Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ!


Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι που μας προτρέπουν σε παλλαϊκή εξέγερση. Οφείλουμε να εξεγερθούμε ή θα αναγκαστούμε να εξεγερθούμε 
γιατί...

«Σκοτώνονται» Ντόλιος- Μανιάτης για την εξόρυξη ζεόλιθου στη Θράκη


Αντιπαράθεση δια... αλληλογραφίας έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ με «φόντο» την υπόθεση της επένδυσης εξόρυξης ζεόλιθου στη Θράκη.
Πρόκειται για δύο έγγραφα που κατατέθηκαν στη Βουλή και αφορούν, αφενός, καταγγελίες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιου, για σκοτεινές μεθοδεύσεις προκειμένου να ματαιωθεί η επένδυση από ιδιώτη που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον και, αφετέρου, απάντηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Μανιάτη, στην οποία διατυπώνονται σοβαρές αιχμές και από τις δύο πλευρές.

Εθνική προδοσία και με τα κοιτάσματα!


Το κόλπο γκρόσο με τα ενεργειακά αποθέματα της χώρας, εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, φέρεται ότι είναι έτοιμη να κάνει η κυβέρνηση Παπαδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας, οι δανειστές της Ελλάδας ασκούν έντονες πιέσεις ώστε τα έσοδα από τη μελλοντική εκμετάλλευση των αποθεμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που υπάρχουν στο Ιόνιο και το Αιγαίο «να κλειδώσουν» στην αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.

Έπαιξαν με το HAARP παραμονή πρωτοχρονιάς;


Καμία συνομωσία. Απλές συμπτώσεις.


ΝΟΡΒΗΓΙΑ:
Χιλιάδες νεκρές ρέγγες έχουν ξεβραστεί σε παραλία της βόρειας Νορβηγίας ~ προτρέποντας τους προγνώστες της Ημέρας της Κρίσεως να το θεωρήσουν ως άλλο ένα σημάδι που σηματοδοτεί το επερχόμενο τέλους του κόσμου.
Περισσότεροι από 20 τόνοι ψαριών έχουν απλωθεί ως χαλί στην παραλία του Kvaenes, στη Nordreisa, με τις απόψεις των εμπειρογνωμόνων να διίστανται για το πώς έγινε και βρέθηκαν εκεί.

Παιδικά εμβόλια: ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;


Γράφει η Πόπη Σουφλή


Όταν πρίν λίγες μέρες, ανοίξαμε το κεφάλαιο "ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ", μετά από σχόλιο αναγνώστη μας, δεν φανταζόμασταν ότι ανοίγαμε "πόρτες ερμητικά κλειστές" που θα τάραζαν τα νερά και θα οδηγούσαν το"Σύστημα" σε κατάσταση  πανικού..
Το θέμα, ανέδειξαν πολλά συνάδελφα blogs και τα σχόλια που συγκεντρώσαμε σερφάροντας στις σελίδες τους, αλλά και απ' αυτά που έφτασαν στη δική μας ανάρτηση, μας έδειξε ότι... η δημοσιοποίηση ενός τόσο σοβαρού θέματος, αφενός μεν προβλημάτισε πολλούς γονείς, αφετέρου θορύβησε τον χώρο της υγείας..
Κάποιοι συνάδελφοι, δέχτηκαν ακόμα και απειλές.. φυσικά μέσα από ανώνυμα σχόλια..κι αυτό, λέει πολλά.

Έβγαλαν την Κρήτη από τον χάρτη της Ελλάδας !


Ως διαφορετική χώρα παρουσίασαν την Κρήτη σε φυλλάδιο συναυλίας που διοργανώθηκε στο Ναύπλιο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σάλος στην πόλη.


Απο τους διοργανωτές το όλο θέμα αποδίδεται σε "τεχνικό λάθος¨ στην εκτύπωση του φυλλαδίου, όμως όπως παρουσιάζει το Flashnews.gr, όλες οι σχετικές αναφορές και τα δημοσιεύματα και σε Αμερικανικά έντυπα έκαναν λόγο για συναυλίες στην Ελλάδα και στην...Κρήτη !!

Η Goldman Sachs κατασκευάζει σχέδιο χρεωκοπίας της Ελλάδας


Σύμφωνα με την τράπεζα, η χώρα μας δεν γλιτώνει την χρεοκοπία αλλά θα παραμείνει στο ευρώ. Ο επικεφαλής της, ο κ. Τζιμ Ο'Νιλ , εκτιμά ότι η αποχώρηση χώρας από την Ευρωζώνη θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες για το κοινό νόμισμα. Ωστόσο, κατά την Goldman Sachs βλέπει βραχυπρόθεσμη παραμονή της χώρας στο ευρώ και...
συγκεκριμένα για το 2012, γεγονός το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με τη σύναψη συμβάσεων αφαίμαξης του εθνικού πλούτου σε υποδομές, υπέδαφος και περιουσίες πολιτών. Δεν είναι τυχαίο ότι εκφράζεται η άποψη ότι η Ελλάδα όσο και η Πορτογαλία θα είναι δύσκολο μακροπρόθεσμα να παραμείνουν στην Ευρωζώνη.

Χαρίζουν πετρέλαια και φυσικό αέριο 1 τρισ. ευρώ αντί των δανείων!


Σε μείζον εθνικό σκάνδαλο αρπαγής των εθνικών ενεργειακών πόρων οδεύει η χώρα με τους ξένους δανειστές να έχουν περιλάβει στην λίστα των αιτημάτων τους - πέρα από το όνειδος που λέγεται "αγγλικό δίκαιο" - την ΄δυνατότητα κατάσχεσης των κοιτασμάτων υδογονανθράκων σε περίπτωση που μελλοντικά η χώρα δεν έχει δυνατότητα αποπληρωμής των υπόλοιπων δανείων! 

Αυξάνεται η αμερικανική παρουσία στη Γεωργία ενόψει της εμπλοκής με το Ιράν


Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν την κατασκευή δεκάδων νοσοκομείων και εγκαταστάσεων υποστήριξης στη Γεωργία ενόψει των πολεμικών επιχειρήσεων στο Ιράν, αποκάλυψε μέλος της αντιπολίτευσης στη χώρα. Ο Elizbar Javelidze μέλος του κόμματος «Γενική Συνέλευση» είπε μιλώντας στην γεωργιανή  εφημερίδα Kviris Kronika:


«Πρόκειται για σχέδια νοσοκομειακών μονάδων των 20 κλινών της κάθε μια. Είναι ένα αμερικανικό σχέδιο. Ένας μεγάλος πόλεμος ανάμεσα στις ΗΠΑ και το Ιράν πρόκειται να ξεκινήσει στον Περσικό Κόλπο και οι Αμερικανοί δίνουν 5 δισ. $ για την κατασκευή των νοσοκομείων αλλά και άλλων εγκαταστάσεων» δήλωσε ο Γεωργιανός πολιτικός.

Επιστολή αγωνίας Β.Μαρκεζίνη και Θ.Καρυώτη στον Λ.Παπαδήμο για ΑΟΖ!


Επιστολή με την οποία καλούν τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να προχωρήσει άμεσα σε ανακήρυξη της Αποκλειστικης Οικονομικής Ζώνης έστειλαν ο ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης και ο καθηγητής Πανεπιστημίου Θεόδωρος Καρυώτης, επικαλούμενοι την αποκάλυψη του defencenet.gr για την έμμεση αλλά σαφή άρνηση της κυβέρνησης της Αιγύπτου να δεχθεί ότι η Μεγίστη (Καστελόριζο) συνιστά για την Ελλάδα χερσαίο τμήμα το οποίο επεκτείνει την ελληνική ΑΟΖ προς τα Ανατολικά και νότια. Στην επιστολή καταγγέλλουν και τον πρόεδρο της Κύπρου Δ.Χριστόφια για την αντεθνική πρόθεσή του να στείλει το φυσικό αέριο της Κύπρου στην... Τουρκία!

Η επιστολή έχει ως εξής: 

Pulpit rock
back to top ;