Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Νότης Μαριάς: Η αντίσταση ξεκινάει απο την Κρήτη

(Ηχητικό video)

Και 2ο αμερικανικο αεροπλανοφόρο στο Κόλπο, συνοδεία καταδρομικού και αντιτορπιλικού


Ένα δεύτερο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, το USS Carl Vinson, έφτασε στην περιοχή ευθύνης του 5ου αμερικανικού στόλου, που καλύπτει την Ερυθρά Θάλασσα, τη Θάλασσα του Ομάν και τον Κόλπο.
Το αμερικανικό Πεντάγωνο, ωστόσο, έσπευσε να ανακοινώσει ότι πρόκειται για κίνηση... ρουτίνας. Συνοδευόμενο από ένα καταδρομικό και ένα αντιτορπιλικό και μεταφέροντας περίπου 80 αεροπλάνα και ελικόπτερα, το Carl Vinson, έφτασε στην περιοχή, κυρίως για να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις στο Αφγανιστάν, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο 5ος αμερικανικός στόλος.

Αυτά θέλουν να "υποθηκεύσουν οι δανειστές".Ο χάρτης του ορυκτού πλούτου


Το ενδιαφέρον όλων μας έχει στραφεί στα πιθανά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε Αιγαίο και Ιόνιο. Όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω απ΄ αυτά κι έτσι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα ο χάρτης που βλέπετε. Είναι χάρτης που έχει επίσημα στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.

Ο Ελληνισμός, εμπόδιο για την εξάπλωση της παγκοσμιοποίησης


 Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά τους Εβραίους και όλο τον υπόλοιπο κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία. Έτσι προέκυψε η μαγεία Καμπάλα, το βιβλίο Ταλμούδ και η ομάδα των Φαρισαίων, η οποία επέστρεψε στην Ιερουσαλήμ το 583 με τους υπόλοιπους Εβραίους. Σιγά σιγά οι Φαρισαίοι, που ονειρεύονταν ότι ο Θεός θα βασίλευε σε όλο τον κόσμο μέσω αυτών και ενός θεϊκού απεσταλμένου (Μεσσία) που θα υπέτασσε τους άλλους λαούς με το σπαθί, απέκτησαν τον έλεγχο των δικαστηρίων και του Μεγάλου Συνεδρίου (Σανχεντρίν), που ίδρυσε το 457 ο Έσδρα. Αυτοί μεθόδευσαν τη Σταύρωση του Ιησού Χριστού, που δεν ήταν όπως Τον ήθελαν.

Ο κρυμμένος ύμνος στο Ελληνικό Αλφάβητο

Δείτε πώς με έναν ασύλληπτα ευφυή τρόπο μια προσευχή-επίκληση στον Ήλιο, την πηγή του Φωτός και της Ψυχής, κλείστηκε μέσα στο ελληνικό αλφάβητο και, έτσι, μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά.
Μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση μέσω της Ερμητικής φιλοσοφίας, που αρχικά ερεύνησε και εμπνεύστηκε ο καθηγητής κ. Παύλος Κυράγγελος.
Η ανάλυση, αποκωδικοποίηση και κατά συνέπεια η μετάφραση οπωσδήποτε μπορεί να επιδέχονται περαιτέρω σκέψη και ίσως και διορθώσεις. Σημειώστε επίσης πως, τα εξαφανισμένα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου είναι τέσσερα και όχι ένα, καθώς και ότι η σειρά του Ψι και του Χι άλλαξαν, σε ένα άγνωστο χρονικό σημείο των τελευταίων δύο αιώνων.

Η Ελλάδα διαλύεται, ο λαός στενάζει, αλλά.... Μοιράζονται εκατομμύρια τα κόμματα!


Την ώρα που οι Έλληνες βιώνουν τα απεχθέστερα δημοσιονομικά μέτρα που περιορίζουν δραστικά τα εισοδήματά τους σε σημείο που πολλά νοικοκυριά αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου αντί να μειώσουν, αύξησαν τα ποσά που λαμβάνουν ως κρατική ενίσχυση καθώς και τις ενισχύσεις «για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς» που παίρνουν προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τα διάφορα ινστιτούτα που έχουν ιδρύσει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ 300 + 1 ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 1.727 Έλληνες από το 2009 έως το 2011!


Δραματική αύξηση των αυτοκτονιών παρουσιάζεται στη χώρα μας μέσα στα χρόνια της κρίσης, σύμφωνα με στοιχεία που κατέθεσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, από το 2009 έως και την 10η Δεκεμβρίου 2011, σε όλη την Ελλάδα έχουν σημειωθεί 1.727 αυτοκτονίες. Το 2009 ο αριθμός τους ανήλθε σε 507, το 2010 παρουσίασαν αύξηση κατά 22,5% και ανήλθαν σε 622, ενώ τους 11 μήνες του 2011 οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 598.Το έγγραφο κατατέθηκε στη Βουλή, έπειτα από σχετική ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Προκόπη Παυλόπουλου, ενώ από τα στοιχεία προκύπτει ότι η μεγαλύτερη αύξηση σε αυτοκτονίες παρουσιάζεται στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.
Πιο αναλυτικά:

Pulpit rock
back to top ;