Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

O Π.Καμμένος "ξεμπροστιάζει" την οικογένεια Παπανδρέου!


Αποκαλυπτικά έγγραφα για τον Αντρίκο Παπανδρέου, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύει ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας Πάνος Καμμένος, στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Facebook.
 Ο κ. Καμμένος υπαινίσσεται ότι το ίδρυμα Institute for Climate and Energy Security στο οποίο προεδρεύει ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού, εμπλέκεται σε υποθέσεις «εσωτερικής πληροφόρησης» προς εταιρείες που, όπως λέει, ποντάρισαν στην πτώχευση του ελληνικού κράτους.

"Οι καθημερινοί άνθρωποι της Ελλάδας εργάζονται σκληρά και υποφέρουν από τη λιτότητα"


Μπορεί η Ελλάδα να είναι το «κακό παιδί» της Ευρώπης, αλλά αξίζει τη συμπάθεια όλων, παρά την τιμωρία, είναι το μήνυμα που στέλνει ο βρετανός John Humphrys, σε άρθρο του στην εφημερίδα Telegraph.

"Έδεσε" στη Συρία ο ρωσικός στόλος


Στη νέα βάση τους στην Ταρσό της Συρίας έφτασε η ρωσικός στόλος που πλέει στην Μεσόγειο με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο «Ναύαρχος Κουζνετσόφ» απόψε το βράδυ. Το αεροπλανοφόρο έδεσε στα ανοικτά της Ταρσού, καθώς οι εγκαταστάσεις δεν είναι αρκετά μεγάλες για την πρόσδεσή του.

ΑΟΖ: Να γιατί ταξίδευε ο Αχμέτ Νταβούτογλου σε Αίγυπτο – Λιβύη…


Το «μεγάλο παιχνίδι» των υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο έχει αρχίσει και πλέον η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μια ακόμη χώρα η οποία επιχειρεί να την απομακρύνει γενικώς από την περιοχή, ή μάλλον για την ακρίβεια, να αποκόψει την συνέχεια της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας με αυτή της Ελλάδας!
Η χώρα αυτή είναι η Αίγυπτος, η οποία συνεπικουρείται, για να μην πούμε υποκινείται από την Τουρκία, αφού οι δυο χώρες εξυπηρετούνται εάν κατορθώσουν να πετύχουν ώστε οι ΑΟΖ τους να εφάπτονται. Και αυτό, διότι με απλά λόγια θα έχουν καταφέρει να αποκόψουν το νοητό θαλάσσιο διάδρομο που οδηγεί τους υδρογονάνθρακες του Ισραήλ και της Κυπριακής Δημοκρατίας προς τις Δυτικές αγορές. Για να το πετύχουν αυτό, απλά αμφισβητούν και οι Αιγύπτιοι το δικαίωμα του Καστελορίζου να έχει ΑΟΖ… Για άλλη μια φορά τα συμφέροντα επικρατούν των όποιων «ειδικών σχέσεων» της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο…
Pulpit rock
back to top ;