Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1: "ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ"! - ΒΙΝΤΕΟ


Καμμένος: "Σε κόμμα που θα ψηφίσει την δανειακή σύμβαση εγώ δεν θα ξαναείμαι υποψήφιος! Κάποιοι έβγαλαν πολλά χρήματα από την αναγγελία δημοψηφίσματος, είναι οι ίδιοι που "έπαιζαν" με τα cds"


Kαζάκης: "Υπάρχουν ιδρύματα και κεφάλαια που ποντάρουν στην Αύξηση των θανάτων στην Ελλάδα φέτος! Για πιο λόγο η Τράπεζα της Ελλάδος κάνει ο,τι γουστάρει με τα χρήματα των Ασφ.Ταμείων; 
Δείτε το βίντεο...

Το master plan της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ Πραγμάτων


Παγκοσμιοποίηση - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων.


Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων εκείνοι που πιστεύουν στις θεωρίες συνωμοσίας και εκείνοι που  τις αρνούνται πεισματικά. Όσο όμως δύσπιστος και να είναι κανείς οι τελευταίες εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία αλλά και στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα οδηγούν σε κάποια συμπεράσματα.
Το βασικό συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως υπάρχει ένα κεντρικό σχέδιο, ένα master plan των νεοταξιτών με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας και την παγκόσμια κυβέρνηση. Ποιο όμως είναι το master plan της ΝΤΠ; Καταρχάς ας κάνουμε μια υπόθεση .Αν κάποιος ήθελε να διαλύσει την παγκόσμια οικονομία στο σύνολο της τι θα έκανε; Ίσως να χτύπαγε τους βασικούς πυλώνες της παγκόσμιας οικονομίας.
Pulpit rock
back to top ;