Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΣΠΕΡΝΟΥΝ... ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


Την αλήθεια βγήκε και είπε ο Πατριώτης Πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο Ούγκο Τσάβες, μετά το άσχημο νέο ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς! Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της λατινοαμερικάνικης χώρας: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής»; Η καταγγελία αυτή είναι πολύ μα πάρα πολύ σοβαρή!!!

Σπόρους μιας χρήσης επιβάλλει στη Γαλλία η Monsanto


Της ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ
Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει η ισχύς που συγκεντρώνουν οι παγκόσμιας εμβέλειας πολυεθνικές επιχειρήσεις, γεγονός που τους δίνει το περιθώριο να παρεμβαίνουν απροκάλυπτα στην εσωτερική λειτουργία κάθε χώρας, καταργώντας κάθε έννοια κοινής λογικής και πρακτικής, την ώρα που η εκάστοτε εθνική κυβέρνηση δηλώνει απόλυτη αδυναμία να προασπίσει τα δικαιώματα των πολιτών της.
Η ωμή παρέμβαση της εταιρείας Monsanto στον τρόπο λειτουργίας της αγροτικής παραγωγής στη Γαλλία αποτελεί το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα.

Πέρκινς, πρώην στέλεχος της CIA: Η Ελλάδα έχει πέσει θύμα συγκεκριμένων διεθνών οικονομικών δολοφόνων


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ στον ΝΙΚΟ ΚΑΤΖΗΛΑΚΗ


Υπήρξε «οικονομικός δολοφόνος». Προσέγγιζε αρχηγούς κρατών που ήθελαν να εφαρμόσουν κοινωνικές πολιτικές, χρησιμοποιώντας τον πλούτο των χωρών τους προς όφελος των πολιτών. Θέλοντας να ακυρώσει τις προθέσεις τους, προς όφελος των αμερικανικών τραπεζικών οργάνων και των πολυεθνικών εταιρειών, της «εταιρειοκρατίας», όπως τη χαρακτηρίζει, είτε τους δωροδοκούσε είτε τους προειδοποιούσε για συνέπειες.
Σε περίπτωση που οι ηγέτες αρνούνταν να ενδώσουν, αντιμετώπιζαν απόπειρες δολοφονίας ή πραξικοπήματα, ένα σχέδιο που είδαμε να επαναλαμβάνεται εδώ και δεκαετίες στη Λατινική Αμερική από τη δεκαετία του ’50 και έπειτα.

Οδοντίατροι μιλούν για το Φθοριούχο Νάτριο. (Βίντεο)


Το Φθοριούχο νάτριο είναι ένα συνθετικό προϊόν αποβλήτων των πυρηνικών εργοστασίων, της παρασκευής αλουμινίου, και των φωσφορικών στις βιομηχανίες λιπασμάτων ήδη μολυσμένων με με μόλυβδο, αλουμίνιο, και κάδμιο...
Αυτός ο τύπος φθορίου έχει μια καταπληκτική ικανότητα να συνδυάζει και να αυξάνει την δραστικότητα των άλλων τοξικών υλικών.

Πρωτοχρονιάτικος μπουναμάς Ο Καμμένος δεν μασάει τα λόγια του.(video 01-01-12)

Pulpit rock
back to top ;