Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!


Χρόνια τώρα παρατηρούμε στην ατμόσφαιρα επί καθημερινής βάσεως τους αεροψεκασμούς που γίνονται από αεροπλάνα αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προελεύσεως και όλοι αναρωτιούνται σε τι αποβλέπουν οι αεροψεκασμοί αυτοί και από ποιον πραγματοποιούνται.

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ! (video)


1973 - Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!
Στιγμές γεμάτες Ελλάδα, Εθνική Ανεξαρτησία και Μεγαλοπρέπεια, ενάντια σε μια ξενοφυτεμένη Χούντα, που στο παρασκήνιο ξεπουλούσε την Κύπρο, τον ίδιο τον Ελληνισμό και τη Δημοκρατία!
Σήμερα, ο Ελληνισμός, απειλείται από μιά άλλη Χούντα, που τον συνθλίβει πρώτα οικονομικά και κοινωνικά και μετά εθνικά και τελειωτικά...
Η Εξέγερση όλων των Ελλήνων, τα βήματα του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ο καθαρός και άδολος πατριωτισμός, που ονομάζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια "Φιλοπατρία", δεν μπορούν παρά να μπουν μπροστά και να φράξουν τον δρόμο των νέων ξένων κατακτητών και των νέων εγχώριων μαριονετών τους...
Γιατί η Ελλάδα έχει ακόμη Έλληνες... Η Ελλάδα έχει ακόμη "Πολυτεχνεία"!

Καμμένος:"Πάνω απ'όλα η Ελλάδα και η Ορθοδοξία"!

Έδωσε "ρέστα" για μια ακόμα φορά ο Ελληνόψυχος ΠΡΩΗΝ Βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος!



Μισή Ελλάδα σε κινηματογραφική ταινία


Η φωτογραφία είναι από μια ταινία κινουμένων σχεδίων με όνομα «Cars 2» (Αυτοκίνητα 2) τοποθετημένη στους τίτλους τέλους και τραβηγμένη από 'μένα.
Όπως βλέπετε είναι μια φωτογραφία της Ευρώπης. Αυτό που θέλω να παρατηρήσετε είναι το Αιγαίο. Θα παρατηρήσετε πως τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου καθώς και η Κρήτη αλλά και η Κύπρος «ανήκουν» στην Τουρκία. Είναι στο ίδιο μήκος κύματος με τις διαφημίσεις των Vodafone και ΑΒ Βασιλόπουλος. 
Θα καταλάβω αν θεωρήσετε το όλο θέμα ως υπερβολικό ή και φαντασιόπληκτο, αλλά θεώρησα πως είναι αρκετά περίεργο και ενδιαφέρον και ότι του αξίζει μία κάποια προσοχή.
Συνεχίστε την καλή δουλειά,
Aναγνώστης
anti-ntp

ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ!.

Δειτε το βίντεο...

Ποιά είναι η Τριμερής Επιτροπή


(Φώτο)Η Μεγάλη Σφραγίδα της Τριμερούς Επιτροπής.Μπορείτε να δείτε το γράψιμο στην κορυφή “Ordo Seclorum Noster” (η σειρά μας στο πέρασμα των αιώνων), που μοιάζει πολύ με το “Novus Ordo Seclorum» βρέθηκαν σε δολάρια ΗΠΑ. Εκτός από αυτή την “σύμπτωση” μπορούμε να δούμε πολλά άλλα σύμβολα απόκρυφη ήδη περιγραφεί σε άλλες θέσεις, όπως τα αστέρια του  ΔΑΥΙΔ  στο βάθος, μαζί με εκείνη που κατέχει ο δράκος. 

Nigel Farage: ‘Κυβερνήσεις Μαριονέτες σε Ελλάδα και Ιταλία



Ομιλία του Farage σήμερα (16/11/2011). Το καλύτερο είναι που λέει ότι η ιστορία με τις παραιτήσεις Παπανδρέου Μπερλουσκόνι, θυμίζει μυθιστορήματα της Αγκάθα Κρίστι. Ποιο θα είναι το επόμενο θύμα…


Δείτε το βίντεο:

Ποια είναι Η «Ομάδα των Τριάντα»; Το Διευθυντήριο της παγκοσμιοποίησης!


Εκτός από την Μπίλντεμπεργκ, ο Σκιόπα συμμετέχει στην «Ομάδα των Τριάντα» που έχει ιδρύσει, με παραπλήσιους της Μπίλντεμπεργκ σκοπούς, με περισσότερο όμως οικονομικό – νομισματικό και λιγότερο πολιτικό περιεχόμενο, το Ιδρυμα Ροκφέλερ, συντονίζοντας τους εκπροσώπους τριάντα από τις μεγαλύτερες τράπεζες του πλανήτη ή άτομα στενά συνδεδεμένα μαζί τους.

Έσβησε την Ελλάδα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ


του Κώστα Χαρδαβέλλα
Η παντοδύναμη λέσχη Μπίλντερμπεργκ (μέλη της οποίας είναι ο Γ.Παπανδρέου και πολλοί άλλοι Έλληνες πολιτικοί) στην τελευταία της συνεδρίαση προ διμήνου έσβησε από το χάρτη της ευρωζώνης την Ελλάδα.
«Η Ελλάδα είναι νεκρή». Αυτό αποφάσισαν τα γνωστά και άγνωστα μέλη της Μπίλντερμπεργκ στην τελευταία της συνεδρίαση και τα συμπεράσματά τους διοχετεύθηκαν μέσα από μυστικές ατραπούς σε κυβερνήσεις, μεγάλες κεντρικές τράπεζες σε Ευρώπη Ασία και Αμερική και σε επενδυτικούς ομίλους.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα «Επίκαιρα» για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων.


Τα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011 αποκαλύπτουν με άκρως απόρρητο έγγραφο... σε άρθρο των Σπύρου Τρίψα και Γιώργου Διονυσόπουλου, το σχέδιο των κκ. Παπανδρέου και Μπεγλίτη για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο χείλος της καταστροφής κατάφερε, μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες, να σύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης, προωθώντας με πραξικοπηματικό τρόπο και κόντρα στα Γενικά Επιτελεία την κατάργηση ολόκληρων στρατιωτικών σχηματισμών και την απόσυρση κύριων μονάδων μάχης από...
την ενεργό υπηρεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.
Pulpit rock
back to top ;