Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Εταιρεία χημικών ψεκαστικών αεροσκαφών που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, δεν ελέγχει κανείς


Η μυστική εταιρεία με  χημικά ψεκαστικά αεροπλάνα  που έχει έδρα   παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ,  ψεκάζει σε καθημερινή βάση, τον ελληνικό ουρανό.
Βλέπουμε  συχνά πυκνά εδώ στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο  «λευκές ουρές»  σε γεωμετρικούς σχηματισμούς  για πολλές ώρες στον ουρανό, μετά από τους ψεκασμούς που ρίχνουν  άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης  αεροπλάνα. Ενώ  από τα επιβατικά αεροπλάνα  η άσπρη ουρά που αφήνουν πίσω τους , συνήθως   διαλύεται γρήγορα από τους ανέμους χωρίς να αφήνει το χαρακτηριστικό λευκό «πέπλο νεφών»



Όπως μας δήλωσε χημικός μηχανικός που εργάστηκε σε εταιρεία αεροψεκασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι συγκεκριμένες μυστικές εταιρείες ψεκάζουν με χημικά μέταλλα, ενώσεις Αλουμινίου και Βαρίου, που δεν εξατμίζονται, όπως γίνεται με το νερό, κατά την διάρκεια της βροχής.

Αυτά τα χημικά μέταλλα αιωρούνται στην ατμόσφαιρα και καταλήγουν στην  γή  μολύνοντας  ζώα ,χωράφια, ποτάμια,θάλασσες,   τον ανθρώπινο οργανισμό  και το περιβάλλον γενικότερα . Υπάρχουν  δε, σοβαρές υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός  ότι τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν  ραγδαία  αυξήση  παγκοσμίως  οι  ασθένειες όπως ,  κατάθλιψη ,μελαγχολία,  νόσος  Alzheimer, άσθμα , καρκίνος και πολλές άλλες, με δεδομένο ότι  τα χημικά μέταλλα προκαλούν μεγάλες βλάβες στον εγκέφαλο, στους πνεύμονες,  αρτηρίες,  καρδιά,  αίμα, και ούτω κάθε εξής.

Η συγκεκριμένη εταιρεία αεροψεκασμού που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, είναι μια εταιρεία φάντασμα που κανείς αρμόδιος δεν μας ενημέρωσε ποιος είναι ο ρόλος της, και ποιοι αναθέτουν το χημικό ψεκασμό στον Ελληνικό ουρανό . Έγκυρες πληροφορίες  του ell-fenomeno,αναφέρουν ότι ιδιοκτήτης της εν λόγω φάντασμα εταιρίας  χημικών ψεκασμών είναι ο αρχιμαφιόζος τραπεζίτης G.Soros.

Το υπουργείο αρνείται τα περί αεροψεκασμών με χημικά  στην Ελληνική επικράτεια και αποσυνδέει το φαινόμενο από τον όρο «χημικές ουρές», λέγοντας ότι πρόκειται για τις συνήθεις, ακίνδυνες «λευκές ουρές» που αφήνουν τα επιβατηγά αεροπλάνα, αλλά και για γεωργικούς ή πυροσβεστικούς ψεκασμούς!

Όσο για την  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αυτή δεν έχει υπόψη κανένα πραγματικό στοιχείο ή σχετική πληροφόρηση και δεν έχουν καταγραφεί από τις υπηρεσίες ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας αεροσκάφη «αγνώστου» ταυτότητας»

Εντέλει , ποιοι είναι αυτοί που μας ψεκάζουν με χημικά και γιατί;;;

Είμαστε πειραματόζωα  χωρίς να το ξέρουμε;;;

Ε ρωτούμε λοιπόν τον Πρωθυπουργό της χώρας, από πού χρηματοδοτείται η εν λόγω εταιρεία στην Θεσσαλονίκη;;

Σύμφωνα και με την ξεκάθαρη δημόσια θέση για τους αεροψεκασμούς  που έχει πάρει ο  διακεκριμένος επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον κέντρο ερευνών Δημόκριτος, π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων δήλωσε  ότι, «Πράγματι μας ψεκάζουν χημικά»  και τονίζει πως, «δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του φαινομένου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από αναφορές συμβούλων των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ αλλά και με βάσει πρόσφατες εκθέσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος, σκοπός τους είναι να λαμβάνονται μέτρα για την καταπολέμηση του λεγόμενου φαινομένου του θερμοκηπίου ώστε μέχρι το 2025 να έχουν στον έλεγχό τους το κλίμα. Πρόκειται για μέτρα γεωμηχανικής.

Η γεωμηχανική προβλέπει μια σειρά από μεθόδους για την μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας και κατά συνέπεια τη μείωση της θερμότητας άρα τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ανάμεσα στα μέτρα αυτά είναι και οι αεροψεκασμοί.

Σαν επιστήμονας, σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τη γεωμηχανική. Πολύ φοβάμαι πως αυτές οι τεχνολογίες θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στη δημιουργία νέων όπλων μαζικής καταστροφής στο μέλλον»…

Η Ευρωπαϊκή Ένωση στα πρακτικά μελέτης που παρουσιάστηκε τον Ιούνιο του 2010 σε παγκόσμιο συνέδριο στο Βέλγιο, τεκμηριώνει ότι οι αεροψεκασμοί πράγματι είναι ένα πείραμα παγκόσμιας εμβέλειας που συνεπικουρείται από τις τεχνολογίες εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του συστήματος HAARP.

Ο Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, λίγο πριν πεθάνει, έκανε μια αγωνιώδη έκκληση για τους αεροψεκασμούς σε βίντεο, καθώς τους αποκαλεί «ρίψεις θανάτου» (death dumps). Αφού δίνει την μαρτυρία του για συγκεκριμένες βάσεις απογείωσης των αεροπλάνων στις ΗΠΑ, μιλώντας για «τεράστια, σαν βομβαρδιστικά αεροπλάνα χωρίς επιγραφές», ο Γκάντερσον εκπέμπει SOS:

Οι ρίψεις του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ (χημικές ουρές), πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά.

Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα».

Όσο για   η συγκεκριμένη εταιρεία ψεκαστικών αεροσκαφών στην Θεσσαλονίκη  οι δουλειές πάνε πολύ καλά, καθώς σύμφωνα με  εγκύρων πληροφοριών του Ελληνικού Φαινομένου έχει πάρει εργολαβίες για χημικούς ψεκασμούς ακόμα σε Μέση Ανατολή και  Βαλκάνια.

Ενώ στην Κύπρου ο χημικός  αεροψεκασμός πραγματοποιείται από  αεροσκάφη  των Αγγλικών βάσεων.

Με αποτέλεσμα τα  τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (και όχι μόνο) το κλίμα έχει αλάξει άρδην ,έχουμε  τουλάχιστον για  6-7 μήνες  μονίμως συννεφιά.

Παγκοσμίως  μόνο ο  δήμος στην Αίγινα  έχει υποβάλει «μήνυση  κατά παντός υπευθύνου» για τη διενέργεια αεροψεκασμών, με βάση δημοσίευμα (ΕΘΝΟΣ, 2003) για «μυστικές πτήσεις Αμερικανικών αεροπλάνων που εθεάθησαν να ψεκάζουν στον ουρανό της  Αίγινας, στα πλαίσια πειραματικών αποστολών τροποποίησης του κλίματος».

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι «παρατηρήθηκε αεροπορικός ψεκασμός στο νησί με οξείδια αλουμινίου και άλλες χημικές ουσίες».

Έτσι λοιπόν  με όλα τα παραπάνω  οι πολίτες  πρέπει να ελέγξουν αυτό το τόσο σοβαρό θέμα, και να ενημερωθούν με κάθε λεπτομέρεια διαβάζοντας από το διαδίκτυο, διότι από τα Μ.Μ.Ε  οι πληροφορίες είναι  ελάχιστες, ως και μηδαμινές , υπάρχει πλήρης σιωπή, πράμα που σημαίνει ότι  όλοι οι πολιτικοί μας,  ειδικά οι κυβερνώντες  είναι ένοχοι χωρίς ελαφρυντικά , διότι αν όντως οι ψεκασμοί γίνονται για το καλό του πλανήτη, τότε γιατί όλοι μας τους κρύβουν;

Το έγκλημα στην  τροποποίησης του κλίματος  είναι διαρκής με ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον την υγεία, αλλά και για νέου τύπου όπλα μαζικής καταστροφής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pulpit rock
back to top ;