Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ" ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ 16.01.2012

Πρωτοφανές: H Ρωσία έβγαλε τις «σάλπιγγες του θανάτου» (βίντεο)


Σε πρωτοφανή ποσοτική, αλλά και επιχειρησιακή πυρηνική επίδειξη δύναμης προχώρησε πριν λίγες ώρες η Ρωσία με την κινητοποίηση από την Διοίκηση Στρατηγικών Διηπειρωτικών Πυραύλων των αυτοκινούμενων διηπειρωτικών πυραύλων οι οποίοι εγκατέλειχαν τις άκρως απόρρητες βάσεις τους στην στην αχανή ρωσίκή ενδοχώρα και ... βγήκαν στους δρόμους!

Νίκη της Ελλάδας που αντιστέκεται: Τροπολογία για Α340-300, τέλος!


Mετά από την κατακραυγή που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα του defencenet.gr, αποσύρθηκε πριν λίγο στην Βουλή η τροπολογία με την οποία θα γινόταν νόμος του κράτους η πώληση-χάρισμα/"ξέπλυμα" των 4 Airbus A340-300!
Ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος αναγκάστηκε να αποσύρει την τροπολογία με την οποία θα νομιμοποιείτο ένα πρωτοφανές ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας στην τιμή-χάρισμα των 31 εκατ. ευρώ, αλλά και θα "ξεπλένονταν" - σαφώς και χωρίς να το γνωρίζει ο υπουργός Οικονομικών θέλουμε να πιστεύουμε - τα κλεμμένα λεφτά της Proton Bank.

Πως μαγειρεύονται οι δημοσκοπήσεις


Καλά δεν είναι κάτι καινούριο αλλά ο αναγνώστης μας Πέτρος μας έστειλε κάποια στοιχεία από πρόσφατες δημοσκοπήσεις που παρουσίαζαν αυτό το ΑΤΜ με φωνή που φυτέψανε για πρωθυπουργό της κατεχόμενης χώρας να στηρίζετε από το 70% των πολιτών!


Μας αναφέρει λοιπόν ο φίλος Πέτρος:

Esoteric Agenda (Video)

Ένα ντοκιματέρ του Ben Stewart. To Esoteric Agenda αποκαλύπτει διάφορες πτυχές του συστήματος ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Συγκεκριμένα, ασχολείται με την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, την 11/9, τις αρχαίες προφητείες σχετικά με το 2012, τον πόλεμο του κόλπου, με μασονικά σύμβολα, τον παγανισμό και τη σχέση αυτού με όλες τις σύγχρονες θρησκείες. Στο τέλος της ταινίας, ασχολείται με την πνευματικότητα, το πραγματικό νόημα της ζωής και το πως λειτουργεί η φύση, σύμφωνα με την μέγιστη ενότητα

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ-ΙΣΩΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ

Οι Ροθτσαϊλντ ξέκαναν τον Καντάφι γιατί παραλίγο να ανατρέψει ολόκληρο το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα!Πρέπει να το δείτε!

Pulpit rock
back to top ;