Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ: Απειλούν με ποινική δίωξη τους εισαγγελείς


Στην κόψη του ξυραφιού φαίνεται ότι βρίσκονται οι σχέσεις των οικονομικών εισαγγελέων
με τον Άρειο Πάγο, μία μόλις ημέρα πριν καταθέσουν τις γραπτές διευκρινίσεις τους για παρεμβάσεις στο έργο τους. Τα βλέμματα όλων συγκεντρώνονται πλέον στο υπόμνημα που θα υποβάλλουν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, επιθεωρητή Φώτη Μακρή. 

«Προσφυγή στο ΔΝΤ σημαίνει απώλεια εθνικής κυριαρχίας».Το ακούσατε;




Η υποβολή αιτήματος προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την παροχή οικονομικής βοήθειας ώστε να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους είναι «ο σοβαρότερος κίνδυνος» για την Ιταλία, δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Corriere della Sera ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι.

"Σε αναμμένα κάρβουνα" η Ελλάδα λόγω εμπάργκο Ιράν


Αγκάθι παραμένει για την Ελλάδα το θέμα των εισαγωγών πετρελαίου από το Ιράν καθώς η Ευρωπαϊκή Ενωση, με πρωτοβουλία της Γαλλίας, πιέζει όλο και περισσότερο για την επιβολή εμπάργκο των «27» στις εισαγωγές πετρελαίου από την Τεχεράνη

Κρίση προκαλεί ο Λ.Παπαδήμος και εκβιάζει με έξοδο από το ευρώ


Για μετωπική σύγκρουση με τα εκλεγμένα κόμματα πάει ο Λ.Παπαδήμος και η ομάδα των επιχειρηματιών και των ξένων πρεσβειών που τον στηρίζουν: Φέρεται αποφασισμένος να επιβάλει τα νέα φορολογικά μέτρα, νέα μείωση μισθών και συντάξεων, γενικά επιπλέον μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης τα οποία θεωρούν οι ξένοι ότι είναι αναγκαία για να συγκεντρωθούν φόροι και να επιστραφεί όσο μεγαλύτερο μέρος των δανείων πυ οφείλονται και προβάλουν πάλι τον μπαμπούλα της εξόδου από το ευρώ (κατά πόσο είναι "μπαμπούλας" πλέον, είναι ζητούμενο...) και το ποσό των 89 δισ. ευρώ της δανειακής σύμβασης.

Σε εξέγερση καλεί ο Καμμένος!


Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση" πριν είναι όπως λέει αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα. 


Μιλώντας σήμερα στο Κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστκά : "Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν....
Pulpit rock
back to top ;