Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Περίπου 1.583 ευρώ την ημέρα ξοδεύουμε για κάθε βο(υ)λευτή!


Κατά 27 εκατομμύρια ευρώ θα είναι μειωμένος ο νέος προϋπολογισμός σε σχέση με εκείνον του 2011. Ταυτόχρονα σε 2,17 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι συνολικές περικοπές στους βουλευτές όλα αυτά αν αναλογιστούμετην προτροπή των μελών της κυβέρνησης να βάλουμε πλάτη, κάτι που τελικά μόνο εμείς θα κάνουμε. Διαβάζοντας τα κονδύλια, εντύπωση προκαλούν τα ποσά που πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι για τους 300 της Βουλής:

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ: Πως είναι από μέσα.....

Αυτό το βίντεο δείχνει πως τα αεροσκάφη μπορούν να τροποποιηθούν για πολλούς σκοπούς. Επίσης, η έρευνα δείχνει σε εξέλιξη τα εντός των αεροσκαφών.









ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ !!

Τη νύχτα ενώνεται στις «Ηράκλειες Στήλες» η «κόκκινη» αρμάδα


Υπό την κάλυψη του σκότους, για ευνόητους λόγους, η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Admiral Kuznetsov περνάει τα στενά του Γιβραλτάρ  υπό την παρακολούθηση των Βρετανών του οχυρού.


Η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου θα ενωθεί με την φρεγάτα Ladny κλάσης Krivak II, του Στόλου της Μαύρης θάλασσας  η οποία κατέπλευσε χτες στο λιμάνι της Ceuta στην Ισπανία. Το πλοίο είχε επισκεφτεί 
νωρίτερα την βάση του γαλλικού Ναυτικού στο λιμάνι της Τουλόν, καθώς και την Μάλτα.

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ....ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ!!


Απουσία παίρνει από το μάθημα των Θρησκευτικών στο νέο βιβλίο που θα διδάσκεται από την επόμενη χρονιά στη β' γυμνασίου η Θεοτόκος Μαρία. Προφανώς οι συγγραφείς του εγχειριδίου Γιώργος Τσανανάς και Απόστολος Μπάρλος δεν έκριναν απαραίτητο να αναφέρουν πουθενά την Παναγία ή μάλλον δεν τους ταίριαζε να την αναφέρουν, αφού άλλαξαν άρδην το περιεχόμενο του βιβλίου. Με την έγκριση του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου και του υπουργείου Παιδείας, απάλειψαν τη διδασκαλία της Καινής Διαθήκης, η οποία καταλαμβάνει μέχρι τώρα το μεγαλύτερο κομμάτι του υπάρχοντος εγχειριδίου, και άφησαν μερικές μόνο αναφορές, μετατρέποντας το βιβλίο των
Θρησκευτικών σε μια φιλολογική ανάλυση των ομοιοτήτων ανάμεσα στις διάφορες θρησκείες.
Pulpit rock
back to top ;