση μεταδίδεται με σφοδρότητα με την Αυστρία να είναι το νέο θύμα της καθώς τα σπρεντ καταγράφουν νέο ευρωπαϊκό ιστορικό ρεκόρ αλλά και τη Σλοβενία να μπαίνει για τα καλά στη ζώνη κινδύνου καθώς το επιτόκιο του 10ετούς της ομολόγου ξεπέρασε το 7%. Τα CDS της Σλοβενίας καταγράφουν νέο ιστορικό ρεκόρ και η χώρα υποβαθμίστηκε πρόσφατα απ' όλους τους οίκους πιστοληπτικής αξιολόγησης.
XrimaNews.gr

G20: Αντιδράσεις προκαλούν τα έξοδα…


Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία και όλη η χώρα κυριολεκτικά μιλά αυτή τη στιγμή για το ότι την ώρα που ανακοινώνονται μέτρα λιτότητας ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί ξόδεψε περισσότερα από 115.000 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις στις Κάννες (38.500 ευρώ τη βραδιά), στη διάρκεια της πρόσφατης διάσκεψης της G-20 διαμένοντας στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «» και πληρώνοντας με τα λεφτά του κράτους.

H δημοκρατία μας πεθαίνει. Λαέ το μέλλον στα χέρια σου ! (video)


Ας μην γελιόμαστε. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ ξανά να εμπιστευθούμε καμία κυβέρνηση, ποσο μάλλον εναν μη εκλεγέντα αχταρμά απο κομματικούς "πρωην αντιπάλους" και τραπεζικούς τεχνοκράτες.

Pulpit rock
back to top ;