Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Βουλγαροποίηση της Ελλάδας θέλουν οι Αμερικανοί


Το σχέδιο είναι απλό: παίρνεις μία χώρα του ευρωπαϊκού νότου, που ούτως ή άλλως τη θεωρείς ως παρασιτικά διαβιούσα. Ας πούμε την Ελλάδα. Εκεί εφαρμόζεις ένα πρωτότυπο σχέδιο. Εξαθλιώνοντας –όπως ήδη κάνουν βίαια τα νέα μέτρα- το λαό της, δημιουργείς της προϋποθέσεις να αποδεχθεί με μεγάλη ευκολία (σχεδόν ως μάννα εξ ουρανού) τις επενδύσεις σου. Αυτές όμως θα έλθουν χωρίς τις «περιττές» δεσμεύσεις που τα συνδικάτα και το κράτος πρόνοιας της χώρας έχουν χτίσει εδώ και 70 χρόνα.

Μιλάμε για μεγάλους απατεώνες...


Όταν υπερασπιζόντουσαν τα συμφέροντα που πρόσταζαν το Μνημόνιο ήταν πατριώτες και έλεγαν άλλα...
Τώρα που διεκδικούν το κόμμα έγιναν αντιμνημονιακοί...
Απλά ξεφτίλες όλοι τους...
Μετά το Χρυσοχοίδη λοιπόν και ο Βενιζέλος..

Οι περίεργες χρήσεις του καφέ!


Αν δεν ανήκεις στους λάτρεις του είδους, υπάρχουν 7 παράξενοι τρόποι χρήσεις του καφέ που αποδεικνύουν πως ένα κουτί καφέ δεν πρέπει να λείπει ποτέ από το ντουλάπι σου.

Σπόρους μιας χρήσης επιβάλλει στη Γαλλία η Monsanto


Της ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ


Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει η ισχύς που συγκεντρώνουν οι παγκόσμιας εμβέλειας πολυεθνικές επιχειρήσεις, γεγονός που τους δίνει το περιθώριο να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στην εσωτερική λειτουργία κάθε χώρας, καταργώντας κάθε έννοια κοινής λογικής και πρακτικής, την ώρα που η εκάστοτε εθνική κυβέρνηση δηλώνει απόλυτη αδυναμία να προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών της.
Η ωμή παρέμβαση της εταιρείας Monsanto στον τρόπο λειτουργίας της αγροτικής παραγωγής στη Γαλλία αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Pulpit rock
back to top ;