Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Προειδοποίηση Ιράν προς Ελλάδα: «Θα αυτοκτονήσετε οικονομικά εάν συμφωνήσετε στο εμπάργκο»


H EE πρόκειται να «αυτοκτονήσει οικονομικά» εάν προχωρήσει στην επιβολή εμπάργκο στο ιρανικό πετρέλαιο προειδοποίησε ο Ιρανός αντιπρόσωπος στονOPEC. 
«Με την οικονομική κρίση να μαίνεται στην ευρωζώνη κάθε απόπειρα επιβολής κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο θα βυθίσει τις ευρωπαϊκές χώρες σε μια μεγαλύτερη κρίση», δήλωσε στο πρακτορείο Mehr ο Mohammad-Ali Khatibi. Ο ίδιος σύστησε σε Ευρώπη και ΗΠΑ να αποφύγουν τις παρακινδυνευμένες κινήσεις στην διεθνή αγορά πετρελαίου.

Το λάδι Μαρόκου 16 ευρώ στα γαλλικα ραφια… Το ελληνικο ??? ΠΑΠΑΛΑ !!!


Το λάδι Μαρόκου 16 ευρώ! Δείτε πώς οι αγροτοπατέρες κατέστρεψαν το δικό μας προϊόν – Στο αυτόφωρο σήμερα ο Βακόντιος γιατί δεν πλήρωσε το δώρο Την ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις αδυνατούν να πουλήσουν όσο – όσο...
ακόμα και χύμα το ελαιόλαδο στους Ιταλούς εμπόρους (εκεί φθάσαμε!), οι Παλαιστίνιοι και οι Μαροκινοί έχουν τοποθετήσει προσεγμένες συσκευασίες των λαδιών τους στα πολυκαταστήματα της Γαλλίας, σε τιμές 15-16 ευρώ ανά λίτρο! 
Οι Έλληνες ομογενείς που κατάγονται από ελαιοπαραγωγικά χωριά της Κρήτης και ακούνε τους γονείς τους να αγωνιούν πώς θα πουλήσουν ακόμα και σε εξευτελιστικές τιμές το ελαιόλαδο τους, εκφράζουν την πικρία και την απορία τους, γιατί να απουσιάζει το κρητικό προϊόν από τις ξένες αγορές, ενώ η Παλαιστίνη, με τα τρομακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει καταφέρει να τοποθετήσει το λάδι της στα γαλλικά σούπερ – μάρκετ. Βιολογικό λάδι Παλαιστίνης-Μαρόκου με 16 ευρώ το λίτρο! 

Συγνώμη αλλά αυτή δεν μπορεί να είναι η εκκλησία του Χριστού.


Με αφορμή το άρθρο:
Ορθόδοξοι, Ρ/Καθολικοί, Προτεστάντες και Αρμένοι θα συμπροσευχηθούν
θα θέλαμε να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας. 
Πόσο εποικοδομητικές είναι αυτές οι συμπροσευχές και τελικά σε ποιον προσεύχονται όλοι αυτοί που θα μαζευτούν για να; Αν δεν κάνω λάθος οι Ιερές Σύνοδοι με το φωτισμό του Αγίου πνεύματος είναι αυτές που..... έχουν καταδικάσει ως αιρετικούς όλους αυτούς που έχουν απομακρυνθεί από την Αλήθεια. 
Τώρα ξαφνικά τι έγινε και συμπροσευχόμαστε και για ποιο λόγο. Ο Θεός θα μας ακούσει όταν συμπροσευχόμαστε με τους υιούς της Ασωτίας ; Έχω την εντύπωση ότι έχουμε ξεφύγει από το δρόμο της Αληθείας και κινδυνεύουμε να πλανευτούμε από το είδωλο της Παγκοσμιοποίησης. Ο Θεός μέχρι τώρα ήταν ο προστάτης της Αγίας μας Εκκλησίας αλλά δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα μας ευσπλαχνίζεται.
pentapostagma.gr

Π.Ελπιδιος - Μαζεψτε τροφη για 6 μηνες.

Ο Πατέρας Ελπίδιος από την Ορδόδοξη Ιεραποστολική αδερφότητα '' φως χριστού'' μίλησε στο Ρ/Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 92,2 FM Nομού Πιερίας και στην εκπομπή '' πολιτικό βαρόμετρο'' με τον Ηλία Χρυσικό για τις δύσκολες μέρες που περνά η Ελλάδα , για τα συσσίτια '' φώς χριστού'' που συνεχίζονται και δίνουν ελπίδα σε εκατοντάδες φτωχά παιδιά καθώς και για τα νέα έργα που είναι υπό εξέλιξη.
Ακούστε όλη την συνέντευξη εδώ...

RFID ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Τίποτα δεν μπορεί να είναι τόσο επικίνδυνο όσο το εμφυτευμένο μικροτσίπ ταυτότητας ραδιοσυχνοτήτων (RFID). Το συγκεκριμένο τσιπ θα ενσωματωθεί και στην κάρτα του πολίτη -- ηλεκτρονική ταυτότητα. Μέσα από διάφορες προφάσεις όπως τρομοκρατία, ασφάλεια και διασκέδαση, το τσιπ προωθήθηκε και ενσωματώθηκε ήδη σε πολλές χώρες. 'Έφτασε όμως και στην Ελλάδα.

Η Ινδία είναι η πρώτη χώρα που μπαίνει στο πρόγραμμα για τις Βιομετρικές ταυτότητες σε 1,2 δισεκατομμύρια κατοίκους!


Η Ινδία έχει ξεκινήσει ένα πανεθνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τη χορήγηση ενός μοναδικού αριθμού αναγνώρισης (UID) για κάθε ένα από τα 1.2 δισεκατομμύρια κατοίκους της.
Κάθε ένας από τους αριθμούς θα πρέπει να συνδέεται με τα βιομετρικά δεδομένα του παραλήπτη χρησιμοποιώντας τρεις διαφορετικές μορφές πληροφόρησης - δακτυλικά αποτυπώματα,σάρωμα ίριδας , και εικόνες του προσώπου. Όλα και τα
δεκα δάκτυλα του χεριού θα πρέπει να καταγράφονται, και τα δύο μάτια να σαρώνονται.
Pulpit rock
back to top ;