Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Πρωτοφανής αντίδραση της Μόσχας κατά της "ελληνικής διοίκησης"




Η πρώτη "απότομη" αντίδραση της Μόσχας στα συμβαίνοντα τα τελευταία δύο χρόνια στην χώρα, ήρθε με αφορμή την προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος πρόσφατα έγινε δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους στην Ρωσίας και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα προκαλώντας "πυρετό ορθοδοξίας" απ'όπου και αν περνούσε.

Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΙΑ: ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ «ΚΟΚΚΙΝΟ», Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΡΙΖΕΙ, ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ...

Έλληνες σε Μυστικές Αδελφότητες - Νεα ταξη πραγματων

Δείτε το βίντεο...

"Εμείς κάψαμε τα ελληνικά δάση"


Σοκ προκαλεί η ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας, έκαιγαν ελληνικά δάση την εποχή των κυβερνήσεων Τανσού Τσιλέρ (1995-1998).
Η ανατριχιαστική αυτή αποκάλυψη, επιβεβαιώνει τα όσα έχει παραδεχθεί Τούρκος βουλευτής ήδη από την δεκαετία του 1990, αλλά και  σχετικές υποψίες μετά από συλλήψεις «περίεργων» ατόμων κατά το παρελθόν στην Ελλάδα, και καταγγελίες οι οποίες ουδέποτε είχαν ληφθεί σοβαρά υπ΄ όψη, για εμπρησμούς σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και σε δάση της Μακεδονίας.

Bild: Οι Έλληνες πολιτικοί «μαζεύουν» εκατομμύρια


Η πρόσφατη δημοσιοποίηση του πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών δεν άφησε αδιάφορο και τον γερμανικό Τύπο, που δημοσιεύει σήμερα άρθρα με ειρωνικά σχόλια για τα περιουσιακά τους στοιχεία. «Οι Έλληνες πολιτικοί συσσωρεύουν εκατομμύρια» είναι ο τίτλος του σημερινού δημοσιεύματος.....
Pulpit rock
back to top ;