Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η θαυματουργή ελληνική ομάδα του Χάρβαρντ που νίκησε τον καρκίνο


Mια από τις μεγαλύτερες νίκες ενάντια στην επάρατη νόσο πέτυχε μια ελληνική ομάδα επιστημόνων, βρίσκοντας ένα "όπλο" που εμποδίζει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων. Η νέα τεχνική για τους όγκους στο ήπαρ και το πάγκρεας αναμένεται να σώσει πολλές ζωές.
Μετά από πολλά χρόνια ερευνών με επιμονή και υπομονή, η ελληνική dream team ανακάλυψε τα πρώτα αποτελεσματικά φάρμακα για τη θεραπεία του καρκίνου του παγκρέατος και του ήπατος που μέχρι σήμερα δεν άφηνε περιθώρια σωτηρίας σε όποιον είχε προσβληθεί, σύμφωνα με εκτενές ρεπορταζ της εφημερίδας Espresso.

ΣΟΚ από Σταύρου: Η Ελλάδα ανέστειλε τη δημοκρατία της για ένα τουλάχιστον έτος..

Δείτε τι λέει ο διακεκριμένος καθηγητής του Πανεπιστημίου Howard των ΗΠΑ κ. Νίκος Σταύρου, στην εκπομπή της ΕΤ3 «ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ» για όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Σας πληροφορούμε πως όσοι είναι ευαίσθητοι και δεν μπορούν να ακούσουν τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα, καλύτερα να μην διαβάσουν το κείμενο που ακολουθεί καθώς και να μην δουν το σχετικό βίντεο.

Ο «πλούτος» των αρωματικών φυτών της Ελλάδας


Ευεργετικά για τον καταναλωτή, προσοδοφόρα για τον καλλιεργητή
Τα αρωματικά φυτά και η αξιοποίησή τους είναι ένας τομέας που παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, τόσο για τους γεωργούς όσο και για τους καταναλωτές. Μάλιστα, ως καλλιέργεια μπορεί να αποφέρει ένα σημαντικό εισόδημα και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ - G30

Πύρινος λόγος Καμμένου, από την Βουλή. Ξεβρακώνει την Χούντα Παπαδήμου!


Ομιλία του Π. Καμμένου στην βουλή κατά τη συζήτηση 
για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

Ο ενεργειακός πλούτος της Ελλάδας είναι τριπλάσιος της Αλάσκας


H λεκάνη Ηροδότου της Μεσογείου κρύβει αποθέματα υδρογονανθράκων τριπλάσια της Αλάσκας
Pulpit rock
back to top ;